Shizzie Jewelry & Fashion

Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

Een tijdje geleden ontving ik een aantal leuke items uit de webshop van Shizzie. Ik kreeg een leuk shirtje en een bandana toegestuurd. Willen jullie deze items zien en meer lezen over Shizzie, blijf dan lekker even hangen!

SASS

Shizzie 

Fashion looks better if you feel good on the inside!

Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

Shizzie is een winkel in het Noorden van Nederland, in het prachtige plaatsje Appingedam! Niet heel ver weg van waar ik woon. Nog in de kinderschoenen maar nu al een groot succes. Want de opening van deze mooie winkel is nog maar kort geleden, 2 maart 2018. De winkel heeft (net zoals de webshop) een frisse uitstraling en is prachtig aangekleed met alle fashion items, jewelry en accessoires. De collectie bestaat uit kleding, accessoires, sieraden en horloges.

SASS

Striped Powerful Shirt 

If you want to be powerful, educate yourself!

Het eerste item dat ik toegestuurd kreeg was dit gestreepte ‘Powerful’ shirt. Ik draag het shirt hier in de maat XS, en die maat zit mij perfect. Het shirt is getailleerd, heeft een ronde hals en 1/2 mouwen, en is van het materiaal: 95% katoen en 5% elastaan. De rode letters op het shirtje en de donkerblauwe streep vind ik helemaal geweldig. Want op dit moment is rood echt mijn kleur, en een streepje vind ik altijd erg leuk. 

Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & FashionTatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

STRIPED POWERFUL SHIRT – € 13,99

 

SASS

Velvet Haarband Bordeaux

Expect nothing, and life will be velvet!

Het is de trend van dit moment: velvet haarbanden! En ik deed er nog niet aan mee. Tot nu, want ik heb nu de bordeaux rode haarband. Alleen ik ben er nog niet helemaal uit of het wel bij mij staat of niet. Anyway! Deze bordeauxrode haarband is gemaakt van stretchy fluwelen stof, waardoor het comfortabel draagt. Het bovenste gedeelte van de haarband is gekruist.

Je kunt de haarband op vele manieren dragen. Hieronder laat ik jullie een paar manieren zien. 

Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

LAGE KNOT IN DE NEK Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

LOS HAARTatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

HOGE STAARTTatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

MESSY BUNTatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

SLORDIGE VLECHT

Er zijn nog veel meer stijlen mogelijk. Dit zijn er slechts een paar. Voor welke stijl kies jij? Welke stijl vind jij het beste bij mij staan?

VELVET HAARBAND BORDEAUX – €3,99

 

Ik ben erg blij met het shirt en de haarband. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de webshop. Want ze hebben nog zoveel meer mooie fashion items, maar ook sieraden en accessoires. Ben je nog op zoek naar iets leuks voor Moederdag, neem dan hier even een kijkje. De haarbanden zijn in nog meer kleuren verkrijgbaar, zoals grijs, roze en donkerblauw, maar ook met een motief. 

Tafellamp Bluetooth Speaker

Ken jij de webshop Shizzie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

16 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Leuke items heb je uitgekozen! Vooral het shirtje vind ik erg leuk. (:

 2. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Wat een toffe look! Staat je er mooi.

 3. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Beide items staan je goed! De streepjes gecombineerd met het rood geven ergens ook zo’n fijn Parisienne gevoel 🙂

 4. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Prachtige foto’s
  En wat leuk die verschillende items ,heel apart
  Ik zou het zo willen dragen ❤️ Ik hou daar van

 5. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Wat een superleuke items! Ik ben vooral fan van het shirt 🙂

 6. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Wat erg leuk outfit. Die haarband is ook erg leuk.

 7. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Wat een toffe items! Ik vind vooral het shirtje heel erg mooi, zeker dat contrast van die letters met de strepen. Geslaagde looks heb je gemaakt ook!

 8. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Het shirt vind ik echt ontzettend leuk. Streepjes, rood en een goede tekst! DE haarband vind ik het leukste staan met de messy bun. Maar goed, ik heb dan ook heel vaak mijn haar in een bun 😉

 9. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Die haarband, super! Beetje retro, daar hou ik wel van 😉

 10. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  De haarband staat je echt prachtig! Ik vind dit zo mooi, maar bij mezelf vind ik het nooit zo mooi/leuk staan.

 11. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Wat staat dat haarbandje je leuk zeg! Ook heerlijk voor de zomer.

 12. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Leuke items! Die haardband is echt leuk enveelzijdig

 13. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  staat je allemaal leuk, het zijn geen items die ik zou aanschaffen maar vind het jou tof staan!

 14. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Het zijn beide items die heel goed bij je passen. De rode kleur van de haarband is echt prachtig!

 15. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  Hele leuke haarband ik heb er ook een aantal van de kruidvat je kan er zoveel verschillende stijlen mee maken staat je super leuk

 16. Tatiana's Blog | Shizzie Jewelry & Fashion

  You are so beautiful and cute! Your style is amazing, I like these kinds of texts, you can get some idea from it and use it. I’m a great fashion fan and I think that your style is very attractive and cute.You can add something new to your wardrobe and fit it with everything.
  how you maintain your training form?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *