Safira Sieraden

by Tatiana
Safira

Wat ik jullie vandaag wil laten zien zijn de sieraden van Safira. Ik ben ervan overtuigd dat sieraden een manier zijn van zelfexpressie. Schoonheid komt van binnenuit, en wat je aan de buitenkant draagt, is slechts een manier om je schoonheid en zelfvertrouwen te vergroten. En ik vind ook dat sieraden het plaatje compleet maken. Als ik een statement wil maken, dan kan dat heel goed met sieraden. Zelf ben ik heel erg dol op de minimalistische sieraden. Kijken jullie mee?

SASS

Safira

 

UIT DE COLLECTIE VAN SAFIRA HEB GEKOZEN VOOR EEN STERLING ZILVER KETTING EN BIJBEHORENDE OORBELLEN. In het dagelijkse leven draag ik niet altijd sieraden. Wat ik altijd draag is mijn trouwring, en de oorbellen die ik van mijn schoonvader heb gekregen. Voor een gelegenheid, of in de zomer als mijn hals wat meer zichtbaar is, dan draag ik ook vaak nog een minimalistische ketting. En dan verander ik ook nog wel eens van oorbellen. Oorbellen zijn de topfavorieten als het gaat om sieraden. Het is een prachtig sieraad en niet alleen glamoureus en elegant, het is altijd geschikt voor dagelijks gebruik.

GEEF JE DAGELIJKSE LOOK WAT CHARME MET DE ONTZAGWEKKENDE STERLING ZILVEREN KETTING ‘LIKE A PRAYER’. De ketting is versierd met sprankelende zirconia’s, en het kettinkje zelf is heel fijn. Je kunt het kettinkje op 2 verschillende lengtes dragen 40 tot 45 cm. De prijs van de ketting is € 29,- en je kunt de ketting hier bestellen.

OORBELLEN RAKEN NOOIT UIT DE MODE. Mooie oorbellen maken je outfit compleet, en laten je gezicht stralen. De stylisten bij Safira matchen oorbellen vaak met de andere sieraden, vooral met een ketting, omdat deze bij de oorbellen wordt gedragen. Daarom heb ik gekozen voor de oorbellen die een perfect match zijn met de ketting. Dit is echt een gewild setje oorbellen, want op dit moment zijn ze zelfs uitverkocht. Net als de ketting zijn deze oorbellen ook € 29,-.

 

Draag jij vaak sieraden die met elkaar matchen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

8 comments

Kelly 12 maart 2020 - 08:14

Ik draag altijd graag matchende sieraden! Deze oorringetjes vind ik prachtig. 🙂

Reply
Rachel Kromdijk 12 maart 2020 - 11:23

Wat een prachtige sieraden zeg, je hebt er mooie foto’s van gemaakt! ik heb ook een lichtelijke sieraden verslaving.. heb alleen al 9 gaatjes in mijn oren.

Reply
nicole 12 maart 2020 - 15:46

Ik vind ze erg mooi! En bijzonder ook hoe die ringetjes in elkaar gedraaid lijken te zitten.

Reply
Tiny 13 maart 2020 - 18:16

Ik vind het hangertje heel mooi .en de oorbellen zijn ook heel mooi
samen gevat een erg leuk setje

Reply
Sherry 14 maart 2020 - 07:54

Ik ben gek op sieraden. Ik vind deze erg mooi staan.

Reply
Jasmina 14 maart 2020 - 08:05

Ik vind het ook wel leuk te matchen…voorheen droeg ik altijd sieraden…tegenwoordig vergeet ik dat :s

Reply
Lauressa 14 maart 2020 - 18:24

Hele mooie sieraden! Vooral in die oorbellen is dat kruisje echt mooi verwerkt. Ik vergeet eigenlijk altijd sieraden om te doen.

Reply
Silke 16 maart 2020 - 08:33

Wauw, ik vind ze echt prachtig en ze staan je ook echt heel goed!

Reply