Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes – Award-winning singer-songwriter – ontwikkelde zijn eerste geur Signature in samenwerking met parfumeur Celine Barel van IFF. Het Shawn Mendes Signature parfum is geïnspireerd door Shawns creatieve talent, passie voor muziek en zijn Canadese afkomst. Celine wilde ingrediënten gebruiken die zijn fans zouden waarderen en dat het elementen zou bevatten die reflecteren waar Shawn vandaan komt.

 


Ik sta te springen om mijn Signature parfum te onthullen in deze fantastische serie documentairebeelden die ik geschoten heb met Danny Clinch tijdens mijn tour. Met de geur en met de video’s wilde ik iets heel speciaals creëren dat ik kon delen met mijn fans en wat de authenticiteit van mijn muziek en mijn band met mijn fans zou weerspiegelen.

 

━━━━ Shawn Mendes━━━━

Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes is een samenwerking aangegaan met de legendarische fotograaf en regisseur Danny Clinch voor een unieke digitale campagne in documentaire stijl voor de lancering van Shawns eerste parfum. Door de lens van de artistieke Danny geeft Shawn zijn fans een kijkje achter de schermen over wat hem inspireert en motiveert. Een verfrissend, echt verhaal verteld door de geweldige muziek en unieke geur


HET PARFUM

Shawn Mendes Signature

Shawn Mendes Signature is een samenstelling van meerdere facetten De geur bevat verrassende geurnoten en roept tegelijkertijd een zoet en houtachtig gevoel op. Met een onbetwistbare aantrekkingskracht eert de floriëntaals houtachtige geur zijn Canadese afkomst met een akkoord van suikeresdoorn (sugar maple) in het hart. De opening van het parfum is fris door het gebruik van citrusnoten. De geur van stralende bloemen laat een langdurige, houtachtige indruk achter.


DE GEURNOTEN

Shawn Mendes Signature

 • Top: het parfum opent met een fris, opwindend akkoord van citroenolie, ananas en McIntosh appel.
 • Hart: een verleidelijke combinatie van frangipani, suikeresdoorn akkoord en rozenblaadjes zorgen voor een bloemig hart.
 • Basis: een gedurfde basis wordt onthuld door een zachte en sensuele combinatie van Dulce de Leche, wit cederhout en musk.


WAT VIND IK VAN HET SHAWN MENDES SIGNATURE PARFUM?

Shawn Mendes Signature
Ben jij fan van Shawn Mendes, deze parfum moet je gewoon hebben. Ken je iemand die fan is, echt super leuk om dit geurtje cadeau te doen. De geur is zoet, unisex, blijft lang hangen, alleen hou ik persoonlijk bij mannen van de wat zwaardere geuren. Iets wat ik een beetje mis aan het flesje van 30 ml is de gitaar plectrum met signature op de dop. Deze vind je alleen bij de 50 ml en 100 ml. Dat mag de pret niet drukken, het flesje van 30 ml ziet er mooi uit.

PRIJZEN

Shawn Mendes Signature
BRON: Douglas

Shawn Mendes Signature
KOOP NU: Signature Eau de Parfum (EdP) Shawn Mendes Van € 29,95 voor € 22,46

Shawn Mendes Signature
KOOP NU: Signature Eau de Parfum (EdP) Shawn Mendes Van € 40,79 voor € 30,59

Shawn Mendes Signature
KOOP NU: Signature Eau de Parfum (EdP) Shawn Mendes Van € 50,99 voor € 38,42

Shawn Mendes Signature Fragrance is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Douglas.

Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

Ben jij fan van Shawn Mendes en het geurtje? 


Ik zou het erg leuk vinden om hier onder je berichtje te lezen!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Houtachtige geuren vind ik altijd heerlijk in het najaar. Flesje ziet er trouwens ook wel goed uit! Hou ik wel van 😉

 2. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar deze geur! Jammer dat de 30 ml variant de gitaar plectrum met signature mist, marketing.. In de hoop dat je dan voor de 50 ml gaat en dus meer geld uitgeeft.

 3. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Ik wist niet eens dat deze parfum op de markt was… de volgende keer toch ook eens gaan snuffelen, want de beschrijving klinkt wel aantrekkelijk!

 4. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Ik had ook geen idee dat het bestond ,ga er nu opletten als ik ga shoppen
  Het is toch wel fijn dat ik veel op jou blog tegen kom ,wat mij zelf betreft gaat de meeste kennis van zaken aan mij voorbij
  Maar ja daarom ben jij er voor mij, zelfs met een goede uitleg

 5. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Vind het altijd lastig te bepalen aan een geurreview of het iets voor mij is of niet. De zanger is top en aan de hand van jouw review ben ik toch erg benieuwd worden naar deze geur. Ga even ruiken in de winkel of hij in m’n straatje valt 🙂

 6. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  De flacon ziet er lekker fris uit, ik vind zulke geuren altijd vaak wel lekker

 7. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Oei ik ken hem helemaal niet. Het flesje ziet er alvast heel leuk uit

 8. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Ik zou het moeten ruiken om te weten of ik het wat vind. Shawn Mendes ken ik eerlijjk gezegd alleen van naam.

 9. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Echt iedereen heeft een parfum zeg :p Zelf kende ik deze niet, maar zou ik hem ook niet snel aanschaffen denk ik.

 10. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Ik ben eigenlijk helemaal niet bijzonder fan van Shawn Mendes maar ik ben wel heel benieuwd geworden naar de geur door jouw review. Mooi flesje ook!

 11. Tatiana's Blog | Shawn Mendes Signature Parfum

  Houtachtig en musk past wel in mijn straatje! Ook vind ik unisex geuren vaak erg lekker. Ik ben dus best benieuwd naar dit parfum. Het mooie flesje draagt daar ook aan bij. Het is ook fijn dat het wat goedkoper is dan mijn huidige favoriet, Alien. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *