Saffron London Nail Polish 1

Hallo lieve beauties, vandaag schrijf ik weer op Kimterstege.nl en heb ik leuke swatches voor jullie van nagellakjes van het budget merk Saffron London Nail Polish. Wij zouden het erg leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen, en nog leuker zelfs als jullie ook een berichtje achterlaten.

Klik hier om door te linken naar Kimterstege.nl en veel lees plezier!

Saffron London Nail Polish

afsluiting-tatiana

Wat vind jij van het resultaat?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Saffron London Nail Polish

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *