Rimmel London WONDER’FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

Ik ben, net als Rimmel London ambassadrice Rita Ora, altijd op zoek naar de ultieme mascara om mijn wimpers voller en langer te maken. Want mijn wimpers zijn van nature niet zo vol. Een volmaakte wing is niet zo makkelijk, dat weten we allemaal. Na vandaag is dat niet langer een probleem. Ik stop mijn zoektocht want ik heb de nieuwe Rimmel London WONDER’FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER ontdekt!


If you think there’s no such thing as a magic wand, you’ve clearly never used mascara!

 

━━━━ Payal Puri━━━━

Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

GEEF JE LOOK WINGS 

Rimmel Introduceert Wonder’Fully Real Mascara & Wonder Wing Liner 

Met de nieuwe Wonder’Fully Real Mascara van Rimmel London laat jij je wimpers direct opvallen. Deze wimper perfectionerende mascara zorgt voor ADEMBENEMENDE LENGTE en PRACHTIG VOLUME voor indrukwekkende wimpers die er VOLLEDIG ECHT uitzien. Een ‘valse wimperlook’ effect met een natuurlijke uitstraling.
Maak je look daarna nog mooier met Rimmel’s nieuwe Wonder Wing Liner, een revolutionaire eyeliner met een ‘stempel applicator’ voor de perfecte ‘wing’. Voor wings met stijl.

WONDER WING LINER

Het omlijnen van je ogen, met precisie, was nog nooit zo gemakkelijk.  
Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

Met de Wonder Wing Liner is het maken van de perfecte wing een makkelijk karweitje geworden. Met de innovatieve eyeliner met een viltpuntje, maak je snel een perfect, symmetrisch ‘cat eye’-lijntje. Gebruik het puntje van de eyeliner pen om het ooglid te omlijnen met een echt zwarte kleur. Draai vervolgens de eyeliner op haar zijkant en druk de ‘stempel applicator’ op de buitenste ooghoek… zo krijg je de perfecte ‘flick’ die symmetrisch is aan beide kanten. Wow en nog eens wow! Maar er is meer, de intense, veegvaste kleur blijft de hele dag en avond perfect zitten – wonder wings power!

WONDER’FULLY REAL MASCARA  

Weelderige wimpers creëren die er uitzien als een geschenk van moeder natuur.

Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

Je kunt nu weelderige wimpers creëren die er uitzien als een geschenk van moeder natuur. Wonder’Fully Real Mascara gebruikt het allerbeste uit Rimmel’s langer en voller makende technologieën. De rijke, crèmige, gitzwarte formule met keratine maakt de wimpers direct langer. De Wonder Precision Brush van de mascara, met rechte kunststof borstelhaartjes, heeft de perfecte vorm voor het creëren van waaierachtige, langer, voller lijkende wimpers. De formule zorgt dat je opvallende maar toch natuurlijke look de hele dag perfect blijft zitten.

Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER
Op de foto’s hierboven kunnen jullie zien hoe ik stap voor stap de eyeliner en de mascara heb gebruikt. Hier zie je de wing nog vrij subtiel. Maar je kunt deze zelf nog een beetje bijwerken tot het gewenste resultaat. Bij de uiteindelijke look heb ik hem ook nog iets verder doorgetekend waardoor je net even wat meer wing krijgt.
Op de eerste foto zie je de wing zonder dat ik mascara draag. Op de tweede foto heb ik een enkele laag mascara aangebracht, en op de laatste heb ik een dubbele laag mascara aangebracht. Je kunt duidelijk het verschil zien, en ik vind het effect mooi en natuurlijk. Zonder dat je echt van die (lelijke) spinnenpoten hebt. Daar hou ik echt niet van.

HET RESULTAAT  

Een duidelijk maar toch natuurlijk resultaat?

Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

De verpakking van de eyeliner is vrij simpel, zwart met goudkleurige letters. Maar de knalroze metallic mascarahuls met z’n trendy gedraaide effect is toch wel bijzonder en niet over het hoofd te zien.
Ik vind het resultaat duidelijk en toch natuurlijk. Dat hangt natuurlijk ook af van het aantal lagen waarmee je de wimpers aanzet en wat voor look je wil maken. Door het aanbrengen van meerdere laagjes kun je het effect opbouwen tot een mooie waaierlook, zonder dat het gaat klonten. Ik ben echt meer dan tevreden, en ik denk zelfs dat ik mijn favoriete mascara heb gevonden.

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Rimmel London Wonder’Fully Real Mascara Kleur: Black. Adviesverkoopprijs: € 14,99.[/lgc_column]
[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]Rimmel London Wonder Wing Liner Kleur: Black. Adviesverkoopprijs: € 7,99.[/lgc_column]

Tatiana's Blog | Rimmel London WONDER'FULLY REAL MASCARA en WONDER WING LINER

Wat is jouw favoriete mascara? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Rimmel London WONDER

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Rimmel London WONDER

    Ik vind de mascara er heel erg goed uitzien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *