Zoya Sensual

Het is al weer een behoorlijke tijd geleden dat ik nagellak swatches heb gemaakt. Ook al is het een beetje op de achtergrond geraakt, het blijft een feit, dat ik dol ben op nagellak. Omdat wij (tijdelijk) ergens anders wonen, ben ik behoorlijk gaan krimpen in mijn nagellak stash. Ik heb afscheid genomen van heel veel lakjes, waar ik eigenlijk weinig mee deed. De grootste collectie van mijn nagellak op dit moment is van het merk Zoya. Elk seizoen komen er weer nieuwe lakjes bij, en elke keer laat ik de prachtige kleuren zien op mijn Instagram. Vandaag laat ik jullie op mijn blog de nieuwste herfst collectie “Sensual” zien. Kijken jullie mee!

SASS

Sensual

Zoya Sensual
Zoya Sensual

De nieuwe collectie bevat een reeks van 12 nieuwe hedendaagse neutrale tot donkere kleuren. Toch wel typische herfsttinten met verschillende afwerkingen. Herfst is wat betreft nagellak toch wel mijn favoriete seizoen, omdat ik dol ben op de typische herfstkleuren! Aan het eind van het artikel zal ik jullie een aantal kleuren laten zien op mijn nagels, maar het zijn niet de swatches die jullie van mij gewend zijn. Dat komt omdat mijn nagels op dit moment behoorlijk kort zijn. Dit heb ik expres gedaan om mijn nagels even wat rust te geven en langzaam aan weer te laten groeien. Zelf vind ik lange nagels voor het maken van swatches altijd het mooist, maar ook niet iedereen is gezegend met mooie lange nagels. Dus voor de shorties onder ons … YEAH.

Zoya Sensual

Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya
Bron: Zoya.com
JOSS | Joss kan het beste worden omschreven als een zachte koloniale rozencrème. De perfecte neutrale met een kus van roze. Kleur is dekkend in 2 lagen.  

KINSLEY | Kinsley kan het beste worden omschreven als een blush toned caramel cream. Dekt volledig in 2 lagen.

 

FOSTER | Foster kan het beste worden omschreven als een decadente warme chocoladeroom met roze ondertoon. Dekt bij mij in 3 lagen.

Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya
Bron: Zoya.com
BRIAR | Briar kan het beste worden omschreven als een roodgekleurde terracottaroom. Mooi dekkend in 2 lagen.  MARGARET | Margaret kan het best worden omschreven als een goed uitgebalanceerde levendige kastanjebruine rode crème, voor mij meer het klassieke rood. Dekt eigenlijk al mooi in een enkele laag. RASHIDA | Rashida kan het best worden omschreven als een oogverblindend robijnrood met een glans van rode microparel. Dekt in 2 lagen met een prachtige parelglans.

Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya
Bron: Zoya.com

MICHAELA | Michaela kan het best worden omschreven als een stoffige paarse taupe-crème. De formule is zo typisch Zoya-crème, geweldig dekkend .

RIPLEY | Ripley kan het beste worden omschreven als een rijke boysenberry-crème. Gemakkelijk dekkend in 2 lagen. VESPER | Vesper kan het best worden omschreven als een diepe, antieke grijs-violette crème. De boterachtige crème lak dekt perfect in 2 lagen. 

Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya
Bron: Zoya.com

ETTA | Etta kan het beste worden omschreven als een vampy cabernet met een vleugje violette microparel, die diepte toevoegt aan je nagellook. Is niet dekkend in 2 lagen.

ASHTON | Ashton kan het best worden omschreven als een zwarte toermalijn met een verspreid zilvereffect. Deze is niet geheel dekkend van zichzelf. ELLIOT | Elliot kan het beste worden omschreven als een zwartgeblakerde pauwblauwe crème. Dekt prachtig in 2 lagen met een mooi glanzend effect.

Een paar van deze kleuren zouden zomaar passen in mijn favoriete Zoya-verzameling. Ik hou normaal gesproken erg van Nude en Rood tinten. De kleuren blauw en paars laat ik vaak aan mij voorbij gaan. Maar de kleuren die in deze collectie zitten spreken mij enorm aan. En nu moet ik zeggen dat ik persoonlijk echt hou van de crème lakjes die maar een enkele laag, hooguit 2 lagen nodig hebben om een volledige dekking te geven.

Je kunt alle 12 kleuren bestellen bij Pretty Polish voor € 15,00 per stuk. 

Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya

Welke kleur uit deze collectie is jouw favoriet? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | SENSUAL de nieuwe najaarscollectie van Zoya

    Ik kende het merk niet, maar wat een mooie kleuren. Goede nagellak ook, dat mag ook wel voor die prijzen :-). Ben dol op nagellakjes. Dank voor de review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *