Tatiana's Blog | Sally Hansen Late Summer Shades

We waren allemaal al een beetje bang dat de zomer voorbij zou zijn. En dan ineens voorspelt het weerbericht goed nieuws voor volgende week! Er is heerlijk nazomer weer op komst. Daar doen we lekker ons voordeel mee. Tijd om nog even jouw nagels te lakken met de Late Summer Shades kleuren van Sally Hansen’s good. kind. pure.™

SASS

Late Summer Shades

Tatiana's Blog | Sally Hansen Late Summer Shades

Vier kleuren nagellak die perfect passen bij de nazomer. Een tijd dat we afscheid nemen van het warme weer, terwijl we de kleuren in de natuur langzaam zien veranderen in schitterende herfsttinten. Deze mooie tinten vind je ook weer terug in de 4 kleuren die deze nazomer in de picture staan bij Sally Hansen.

SASS

Good. Kind. Pure.

 

Sally Hansen.Bij Sally Hansen denken we aan nagellak. Maar Sally Hansen is zo veel meer dan alleen nagels. Met producten in 5 schoonheidscategorieën: nagellak, nagelverzorging, zelfbruining, ontharing, en schoonheidsmiddelen. De nagellakjes die ik jullie vandaag laat zien zijn “Plant Based”. Wat houdt dat in? Heel veel goeds, dat kan ik je wel vertellen. En dat zal ik in het kort ook even doen. Maak je manicure compleet met de plantaardige, 16-vrije *, 100% veganistische toplaag en verharder. De verharder verbetert het uiterlijk van ribbels en imperfecties en dicht kwetsbare nagels af . De top coat zorgt voor een prachtige glans. De 100% natuurlijke, plantaardige borstelharen zorgen voor een betere toepassing. Geeft stralende, gezond ogende nagels.

* Geformuleerd zonder:

 1.  Formaldehyde
 2. Formaldehydehars
 3. Tolueen
 4. Xyleen
 5. Aceton
 6. Ftalaten (inclusief DBP)
 7. Kamfer
 8. Parabenen
 9. Ethyl Tosylamide
 10. Trifenylfosfaat ( TPP)
 11. Dierlijke ingrediënten
 12. Styreen
 13. Bisfenol A
 14. Glycolether van serie E (glycolethers afgeleid van ethyleenoxide)
 15. Nonylfenolethoxylaat
 16. Sulfaatvrij

SASS

Pomegranate Punch #310. Warm bessenrood! Perfect passend bij de paarse en groene fashionkleuren die we deze herfst gaan dragen. Rood is toch wel één van mijn signature colors, dit is dus zeker wel één van mijn favoriete kleuren.

Sally Hansen 310 Pomegranate Punch

Sally Hansen 310 Pomegranate Punch

Coral Calm #270. Krachtig roze! Een geweldig match met een warme, wolwitte outfit die dit najaar zo trendy is. Ik zie het al helemaal voor me. De wolwitte trui ligt al klaar en het ideale kleurtje is zeer welkom.

Sally Hansen 270 Coral Calm

Sally Hansen 270 Coral Calm

Romantic Peach #130. Perzikzachte nude! De romantische uitstraling staat super chique bij een klassieke nude/bruine najaarsoutfit. Hier ben ik ook zo verzot op, nude kleuren heb ik echt nooit genoeg. En ze zijn ook allemaal net even anders.

Sally Hansen 130 Romantic

Sally Hansen 130 Romantic Peach

Pink Sapphire #250. Glinsterend roze! Als de warme najaarzon, een echte ‘allemans’ vriendin die elke modelook opfleurt en echt niet in je nail stash mag ontbreken! Op voorhand niet mijn favoriete kleur, maar het heeft zeker wat als je de boel een beetje wil opfleuren. Dit is weer een favoriet van mijn dochter.

Sally Hansen 250 Pink Sapphire

Sally Hansen 250 Pink Sapphire

Benieuwd hoe alle kleurtjes staan? Wil je zien hoe al deze kleuren staan, hou dan mijn instagram in de gaten. Daar zal je al deze kleuren binnenkort voorbij zien komen. Welk kleurtje is jouw favoriet?

 

Tatiana's Blog | Sally Hansen Late Summer Shades

Vind jij deze herfstkleuren ook zo mooi?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Sally Hansen Late Summer Shades

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Sally Hansen Late Summer Shades

  mooie kleuren en prachtige foto’s

 2. Tatiana's Blog | Sally Hansen Late Summer Shades

  Ik vind de perzikachtige nude erg mooi! Tijdje geen nagellak op gehad, maar krijg nu wel weer zin om mijn nageltjes te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *