Tatiana's Blog | Shisheido UV Protective Stick SPF30

Eigenlijk ben ik al een beetje te laat, want was geen betere tijd om dit artikel te schrijven, dan de afgelopen weken. Niet alleen ik was laat, maar de zomer ook! En het product dat ik jullie vandaag laat zien heeft alles te maken met de zomer.

Shiseido SunProtection Stick Foundation 7De Shiseido Protective Stick Foundation SPF30 is een creamy stick foundation die bescherming geeft tegen schadelijke UV-stralen én je toch een mooie natuurlijke uitstraling geeft. De crèmeachtige textuur laat zich gemakkelijk verdelen over de huid en laat een dauwachtige, stralende finish achter. Ideaal voor mee te nemen, bijvoorbeeld om tijdens een dagje aan het strand even snel bij te werken. Met exclusief SuperVeil-UV 360TM technologie en ProfenseCELTM om huidveroudering tegen te gaan, beschermt Shiseido Sun foundation de huid tegen schade veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals UV-stralen en droogte. Wat ook handig is, helemaal rond deze tijd, waarin we veel op of aan het water zitten en veel zweten: het product is waterproof.

Shiseido SunProtection Stick Foundation 5 Shiseido SunProtection Stick Foundation 6

Ik gebruik dit product nu voor de 2e zomer. Al moet ik wel zeggen dat ik hem deze zomer minder snel erbij heb gepakt. Toch vind ik het nog steeds een fijn product. Om heel eerlijk te zijn heb ik de stick gekocht omdat ik de verpakking zo leuk vond, en handig om mee te nemen in een klein make-up tasje. Toen had ik nog niet eens gezien dat het product ook SPF 30 bevat. Een mooie meevaller dus, toen dacht ik deze gaat mee op vakantie.

Shiseido SunProtection Stick Foundation 3 Shiseido SunProtection Stick Foundation 2

Algemene productinformatie en ingredienten

 • Textuur: Crème
 • Huidtype: Droge huid, Normale huid
 • Finish: Stralend
 • Dekking: Licht
 • Vereisten: Anti-aging, Sulfaatvrij, Parabenenvrij, Hypo-allergeen
 • SPF: SPF15 – 30
Ingrediënten zoals vermeld op de verpakking :
Actieve Ingrediënten : Octinoxate 2,9% ; Titanium Dioxide 13,7% ; Inactieve Ingrediënten: gehydrogeneerde C6-14 olefinepolymeren , Dimethicone , polymethylmethacrylaat , fenyltrimethicon , kaolien , Trioctanoin , polyethyleen , Sorbitan Sesquisostearate , microkristallijne was , Phytosteryl / octyldodecylmyristaat Lauroyl glutamaat , Zink Myristate , tocoferylacetaat , Stearyl glycyrrhetinate , Thiotaurine , carnaubawas , silica , glycerine , natriumcarbonaat, tocoferol , BHT , Fragrance , Mica ; Kan bevatten: ijzeroxiden , bariumsulfaat

Shiseido SunProtection Stick Foundation 4Shiseido SunProtection Stick Foundation 1

Verpakking, kleur en houdbaarheid

Ik zei dus al dat ik min of meer een beetje verliefd werd op de verpakking. Een mooie en zomerse turquoise stick met dop en handig draaischijfje, waardoor het product tevoorschijn komt. Net zoals we dat kennen van lippenbalsems.

Het product is verkrijgbaar in de kleuren beige en ochre. Ik heb gekozen voor de kleur ochre, die eigenlijk voor mij nog wat te licht is. Helemaal in de zomer als mijn huid nog wat bruiner is door de zon. Maar omdat het prodcuct een lichte dekking heeft is dit niet heel erg. Wat dus wel inhoud dat je niet alles kunt verbergen met deze stick. Voor mij hoeft dat ook niet, mijn zomersproetjes mogen best gezien worden.

Qua houdbaarheid vind ik het product ook goed te doen, maar ook dit zou je waarschijnlijk pas goed zien als de dekking beter zou zien.

Resultaat

Omdat de kleur voor mij wat te licht is in de zomer moet ik echt uitkijken bij het aanbrengen dat ik dit niet te dik doe. Je krijgt dan een soort van spookachtig Geisha persoon te zien. Ik breng het aan op de bepaalde gebieden en blend het met mijn vingers of een brush. Ik zou het product zeker aanraden, voor het juiste huidtype en kleur. En zodra het product ook in donkerdere kleuren komt zou ik het product ook weer opnieuw kopen. Het is een fijn en tijdbesparend product wat erg handig is om mee te nemen.

Afsluiting naam Modern

Pas jij je producten aan in de zomer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Shisheido UV Protective Stick SPF30

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shisheido UV Protective Stick SPF30

  Shiseido is ook zo een goed merk, leuk dat ik hem weer eens terugzie. Handig zo een stickvorm.
  Ik gebruik ook altijd andere producten in de zomer, hoewel ik wel altijd een hoge factor SPF gebruik, zomer en winter.

 2. Tatiana's Blog | Shisheido UV Protective Stick SPF30

  Ken dit helemaal niet, handig een stick vorm!

 3. Tatiana's Blog | Shisheido UV Protective Stick SPF30

  Voor mij is dit ook nieuw, lijkt me superhandig! Mooie foto’s heb je overigens gemaakt 🙂

 4. Tatiana's Blog | Shisheido UV Protective Stick SPF30

  Het ziet er zo goed en zeer handig uit.
  Moet ik toch meer eens gaan kopen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *