Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

Je sexy voelen is nog niet zo gemakkelijk! Toch willen wij vrouwen het allemaal. Het woord sexy heeft vele vormen, uitdagend, onthullend, spannend, sensueel, verleidelijk, ga maar door. Het betekend niet voor iedereen hetzelfde. Sexy betekend voor mij verleidelijk en spannend, zonder helemaal bloot te gaan. Laat een beetje aan de verbeelding over, dat houdt het spannend. In het artikel van vandaag heb ik sexy lingerie uitgekozen en gecombineerd met uitdagende geurtjes. Gegarandeerd dat ik mij sexy zou voelen. Wanneer voel jij je sexy? Lees je mee!

We hebben denk ik allemaal wel een voorkeur voor lingerie. De één draagt het liefst bijpassende setjes, de ander combineert graag. De één houdt van basic, en de ander van kant. Sommigen vrouwen interesseren zich niet voor lingerie: ‘Het zit onder mijn kleding, niemand die het ziet!’, en sommige vrouwen dragen dagelijks hun mooiste setje: ‘Je weet immers maar nooit!’.

Confession: Als ik heel eerlijk ben, ik draag niet altijd setjes, of een mooie kanten bh. Bij mij in de kast hangen hele basic bovenstukjes en zelfs de goedkoopste strings. Maar ik heb er ook best wel mooie setjes tussen zitten. Ik besteed meer aandacht aan het bovenstukje dan de slip. Herkennen jullie dat, of ben ik de enige?

Een mooi lingerie setje, of bovenstukje, moet bij mij aan een aantal voorwaarden voldoen: het liefst gewatteerd / voorgevormd ( ik ben niet gezegend met een mooie volle boezem ), een beugel ( voor meer steun en mooiere vorm van het decolleté ).

De lingerie die ik jullie hieronder laat zien, zijn afkomstig van Esprit en de bijpassende geurtjes van Douglas. De combinaties die ik jullie laat zien zouden mij een zelfverzekerd en sexy gevoel geven.

BLAUW

Het eerst laat ik jullie een combinatie van blauw zien, koel en rustgevend.

GEURTJE: Shalimar is een oriëntaalse geur van GUERLAIN. Shalimar Souffle de Parfum is een tedere, bloemige geur, zoals een luchtig briesje, een geparfumeerde streling.

LINGERIE: Een comfortabel, gewatteerde beha zonder beugels. De zachte vullingen zorgen voor een mooie vorm en geven de nodige steun. De gehaakte look geeft een sexy uitstraling.Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

GEURTJE: Daisy Dream van Marc Jacobs is licht en luchtig, met haar natuurlijke charme en dagdromerijen, zowel bloemig als fruitig.

LINGERIE: Een beugelloze bh van een extra gladde, innovatieve materiaalmix voor een sexy en zeer comfortabel gevoel. De zachte vullingen zorgen voor een mooie vorm en geven de nodige steun. Het kant en de gerimpelde cups zorgen voor een verleidelijke look.Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

ROOD

Na blauw laat ik jullie een combinatie van rood zien, kracht en passie.

GEURTJE: Killer Queen van Katy Perry is speels en gewaagd, en een tikkeltje rebels. De geur is geïnspireerd op rode fluweelbloemen: de diepe, bordeauxrode kleuren en de fluweelzachte textuur doet denken aan een koninklijke mantel.

LINGERIE: Sexy! Gebloemd kant en een transparante zijkant. De riempjes zorgen voor een mooi decolleté en verleidelijke uitstraling.Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

GEURTJE: Paradiso Assoluto van Roberto Cavalli staat voor verlangen. Het flamboyante eindakkoord van deze uiterst verslavende florale symfonie, het weelderig exotische spoor van vanille met sandelhout en patchoeli, bekoort de zinnen en maakt een diepe en blijvende indruk.

LINGERIE: Een mooi gevuld en sexy decolleté voor een sterk push-upeffect, met mooie details van spaghettibandjes en sierlijke schulprandjes.

Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

ZWART

Zwart wordt vaak geassocieerd met duistere stemmingen, met somberheid, spanning en angsten. De kleur zwart wordt door heel veel vrouwen (waaronder ik) gezien als een klassieke en krachtige kleur. Een kleur die het altijd goed doet.

GEURTJESignorina Misteriosa van Salvatore Ferragamo is een onverwachte, en speelse geur. Modern, chique, elegant en stijlvol, smelten samen tot een subtiele, verleidelijke betovering.

LINGERIE: Een elegante, gewatteerde beugel-bh versierd met gebloemd kant en fijnmazig netmateriaal. De verleidelijke stijl wordt prachtig benadrukt door de in drieën gesplitste, verstelbare spaghettibandjes met sierstrikje.Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

GEURTJE: Nero Assoluto van Roberto Cavalli verdient zijn naam zeker. Onmiskenbaar krachtig, absolute sensualiteit en glamour.

LINGERIE: Een onweerstaanbaar decolleté door de verleidelijke halter. Geraffineerde bandjes onder het tussenstukje onderstrepen de speelse look.

Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

Dit zou mij zeker wel een sexy gevoel geven. De combinatie van het geurtje met de prachtige lingerie stralen een bepaald karakter uit. Wat draag jij om je sexy te voelen, en combineer jij je lingerie met een bepaalde geur? Wist jij dat Esprit zoveel leuke lingerie heeft?afsluiting-tatiana

Voor welk setje zou jij gaan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

  Wat een ontzettend leuk artikel! De zwarte setjes vind ik heel mooi!!

 2. Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

  Hele mooie lingerie allemaal. Vaak kan ik zulke lingerie niet aan of het moet echt met push up zijn. Ik vind lace ook echt prachtig 🙁 maarja little boobies haha

 3. Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

  Prachtig mooie setjes en die geurtjes zien er ook verleidelijk uit
  Maar helaas ook niet voor mij geschikt

 4. Tatiana's Blog | Sexy lingerie en uitdagende geurtjes!

  De zwarte zijn mooi maar de 2 blauw tinten zijn ook prachtig. En qua parfum wil ik ze allemaal wel al is het alleen al om de mooie flesjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *