Savon Noir (zwarte zeep) van Tiyya Maroc

Tiyya Maroc Zwarte Zeep

Zwarte zeep werkt heel goed tegen verschillende huidproblemen. En willen we dat het liefst niet allemaal? Een natuurlijk product dat meer doet dan schoonmaken alleen. Een product dat onze huid een fris en schoon gevoel geeft en dat gelijk ook huidproblemen aanpakt. Zwarte zeep is één van die natuurlijke en reinigende producten mét huidverzorgende eigenschappen. Vandaag vertel ik jullie wat meer over de zwarte zeep van Tiyya Maroc. Lezen jullie gezellig mee!

Tatiana's Blog | Savon Noir (zwarte zeep) van Tiyya Maroc

 

Zwarte zeep met etherische oliën

Tiyya Maroc Zwarte Zeep

Deze uitzonderlijke zwarte zeep van Tiyya Maroc is verrijkt met reinigende en zuiverende essentiële oliën. Delicaat geparfumeerd, bevrijdt het de huid van gifstoffen en maakt het perfect zacht, gerevitaliseerd en gezond. Essentiële oliën van rozemarijn, eucalyptus en petit grain zorgen ook voor een heerlijk gevoel van ontspanning en welzijn. Breng het over het hele lichaam aan en wacht 2 tot 5 minuten voordat u het uitspoelt. Voor een instant gevoel van frisheid.

Tiyya Maroc Zwarte Zeep

Ik gebruik de zwarte zeep in combinatie met de Kessa Hammam Glove. Dit is mijn ultieme Me-Time-Hammam-Momentje. Eerst maak ik mijn huid vochtig en vervolgens wrijf ik mijn lichaam in met de zwarte zeep. Ik laat de zeep even rustig zijn werk doen, en gebruik daarna de handschoen om dode cellen te verwijderen. Daarna voelt mijn lichaam zuiver, glad en heerlijk zacht. De zeep in combinatie met de handschoen geven een schoon gevoel, omdat het de dode huid zachtjes wegpoetst, maar ook vuil, onzuiverheden of bacteriën uit de huid verwijdert. Omdat zwarte zeep best wel krachtig is zou ik het zelf nooit rechtstreeks op het gezicht of op een huidaandoening gebruiken. Je zou voor die plekken beter eerst de zeep in je handen kunnen laten schuimen en daarna aanbrengen op deze gevoelige gebieden. Waar ik eerst wel een beetje aan moest wennen, was de geur van de zeep. Ik hou van lekkere geurtjes, en had waarschijnlijk iets van een olijfachtige geur verwacht. Maar je kunt het beter omschrijven als een wat aardse geur, iets natuurlijks. En dat is het natuurlijk ook, want dit natuurlijk product heeft niet de geurstoffen die vaak zijn toegevoegd aan een zeep of shampoo. Ik vind het zeker niet onaangenaam, maar ik moest er gewoon even aan wennen.

Tiyya Maroc Zwarte Zeep

Waar kun je zwarte zeep voor gebruiken?

Ik gebruik de zwarte zeep in combinatie met de Kessa Hammam Glove als scrub voor mijn huid. Maar je kunt de zwarte zeep ook gebruiken voor je haar. Ik heb het wel eens als shampoo gebruikt, maar doe dit alleen zo nu en dan. Doordat het een pasta achtige zeep is blijft het op de huid zitten, gebruik het niet rechtstreeks op het haar, maar neem een klein beetje van de zeep in je hand en meng het met water om vervolgens je hoofdhuid mee te masseren. Ook vind ik mijn haar hier wat te lang voor en hou ik van een lekkere schuimmassa in mijn haar. Ook kun je de zwarte zeep gebruiken als scheerschuim, en dat vind ik nog wel handig omdat ik niet altijd scheerschuim heb, en gewone zeep vind ik niet fijn voor mijn huid. Zorg dat de zwarte zeep flink schuimt. Zoals ik net als zei blijft er door de rijke olijven een laagje op je huid wat je huid als het ware beschermd, waardoor het niet droog en kwetsbaar aanvoelt. En na het scheren spoel je het gewoon af. Makkelijk he!

Ben je nieuwsgierig geworden, en wil je ook graag de zwarte zeep in combinatie met de handschoen gebruiken, klik dan snel hier en stap direct de webshop binnen van Amirahuidverzorging. En bekijk ook de andere 100% natuurlijke en biologische huidverzorgingsproducten.

 

Tatiana's Blog | Savon Noir (zwarte zeep) van Tiyya Maroc

Waar gebruik jij zwarte zeep voor?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Savon Noir (zwarte zeep) van Tiyya Maroc

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Savon Noir (zwarte zeep) van Tiyya Maroc

    Marokkaanse zeep of savon noir wordt gemaakt van kokosolie en verschillende essentiële oliën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *