Rose Quartz Gezichtsroller & Gua Sha Plate

by Tatiana
LimberLux Rose Quartz Roller

Rose Quartz is al een tijdje een hype onder de bloggers, en dan heb ik het over de Quartz Rollers en de Gua Sha Plate. Een gezichtsroller en een massage steen, die al eeuwen gebruikt worden bij de Chinese schoonheidsrituelen. We kennen allemaal die mooie Chineze meiden met hun gave en strakke gezichtjes, groen van jaloezie als ik er aan denk. Maar de steen vermindert rimpels, en de roller verbeterd de huid en vermindert wallen. Ik zeg, laten we het proberen.

SASS

Rose Quartz

 

a Crystal of Unconditional Love

 

LimberLux Rose Quartz Roller

Wat is de werking van een rose quartz roller en steen? Rozenquartz is roze van kleur en heeft een prachtige glasachtig en doorschijnende glans. De steen behoort tot de kwarts-familie en is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen bevordert eigenliefde en zelfacceptatie. Ik ben echt zo’n bijgelovig iemand, of spiritueel als je het zo wilt noemen, die echt in dit soort dingen geloofd. Nu weet ik van een ander soort kwarts steen dat je deze regelmatig moet reinigen/opladen om te zorgen voor een optimale werking van de steen. Zo kan de steen positieve energie afgeven. Door het afgeven van positieve energie wordt negatieve energie opgenomen. En ik zie dat ook echt zo voor mij he. De roller trekt al het negatieve (rimpels en wallen) uit mij, maar blijft dat dan ook in zo’n steen zitten? Daarom reinig ik mijn steen door deze af te spoelen onder lauw stromend water. Natuurlijk is dat ook een stukje hygiene en sowieso aan te raden bij een onzuivere huid.

LimberLux Rose Quartz Roller

LimberLux Rose Quartz Roller

 

LimberLux Quartz Roller en Gua Sha verpakt in een mooie combinatiedoos. Ik kreeg een verpakking thuis met de roller en steen samen verpakt in een doosje. Het masseren met de Quartz Roller en Gua Sha zal je helpen:

 • Rimpels en fijne lijnen te verminderen.
 • Elasticiteit van de huid te verbeteren.
 • De bloedomloop te verbeteren.
 • De gezichtsspieren en huid te onspannen.
 • Lymfedrainage te bevorderen en gifstoffen af te voeren.
 • Wallen en donkere kringen rondom de ogen te verminderen.
 • Ook zullen je favoriet huidverzorgingsproducten beter worden opgenomen.

Zowel de roller als ook de Gua Sha worden gemaakt van 100% natuurlijke rozenkwarts en aan de binnenkant van de doos staat een duidelijke instructie van hoe je de roller en de steen moet gebruiken. Hoe je deze 2 in combinatie gebruikt lees je hieronder.

LimberLux Rose Quartz Roller

LimberLux Rose Quartz Roller

 

Hoe gebruik je de Rose Quartz roller en Gua Sha? Ik gebruik de Rose Quartz roller en de Gua Sha tijdens mijn dagelijkse skincare routine. Voor een verkoelend effect leg ik de roller ook wel eens in de koelkast. Vooral na een vermoeiende dag voelt dit zo heerlijk en verkoelend aan.

Gebruik van de Rose Quartz roller (op de tekening in de doos zie je de richtingen ook aangegeven met pijltjes op een hoofd):

 • Rol zachtjes met een lichte druk.
 • Rol vanaf het sleutelbeen naar de kin.
 • Rol van de kin naar de kaaklijn.
 • Rol van de neus naar buiten richting de oren in een vloeiende beweging.
 • Rol van het puntje van de neus naar boven, naar het middelste punt tussen de wenkbrauwen.
 • Met behulp van het kleinere hoofd, rol naar buiten horizontaal onder het oog.
 • Rol tussen de wenkbrauwen naar de haargrens.

Gebruik van de Gua Sha (op de tekening in de doos zie je van de steen ook de richtingen aangegeven en ook welke kant je van de steen moet gebruiken):

 • Gebruik zacht masserende bewegingen en zeer lichte druk.
 • Rond de ogen, van binnen naar buiten.
 • Slaap, van beneden naar boven.
 • Rug, van boven naar beneden.
 • Benen, van beneden naar boven.

Mijn ervaring met de Rose Quartz Roller en Gua Sha. Ik gebruik de Rose Quartz roller en de Gua Sha nu een tijdje. En wat ik merk is dat mijn huid rustiger is. De bloed circulatie is beter en mijn huid is veel meer ontspannen.  Zeker na een vermoeide dag, wanneer ik de roller uit de koelast haal en onder mijn ogen gebruik voel ik mij stukken beter. Ik kan niet beweren dat mijn rimpels vermindert zijn, laat staan verdwenen. Nou ja, laten we ook niet overdrijven, zoveel rimpels heb ik nou ook weer niet. Maar je kunt ook niet alleen wonderen verwachten van een roller als je daarnaast niet zelf ook lief bent voor je huid door middel van een goede skincare.

SASS

Win een Rose Quartz roller

 

Hoe dan?

LimberLux Rose Quartz Roller

 

LimberLux Rose Quartz Roller

Nu komt het leukste! Ik ontving naast het setje dat ik gebruik ook nog een doosje met de Rose Quartz Roller. Deze wil ik graag weggeven aan één van jullie. Meedoen is heel gemakkelijk, en kan tot en met het einde van april.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij de Rose Quartz Roller zou willen uitproberen en wie weet maak ik je binnenkort heel blij!
 • Je mag dit delen op social media, of met vriendinnen (het is niet verplicht, maar wel heel lief!)

Wil je niet wachten en zelf bestellen dat kan. Op de eigen website
of hier op bol.com

Gebruik jij een Rose Quartz Roller? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

7 comments

Sofie Vanden broeck 15 april 2019 - 17:19

Heb hier al zoveel goeds over gehoord en gelezen, je maakt me erg benieuwd!

Reply
Kelly 15 april 2019 - 18:36

Alleen voor de vormgeving wil je al zo’n ding haha! Ik vind hem er heel mooi uitzien en hij klinkt ook fijn. 🙂

Reply
esther 16 april 2019 - 13:04

Wat een prachtig ding om te zien zeg! Lijkt me heel fijn en mooi puur om te gebruiken!

Reply
Frederique 16 april 2019 - 16:54

Ik doe mee. Ik keek vanmorgen in de spiegel en dat zag er niet mooi uit haha ik begin mijn leeftijd te voelen hoor. Ik vind het trouwens ook echt een mooi ding, ook heel geschikt als cadeau lijkt me.

Reply
Nadia 16 april 2019 - 18:50

Ik heb hier laatst ook al ergens over gelezen en ben echt super benieuwd! Alleen al om het design, want hij ziet er goed uit!

Reply
Mieke | Miek's Mind 18 april 2019 - 07:54

Het ziet er al zo mooi uit! Ik ben benieuwd of het ook bij mij resultaat zou geven. Hoe heb je gemerkt dat je bloed circulatie is verbeterd?

Reply
Debby 18 april 2019 - 13:42

Dat ziet er mooi uit en dat klinkt heerlijk om als hij uit de koelkast komt onder je ogen te rollen…..

Reply