Sally Hansen Miracle Gel

by Tatiana
Sally Hansen Miracle Gel

Het voelt al weer als een eeuw geleden dat ik voor het laatst een artikel heb geplaatst over nagellak. Daarom heb ik er vaandaag weer eens een paar nagellakjes bij gepakt. Vandaag laat ik jullie 3 verschillende kleurtjes zien van Sally Hansen Miracle Gel. Het zijn geen doorsnee herfstkleuren, maar meer een beetje de zachte zomerkleuren. Kijken jullie mee!?

 

Sally Hansen Miracle Gel 

Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel helpt bij het herstellen van zeer droge en beschadigde nagels. Bij de nagellak van Miracle Gel heb je geen UV lamp nodig en is heel gemakkelijk aan te brengen in 2 stappen. De kleur houdt tot wel 14 haar kleur en glans. De productlijn van Miracle Gel bestaat uit 41 kleuren, waarvan 36 met gel finish, 6 kleuren met een pearl finish, 27 kleuren met een creme finish en 2 kleuren met een metallic finish. Bekijk hier alle kleuren.


Hoe werkt het? 

Sally Hansen Miracle Gel

Miracle Gel is dé professionele salon nagellak voor thuisgebruik waarmee je een gellook creëert zonder led-lamp. Je hebt dus helemaal geen nagelsalon nodig. Gewoon de nagellakkleur in twee dunne laagjes op goed gereinigde ongelakte nagels aan- brengen. Even goed laten drogen en aflakken met de miracle Gel top Coat en je nagels zien er lang, tot wel 14 dagen, perfect uit. Dan kun je de nagellak eenvoudig met een gewone nagellakremover verwijderen en een van de andere miracle Gel nagellakken aanbrengen.


Kleuren

Sally Hansen Miracle Gel

De kleurtjes die ik vandaag laat zien zijn alle 3 zachte kleurtjes, die je doen denken aan Bohemian Summer Festival kleuren. Kleuren van warmte en gezelligheid en feestjes.

Ik heb geen swatches voor jullie kunnen maken omdat mijn nagels op dit moment aan een kuurtje toe zijn en ik even een tijdje geen nagellak meer gebruik. Dat doe ik altijd even na de zomer. Omdat ik eigenlijk de hele zomer door nagellak gebruik, en ik standaard mijn nagels een periode van rust wil gunnen. En voordat we de koude, barre winter in gaan wil ik mijn nagels versterken.

Van de Miracle Gel collectie heb ik al meerdere kleuren in mijn stash zitten, dus ik weet uit ervaring dat ik blij wordt van deze lakjes en dat ik enthousiast wordt van het resultaat. De beloofde 14 dagen red ik niet, maar het blijft zeker langer zitten dan een normale nagellak. Er zit een breed afgerond kwastje aan, wat ik ontzettend fijn vind werken. Als je een klein beetje druk zet op je nagel, waaiert het kwastje heel mooi uit. Waardoor je bijna in 1 veeg het hele nagelbed hebt gelakt. De meeste kleuren (afhankelijk van de finish) dekken in twee dunne lagen. Ondanks dat het ’t effect heeft van een gellak, kun je deze nagellak wel gemakkelijk verwijderen.


Prijs en verkrijgbaarheid

Sally Hansen Miracle Gel

De nagellak lijn Miracle Gel van Sally Hansen is onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat, de kleurtjes en ook de topcoat kosten € 11,99. Met een inhoud in de flesjes van 15 ml lak, vind ik dat niet eens zo heel duur.


Wat is jouw favoriete kleurtje op dit moment?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

Isa 8 oktober 2018 - 09:18

Ik vind het blauwe wel heel mooi, zou het eerder aan mijn teennagels doen, want daar durf ik al wat meer dan op mijn vingernagels – die hou ik meestal gewoon naturel, omdat het zo snel beschadigt… en daar word ik dan weer humeurig van 🙂

Reply
Amy 8 oktober 2018 - 09:25

Ik vind de Miracle Gel lakjes ook zo fijn, zeker qua houdbaarheid. Deze kleuren zien er ook leuk uit!

Reply
charlotte swart 8 oktober 2018 - 09:56

Wat een lieve kleurtjes. Ik zelf gebruik deze kleuren vaker voor mijn teennagels dan voor mijn handen omdat ik het niet altijd makkelijk te combineren vind. De fotografie is trouwens ook weer prachtig!

Reply
lodi 8 oktober 2018 - 10:22

Leuke en lieve kleiren zijn het, eigenlijk meer zomers, naar mijn idee. Nu draag ik meer donkere kleuren lak

Reply
Irma ten Napel 8 oktober 2018 - 14:05

Wat een mooie kleurtjes! Ik zou ze zelf wel in het voorjaar of de zomer dragen 🙂

Reply
priscilla 8 oktober 2018 - 15:14

Mooi zijn ze hé? Ik gebruik ze zelf ook erg graag 🙂

Reply
Kelly 8 oktober 2018 - 18:33

Wat een prachtige kleuren allemaal!

Reply
Bianca 8 oktober 2018 - 18:49

Oeh wat een vrolijke kleurtjes, ze doen me eigenlijk spontaan aan de lente denken maar die mintblauwe is in de winter ook wel erg mooi 🙂

Reply
Verena 8 oktober 2018 - 21:58

Wat een mooie kleurtjes zeg! Dat is helemaal mijn stijl 🙂

Reply
MC Kleuver 9 oktober 2018 - 17:41

Is het €11,99 voor alle flesjes bij elkaar of per flesje? Dat vind ik namelijk wel een verschil in prijs. Bij het laatste vind ik het nogal duur.

Reply
Rachel 10 oktober 2018 - 22:51

Klinkt goed zeg ! Helaas is dit merk wel aan de prijzige kant, dat vind ik altijd wel een bummer!

Reply