Rimmel London Spring `17 Event

by Tatiana
Rimmel London Spring `17 Event

Lieve lezeressen, vandaag is de blog van Tatiana even overgenomen door een andere blogster. Ik zal mezelf even kort voorstellen. Ik ben Angela, ik ben 27 lentes jong en heb zelf een YouTube en Instagram onder de naam Ilovebudgetmakeupnl en mijn blog-website is nog in de maak. Blog & Beauty heeft een tijdje geleden een uitnodiging ontvangen voor het Rimmel London Spring `17 Event, maar helaas kon Tatiana zelf niet gaan omdat zij andere afspraken had. Ze heeft mij persoonlijk gevraagd of ik voor haar heen wilde. Natuurlijk wilde ik dat! Ik voel me dan ook enorm vereerd dat ze mij vroeg en ben naar Amsterdam afgereisd, waar het event plaats vond. Kijken jullie mee!

Ondanks dat ze de nieuwe lentecollectie lieten zien was het weer enorm herfstig buiten, het was somber en regenachtig, maar dat mocht de pret niet drukken. Het event was tenslotte binnen, gelukkig maar! De locatie waar het plaats vond straalde veel warmte uit, het was in café Roest en het heeft een industriële, maar warme sfeer.

Rimmel London Spring `17 Event

Inhoud van dit artikel

RIMMEL

Het event stond compleet in het teken van de nieuwe voorjaarscollectie van Rimmel, hierbij kun je denken aan een aantal nieuwe oogschaduwpaletjes, een nieuwe soort eyeliner, nieuwe kleuren lipstick, nieuwe kleuren nagellak en wenkbrauwproducten. Het meest bijzondere product dat ze lanceerden was een mascara, want het is niet zomaar een mascara.

Rimmel London Spring `17 EventDit is de Volume Shake Mascara. Deze mascara is meer bijzonder dan anders mascara’s want hier hebben de ontwerpers iets nieuws op toegepast. De meeste mascara’s drogen vrij snel uit en daardoor veroorzaken ze klontjes in je wimpers tijdens het aanbrengen, en dat wil je natuurlijk niet. Nu heeft Rimmel daar iets nieuws op bedacht. De mascara is namelijk meer vloeibaar dan de mascara’s die we allemaal kennen, waardoor de mascara niet zo snel dik wordt waardoor het niet gaat klonteren, tevens zit er een balletje in deze mascara zodat de mascara goed vloeibaar blijft. Je kent het misschien wel van vroeger, die Typp-ex potjes die altijd uitdroogden. Je schudde een aantal keren met het flesje en je substantie is weer vloeibaar en dát idee hebben ze dus ook toegepast op deze mascara. Ik ben deze mascara nog aan het uittesten dus de tijd zal het uitmaken of het in de praktijk ook werkt.

Rimmel London Spring `17 Event

Behalve nieuwe make-up heeft Rimmel ook een nieuwe app gelanceerd! Namelijk de ‘Get the Look’ app, deze kun je ook al vinden in de App,- of Playstore van je telefoon, deze kun je kosteloos installeren. Het leuke van deze app is dat je een look kunt stelen en dan op je eigen hoofd kunt toepassen. Dus als je vind dat iemand een prachtige look heeft gemaakt en je benieuwd bent hoe die look bij jou zal staan dan kun je deze look ook op je eigen gezicht uitproberen. Hoe gaat dat in zijn werk? Je opent de app en klikt op de bovenste button met de tekst ‘Steal the Look’ en dan wijst het zich vanzelf al. Je maakt een foto van de persoon (of van een persoon op een foto, of tijdschrift werkt bijvoorbeeld ook!) en dan tik je op ‘Pas look toe’ en dan maak je een foto van je eigen gezicht en de app vult jouw gezicht dan op met de look die jij wilt.

 Rimmel London Spring `17 Event

Wat je ook kunt doen is zelf een look ontwerpen. Je kunt per categorie aanklikken welke producten je wilt toepassen jouw gezicht en de app verwerkt dit product denkbeeldig op jouw gezicht. Het gaat van foundation tot eyeliner dus voor ieder wat wils. Een winged eyeliner maken was nog nooit zo makkelijk! Het idee lijkt wel een beetje op een Snapchatfilter, maar dan kun je alle makeupjes zelf selecteren die jij zal willen dragen.

Hieronder de foto van mijn gecreëerde look.

Rimmel London Spring `17 Event

De app werkt je virtuele make-up niet nauwkeurig uit, maar wel in grote lijnen. Zo kun je wel ongeveer nagaan of een bepaalde lipkleur je mooi vind bij jezelf, of juist niet. Even ter informatie, ik had in real life een schoon en kaal gezicht zonder het filter! Dan vind ik het effect nog redelijk gelukt.

WELLA

Ook was Wella aanwezig op het event, hier kon je je haren laten doen. Dát kwam natuurlijk super uit na al die regen op mijn haren. Mijn haren waren ontembaar en pluizig geworden dus dat leek me een leuke aanleiding om mijn haar te laten stylen. Ik heb gekozen voor een lichte ‘slag’ in mijn haar. Met de Wella hairspray is mijn haar ook goed blijven zitten.

 Rimmel London Spring `17 Event

Het was een inloop event, wat betekend dat je tussen een bepaalde tijd mag binnen lopen. Dit vond ik een erg relaxt idee en dat was de sfeer op het event ook. Ook het eten en drinken werd goed verzorgd. Als je wat te eten wilde kon je dat pakken en als je iets wilde drinken dan kon je daar gewoon naar vragen en werd er ook voor een drankje gezorgd.

Het was een gezellig event, waarbij ik weer veel leuke meiden heb ontmoet en ook kregen we nog een leuke goodiebag mee naar huis met een aantal nieuwe spullen van Rimmel en 3 Wella haarproducten. En ja, daar zat ook die fijne haarspray bij. Yay! Ik vond het enorm leuk dat ik bij dit event mocht zijn en dat was zonder Tatiana niet mogelijk geweest, dus ik wil haar alsnog bedanken voor het aanbod. Dankjewel Tatiana voor deze leuke en onbezorgde dag en Rimmel voor dit goed verzorgde event.

GOODIEBAG

Rimmel London Spring `17 Event

En dit was de inhoud van de goodiebag, en ik ben al een aantal items aan het testen.

Ik hoop dat jullie hebben genoten van mijn artikel, en wij zouden het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Liefs,

Angela

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

1 comment

Tiny 27 maart 2017 - 11:21

Ik keek even vreemd op vanmorgen ,een nieuw gezicht
Het is wel fijn om te lezen dat de mascara niet uitdroogt, ik weet niet beter,van vroeger af aan ,het droogde bij mij altijd uit
Ik wacht af of het werkelijk ook zo is .verder zag ik leuke kleurtjes make-up voorbij komen en wens je succes ,
Ik vond het leuk dat je het voor Tatiana hebt waargenomen
Misschien dat we in de toekomst nog iets van je zien

Reply