RIMMEL London ‘EASY ON THE BROWS’

Rimmel introduceert een nieuwe Brow This Way formule, vanaf nu met arganolie EN een gloednieuw borsteltje. Ook is de beroemde Rimmel’s Brow Gel terug, en HOE! Ik kreeg een setje thuis gestuurd, en ging met de producten aan de slag. Als je benieuwd bent naar mijn bevindingen, ga er dan even lekker voor zitten en lees mee!

Ik moet het hebben van mijn ogen, die zeggen het meest en zijn de eyecatchers van mijn gezicht. Hiermee kan ik nog redelijk wat indruk maken, en soms krijg ik over dit deel van mijn gezicht nog wel eens een compliment. Daarom is dit ook het gedeelte waar ik het meeste van mijn aandacht aan besteed, tijdens mijn dagelijkse routine. Hieronder heb ik dit gedaan met de nieuwe producten van Rimmel.

Rimmel Easy On The Brows  BROW THIS WAY STYLING GEL

Rimmel Brow This Way

Rimmel Easy On The Brows

Brow This Way is vernieuwd door toevoeging van verzorgende arganolie aan de nieuwe formule. Eindelijk kun je vanaf nu in één applicatie jouw wenkbrauwen verzorgen, in model brengen en fixeren tegelijk.

♥ De nieuwe formule met arganolie helpt de haartjes te verzorgen, verzachten en zichtbaar de uitstraling van jouw wenkrauwen te verbeteren.

♥ Het taps toelopende precisieborsteltje maakt het makkelijker om een perfecte gelijkmatige vorm te definiëren.

♥ De lichtgewicht, langhoudende formule klontert niet en loopt niet uit zodat je de hele dag perfect gestylde wenkbrauwen houdt.

♥ Definieer en fixeer jouw wenkbrauwen, van een natuurlijke tot meer uitgesproken look.

♥ 3 Tinten: #001 Blonde, #002 Mid Brown, #003 Dark Brown –

♥ Adviesverkoopprijs Є 7,99 

BROW SHAKE FILLING POWDER

Rimmel Brow Shake Filling Powder

Rimmel Easy On The Brows 2

 

Klaar voor wenkbrauwen met extra WoW! factor? Rimmel Londen introduceert de nieuwe Brow Shake Filling Powder voor opvallend gebeeldhouwde wenkbrauwen. Gebruik de zachte applicator om kale plekjes op te vullen en om je bogen te definiëren. De poeder die lang blijft zitten, kun je zelfs als eyeliner gebruiken om zwoele smoky ogen te maken. VUL, DEFINEER, LIJN. Live the London look.

♥ In laagjes opbouwbare formule voor een natuurlijke of meer dramatische look

♥ De superzachte poeder voelt comfortabel aan

♥ Ultra zachte applicator voor eenvoudige en nauwkeurig aan te brengen

♥ Blijft tot wel 24 uur lang perfect zitten; vocht- en waterproof

♥ Dubbel gemak, ook als eyeliner te gebruiken

♥ Verkrijgbaar in drie kleuren: Blonde, Medium Brown en Dark Brown

♥ Adviesverkoopprijs Є 7,99

RIMMEL SCANDALEYES BOLD LIQUID LINER

Rimmel Scandal Eyes Bold Liquid Liner

Rimmel Easy On Th e BrowsRimmel introduceert de nieuwe Scandaleyes Bold Liquid Liner, een nieuwe generatie vloeibare eyeliners waarmee je de edgy look kunt creëren die je altijd al een keertje wilde proberen. De liner is eveneens, precies zoals jij dat wilt, makkelijk te verwijderen. De innovatieve ball-tip applicator heeft een waterproof formule die tot vierentwintig uur houdt voor een intense, catwalk-geïnspireerde liner-look die urenlang houdt.

♥ De revolutionaire precisie ball-tip applicator verzekert een intense oogmake-up.

♥ Intens zwarte pigmenten zorgen voor een maximale kleurintensiteit en glanzende finish.

♥ De formule is waterproof & bestand tegen vervaging, met een hold tot 24 uur.

♥ Makkelijk te verwijderen.

♥ Kleur: #001 Black

♥ Adviesverkoopprijs Є 7,99

MIJN CONCLUSIE

Rimmel Brow This Way

Rimmel Easy On The Brows

Ik vind alle 3 producten heel erg fijn in gebruik. De Brow This Way Styling Gel heb ik in de kleur Mid Brown en is voor mij qua kleur heel goed te doen. Om de producten te proberen ben ik eerst nog vrij voorzichtig geweest, maar voor een donkerder effect kun je meerdere laagjes aanbrengen.

De Brow This Way Filling Powder heb ik ook zuinig gebruikt, maar is ideaal om de lichte plekjes, waar wat minder haartjes zitten bij te werken. Ook dit kun je in meerdere lagen toepassen voor het effect dat jij graag wilt. Deze heb ik ook weer in de kleur Medium Brown gebruikt.

Als laatste heb ik de Scandal Eyes Bold Liquid Eyeliner toegepast. Met de ball-tip was het aanbrengen vrij gemakkelijk en hoef je echt geen prof te zijn. Ik heb alleen op de foto’s in dit artikel geen extreme wing gemaakt, maar dat ga ik zeker nog wel een keer proberen.

Ik ben zeer te spreken over deze producten en zou ze daarom ook zeker aanbevelen.

afsluiting-tatiana

Welk product gebruik jij voor je wenkbrauwen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | RIMMEL London

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | RIMMEL London

  Ziet er goed uit meid!
  Die eyeliner lijkt me wel wat 🙂

 2. Tatiana's Blog | RIMMEL London

  Mooie producten!! Lijken me erg fijn en makkelijk in gebruik

 3. Tatiana's Blog | RIMMEL London

  Ik vind het effect er heel erg mooi uitzien

 4. Tatiana's Blog | RIMMEL London

  Ze geven je in ieder geval mooie wenkbrauwen! Ik gebruik zelf de Brow Wiz 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *