Sensationele wimpers van Mascha

Tatiana's Blog | Sensationele wimpers van Mascha

In het artikel van vandaag staan de wimpers centraal. Er is al veel over geschreven, en zelfs flink wat ophef over geweest ………… op 26 februari 2016 heeft Mascha Feoktistova, beter bekend als Beautygloss, een sensationele wimperreeks in samenwerking met Eylure gelanceerd. Mascha is hiermee de eerste beautyblogger en vlogger die in samenwerking met een internationaal merk haar eigen productlijn lanceert in Nederland. 

Kennen jullie dat? ’s Ochtends zit je niet meer met een kopje koffie en de krant aan de ontbijttafel, maar tegenwoordig (tenminste bij mij is dat zo), zit ik met een kopje koffie en mijn telefoon in handen, en ben ik blogs en vlogs aan het bekijken. Ik kijk wat er allemaal nieuw is op Instagram, en lees de artikelen van de vaste blogs die ik volg. Mijn zusje werd helemaal hilarisch bij het horen van het nieuws over Mascha en ik zie mijn zusje straks nog wel lopen met prachtig volle en lange wimpers. Ook zag ik in een artikel van Helen, bekend van BeautyIll, dat ook zij de wimpers al heeft geprobeerd. Het staat ook geweldig mooi vind ik, maar zelf draag ik nauwelijks tot nooit nepwimpers. Misschien ook wel omdat ik hiervoor altijd veel te gehaast ben, waardoor ik de tijd niet neem om dit goed, mooi en netjes te doen. Maar in dit filmpje laat Mascha duidelijk zien HOE je wimpers op een goede manier aanbrengt, of hoe juist niet. Ze geeft in dit filmpje veel en fijne tips. Erg handig!

222-Eylure-Beauty-Gloss-00139r---SILKY

Omdat ik wel van volle wimpers hou, heb ik mezelf eens laten verleiden om wimperextensions te laten zetten. En daar was ik zo blij mee. Het resultaat was ook prachtig natuurlijk, maar als ze beetje bij beetje, 1 voor 1 uitvallen, ja dan pluk je ze er op gegeven moment toch allemaal zelf af, dus deze Beautygloss lashes zijn dan natuurlijk een uitkomst. Je plakt ze op, steelt de show, haalt ze ’s avonds weer af en Voilà.

De Beautygloss wimpers by Eylure zijn gemaakt van synthetisch haar en diervriendelijk. De wimpers zijn eenvoudig aan te brengen, te hergebruiken en contactlensvriendelijk.

De Beautygloss lashes by Eylure zijn er in drie verschillende stijlen. Alle stijlen zijn door Mascha zelf ontworpen. Ieder passend bij een speciale gebeurtenis en stemming. Hierover zegt zij zelf: ‘Ik heb drie specifieke stijlen ontworpen die ik mooi vind en vaak draag, daarnaast weet ik wat mijn volgers willen en wat zij leuk vinden. De Beautygloss lashes heb ik ontworpen met hen in mijn achterhoofd.’

Silky

SilkySilky is een lichtere, subtiele wimper. Het resultaat is een zachte uitstraling ideaal voor een dagelijkse look. De wimperhaartjes zijn kort waardoor deze mooi vermengen met de eigen wimpers.

Adviesverkoopprijs: € 6,99

Pretty

PrettyPretty is een schuine wimper waarbij het uiteinde meer definitie krijgt door de volume van de wimpers. De pretty wimpers creëren een mooie winged look en zijn ideaal voor een feestje of speciale gelegenheid waarbij de ogen extra mogen opvallen.

Adviesverkoopprijs: € 7,99

Fluffy

FluffyFluffy is een wimper bestaande uit meerdere lagen. De wimpers geven full-on volume en zorgen voor een volle en dramatische look. Fluffy is een absolute eyecatcher en erg glamoureus.

Adviesverkoopprijs: € 8,99

Ben je nu nieuwsgierig geworden over de wimpers en hoe Mascha deze samenwerking met Eylure is aangegaan, bekijk dan de persoonlijke video van Beautygloss waarin zij hier meer over vertelt.

Na het bekijken van de wimpers denk ik, dat ik zou gaan voor de Silky of de Pretty. Fluffy is ook prachtig, maar die zou ik dan denk ik echt voor een avondje uit op doen, en zo vaak ga ik niet uit. Daarnaast kun je in het filmpje van Mascha ook zien dat de Silky wimpers geschikt zijn voor de beginner. Ik denk dat ik ze toch een keer ga proberen, en dan voor het maken van een ooglook.

Verkrijgbaar vanaf 26 februari 2016 in alle Etos filialen en via www.eylure.com en www.beautygloss.nl .

Afsluiting naam Modern

Draag jij wel eens nepwimpers?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Sensationele wimpers van Mascha

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Sensationele wimpers van Mascha

    Ik draag het niet vaak, maar ik ben zeker benieuwd naar de wimpers! 🙂

  2. Tatiana's Blog | Sensationele wimpers van Mascha

    Ze zien er goed uit, heb er al veel reviews en videos van gezien, maar zelf draag ik totaal geen neppwimpers.

  3. Tatiana's Blog | Sensationele wimpers van Mascha

    ‘Pretty’ vind ik heel mooi voor elke dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *