RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

Rimmel: The Only One Mauvement

Vandaag gooi ik er weer een heerlijke lipstick tegenaan, een lipstick die je lippen laat stralen. Rimmel komt met drie nieuwe THE ONLY 1 LIPSTICK kleuren. Met de nieuwe voorjaarskleuren uit de Rimmel Lip Collecties kun jij je lippen laten opvallen. Of je nou praat, lacht, eet of zoent, je lippen staan altijd in de picture! Van deze 3 nieuwe kleuren mocht ik er één reviewen, kijken jullie mee.

THE ONLY 1 LIPSTICK – de nieuwe voorjaarskleuren

Ben jij al fan van The Only 1 lipsticks met hun prachtige intense tinten, of word je dat misschien na vandaag? Het is een lipstick die je lippen niet alleen de hele dag kleuren maar ook voorzien van comfort en hydratatie. Om heel eerlijk te zijn was ik voor ik dit artikel nog geen fan, ik had zelfs nog geen The Only 1 lipstick in mijn stash zitten.

Rimmel: The Only One Mauvement

Rimmel: The Only One Mauvement

 

THE ONLY 1 LIPSTICK – drie nieuwe kleuren

Ben je net als ik nog geen fan, dan word je het ongetwijfeld bij de drie nieuwe voorjaarskleuren De nieuwe voorjaarskleuren zijn prachtige nude kleuren en hebben elk een andere ondertoon: roze, oranje of bruin. Daardoor zijn ze alle drie net even anders.

#210 Mauvement – nude met prachtige roze ondertoon

#650 Pretty Penny – nude met een zacht oranje ondertoon

#760 Ain’t No Other – nude met een warme bruine ondertoon

Rimmel: The Only One Mauvement Rimmel: The Only One Mauvement

 THE ONLY 1 LIPSTICK – Mauvement

De zomer komt eraan, en dat is het perfect moment voor deze 3 nieuwe kleuren, want deze voorjaarstoppers staan fantastisch bij je zongebruinde huid! De kleur die ik jullie vandaag laat zien is de roze variant van deze nude tinten, met de naam Mauvement. De crème glans lipstick zit in een zwarte glans huls met op de dop het Rimmel kroon logo, en een gekleurde band waaraan je de kleur kunt herkennen. De nieuwe kleuren van de THE ONLY 1 LIPSTICK hebben een adviesverkoopprijs van € 11,99. Voor die prijs krijg je een prachtige lipstick die goed blijft zitten en een goede pigmentatie heeft, zeker als je de lipstick vergelijkt met sommige high-end merken. Dus ben je nog op zoek naar de perfecte nude lipstick, dan zou ik zeker even de 3 nieuwe kleuren gaan swatches, want ik ben fan.

Rimmel: The Only One Mauvement

Rimmel: The Only One Mauvement

afsluiting-tatiana

Heb jij de perfect nude lipstick al gevonden?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

  Wat een mooi kleurtje zeg!

 2. Tatiana's Blog | RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

  Wauw dit is echt een ontzettende mooie kleur!

 3. Tatiana's Blog | RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

  Die wil ik hebben! Ga morgen kijken of ik hem kan vinden. Echt een hele mooie kleur.

 4. Tatiana's Blog | RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

  Wat een mooie kleur ,die wil ik ook wel

 5. Tatiana's Blog | RIMMEL THE ONLY ONE MAUVEMENT

  Dit vind ik echt een prachtige kleur. Ik draag zelf ook graag van die naturelle tinten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *