Waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Wil je samenwerken met Tatiana’s Blog? Dat kan op verschillende manieren.

 • Review (mijn mening van een product, een ervaring of bepaalde service)
 • Advertorial (hierbij worden de positieve punten van een product naar boven gehaald)
 • Persberichten / Persmateriaal
 • Winactie(s)
 • Gastartikel

Voor verdere informatie over een samenwerking, bezoekersaantallen, mediakit of overige vragen kunt u mailen naar: info@tatianasblog.nl 

 

Onderstaand zien jullie een overzicht van de bedrijven waarmee Blog & Beauty een samenwerking heeft gehad, of een vaste samenwerking mee heeft. Het leukste aan een samenwerking is natuurlijk als beide partijen achteraf kunnen terugkijken op een mooi product en een goed neergezet artikel.

ArmCandy Bar

BarberBooking

BeautyIll 

Born Pretty Store

Choker Ketting

Djasa

D-Shop

” Wij hebben deze samenwerking als zeer positief ervaren! U was professioneel en u heeft hele mooie, eerlijke, artikelen geschreven over onze geuren. Alles was duidelijk omschreven en de artikelen lezen lekker. Ook over de foto’s willen wij onze complimenten geven, ook hier was te zien dat u professioneel te werk gaat. “

Dress My

E.L.F.

Follow Fashion

Fotofabriek

” Onze samenwerking met Tatiana hebben wij als erg positief ervaren. De communicatie met Tatiana verloopt prettig en ze komt met leuke ideeën. Precies de reden dat we meerdere samenwerkingen hebben gedaan. Tatiana is echt iemand met wie je een langlopende samenwerking aan kunt gaan, ze is creatief, schrijft professioneel en maakt haar blog met een eigen twist! 

Fotokaarten

GSM Punt

Horloge.nl

Wij van horloge.nl hebben met veel plezier samengewerkt met Tatiana. Naast het feit dat ze zeer snel reageert op haar mails, handelt ze adequaat. Het stuk wat ze heeft geproduceerd is fijn en eerlijk om te lezen.

Ook de foto’s zijn van goede kwaliteit en matchen het merk waar ze over blogt. Kortom een super plezierige samenwerking.

Hunkemöller

Ik Ben Sieraden

Kelly Bijou

Kleancolor

Little New Finds

Make Up Eraser

” Wij vonden het leuk om met je samen te werken. De foto’s zijn erg mooi geworden en je hebt de MakeUp Eraser prima omschreven! 

My Beauty Musthaves

My Jewellery

NailProduct

” Tatiana is een ambitieuze jonge vrouw en blogt zo is gebleken met veel passie! Wat ons opvalt is dat Tatiana vernieuwend blijft en zelf onderwerpen initieert, Tatiana heeft een vlotte schrijfstijl. Ze voelt aan hoe je iets commercieel neerzet en heeft daarbij het vermogen het speels genoeg te houden om interesse op te wekken bij de lezers. Onze samenwerking vinden wij geslaagd! “

Nailscene

Nur Besten

OTTO

Pure Elements

Silk Heaven

” Prima samenwerking, ik zou zeggen een 7,5. Ze test het product met aandacht en zorg. Goede communicatie.
Wel is belangrijk dat ze geen teksten meer kopieert van de website van de opdrachtgever. Dat zijn dan namelijk ‚strafpunten‘ bij Google voor haar eigen blog en onze website. 

SpaOnline

” Heel fijn direct contact met Tatiana. Hopelijk in de toekomst meer van zulke samenwerkingen, want deze is ons (SpaOnline.com) zeker heel goed bevallen! “ 

Sieradenkistje

Super Naturels

Sweet Flow

Telefoonhoesjestore

Tropilex

” Wij vonden de samenwerking prima! 

Utsukusy Schoonheid

” Tatiana is één van onze favoriete bloggers om mee samen te werken. Kijk zelf maar even op haar blog, dan snap je waarom. Ze is een perfectionist die haar hart en ziel in haar prachtige foto’s en uitstekend geschreven blogs stopt. Ze werkt zorgvuldig, nauwkeurig, maar vooral ook met heel veel liefde en passie en dat straalt er van af! Dat is écht anders samenwerken. Het onderling contact is ontzettend prettig en het is heerlijk wanneer iemand zo met je meedenkt als Tatiana doet. Nu moeten we wel even wat stoms zeggen over Tatiana, want wij willen niet dat ze het zo druk krijgt dat ze geen tijd meer heeft voor ons… nee zonder gekheid, we kunnen geen “alleen jammer dat…” of “mag ik je een tip geven” over Tatiana bedenken. Ze is gewoon een topper! 

W7

Westwing Home & Living

Your Look For Less

Zalando

Ziaja

 

1 Reactie

 1. Tatiana's Blog | Zakelijk

  Hello There,

  I found your blog tatianasblog.nl on the internet and was wondering if you would be interested to review one of our gel nail polish products? We can send you a starter kit with colors, UV lamp and manicure set to test. After you can publish a review with a link to our site.

  Please let me know if you would be interested working with us.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *