Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

Vandaag laat ik jullie dit Saffron Eyeshadow Palette zien. Ik was dit palette een beetje vergeten en vond het toch tijd om dit palette eens te gaan bekijken en gebruiken.

Saffron palette

De Simply Nude Box van Saffron is vrij compact, met een transparante bovenkant en een 2-zijdige sponsapplicator. Verder is het design vrij simpel. In dit palette zitten twaalf verschillende kleuren oogschaduw.

Van de twaalf kleuren zijn de meeste kleuren aardetinten. Wat direct opvalt aan dit palette hoge shimmer gehalte. In het palette lijkt het erg mooi, maar zelf ben ik meer van de matte kleuren, als het om oogschaduw gaat. Maar dat is een kwestie van persoonlijke smaak.

Saffron | Swatches

De oogschaduw zag er in het palette uit alsof er weinig pigment in zou zitten. Maar dat valt verbazingwekkend mee. Op mijn arm kun je zien dat de pigment erg goed is. Bij het aanbrengen van de oogschaduw merk je wel dat deze crèmig is en vrij zacht qua structuur.

Saffron palette 1-6Saffron palette 1-6 swatches

Saffron palette 7-12 Saffron palette 7-12 swatches

Saffron | De look

Je kunt met dit palette een mooie ooglook maken met diverse kleuren. Let bij het aanbrengen wel op de hoeveelheid die je op je kwast neemt omdat de oogschaduw wat crèmig is. Dit maakt het blenden iets moeilijker. Dit vergt wat geduld, maar uiteindelijk heb je wel een mooie look. Ik zou voor dit palette wel een kwast gebruiken en niet de spons applicator die erbij zit.

Saffron Eyeshadow palette look

Ik heb de volgende kleuren gebruikt voor mijn look:

1. We beginnen halverwege het ooglid en brengen de lichte kleur aan tot de binnenste ooghoek en een klein beetje er onder. Ik heb nr. 1 uit het palette gebruikt.

2. Breng de tweede kleur aan op de resterende ruimte van het ooglid, hiervoor heb ik nr. 2 uit het palette gebruikt.

3. Dan gebruik ik een donkere kleur, nr. 3 uit dit palette, en breng ik aan in de crease. Met een kwast blend ik dit samen tot een geheel met de andere kleuren.

4. Met dezelfde kleur breng ik een dunne lijn aan op de onderste wimperrand.

5. Vervolgens heb ik zowel onder als boven een eyeliner gebruikt, alleen op de bovenste wimperrand heb ik een liquid eyeliner gebruikt. Deze gebruik ik eigenlijk nooit op de onderset wimperrand omdat ik dat te heftig vind.

6. De look maak ik compleet met mascara.

Ik zou dit palette niet echt aanraden, je kunt er best een leuke look mee maken, maar ik heb toch meer een zwak voor E.L.F. of Revolution palettes.

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van mijn ooglook? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

  Ik vind het er wel heel erg goed uitzien, maar mijn voorkeur zou ook sneller naar make-up revolution gaan of ELF.

 2. Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

  Wow, die gouden kleur is echt prachtig!

 3. Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

  Ik sta verbaasd van de vele glans die over de oogschaduw heen gloeit, dat had ik eigenlijk niet verwacht, wel vind ik de kleuren erg mooi!

 4. Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

  Ik vind de swatches er toch goed uitzien! Maar ik ben zelf vooral fan van sleek!

 5. Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

  vind de pigmentatie wel erg goed!

 6. Tatiana's Blog | Saffron | Simply Nude Eyeshadow Palette

  Dit palette is echt zooooo mooi! Deze is heel lang mijn dagelijkse favoriet geweest! Ik hou van glanzende oogschaduw. Hier hoef je echt geen Color tattoo onder aan te brengen om het te laten shinen. Echt heel mooi! *pak hem ermee weer bij* 😉 Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *