L.O.L. Surprise! Remix Hair-flip doll

Zet het volume alvast wat hoger, want L.O.L. Surprise! gaat de hitlijsten bestormen. Ook dit seizoen is er weer een nieuw thema. Het draait allemaal om muziek. Het is voor het eerst dat L.O.L. Surprise! een volledig album met originele muziek uitbrengt! Met genres van pop tot hiphop en van rock tot country. Ben je nog op zoek naar een schoencadeautje die de laars uit rockt, kijk dan gezellig mee.

Tatiana's Blog | Schoencadeautjes TIP! L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop

L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise! Remix Hair-flip doll

 

L.O.L. Surpise! Remix Hair Flip-poppen. De L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-poppen zijn de gloednieuwe karakters die elk een muziekgenre vertegenwoordigen: pop, r&b, hiphop, country of rock. De verpakking speelt echt muziek af. Onthul de verzamelbare muziekplaat van elke pop en speel hem af op de platenspeler-verpakking. Hoe heerlijk nostalgisch is dat. Nadat je de songteksten van je pop hebt gevonden, kun je haar helpen zich klaar te maken voor het concert. Pak een pop uit met een supergek kapsel. Open het haar en onthul een haarverrassing. Heeft ze een nieuwe haarkleur of een andere haarstructuur?

 

LOL Verrassing! Remix Hair Flip Dolls … verrassingen met haar onthullen en muziek

 

Tatiana's Blog | Schoencadeautjes TIP! L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop
Bron: Toychamp

 

Roadie! In de verpakking die Esmee had, zat de Hair-flip dol Roadie met een fantastische zwart witte kuif. In een korte video laat Esmee dit zien. Wat jullie in de rest van de video zien zijn ook cadeautjes die het ontzettend goed doen in de schoen.

https://www.instagram.com/tv/CHvKBvcjN6y/

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tαƚιαɳα Veenstra (@blogenbeauty)

L.O.L. Surprise! Confetti Present Naast de rock & roll Roadie zat er in het pakket ook nog een L.O.L. Surprise Confetti Present.  Open de capsule en er komt echt confetti uit. In elke capsule zitten 15 verrassingen met een nieuwe surpriseparty-uitpakervaring. Pak elke laag van je geheime vermomming uit om te onthullen wie erin zit. De vermomming kan opnieuw worden gebruikt als mode en accessoires. Vind hier meer informatie over de L.O.L. Surprise! Confetti.

L.O.L. Surprise! Confetti Present

BABY born en BABY born Surprise Pet! In het verrassingspakket dat Esmee van Sinterklaas kreeg zat van BABY born nog een schattig klein babytje die je echt in bad kan doen. Door haar in ijskoud water te zetten ontdek je haar haarkleur. En met een natte luier verschijnen er allemaal leuke plaatjes. Bij de baby zit ook een klein huisdiertje die het ook heerlijk vind om een bad te nemen, en misschien zelfs wel van kleur veranderd. Kijk voor al het leuks van BABY born hier.

BABY born en BABY born Surprise Pet

BABY born en BABY born Surprise Pet

PRIJZEN:

  • L.O.L. Surpise! Remix Hair Fip-poppen – rond de EUR 15,-.
  • L.O.L. Surprise! Confetti Pop 3 Pack – rond de EUR 33,- / Confetti Underwrap – rond de EUR 15,-,
  • BABY born Surprise Pet – rond de EUR 15,-
  • BABY born Surprise Baby – ronde de EUR 12,-. 

Tatiana's Blog | Schoencadeautjes TIP! L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop

Heb jij al je Sinterklaas cadeautjes al ingepakt?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Schoencadeautjes TIP! L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Schoencadeautjes TIP! L.O.L. Surprise! Remix Hair Flip-pop

    Wat leuk! Mijn zusje is ook fan van LOL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *