Shoplog Collistar Make-up Producten

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een shoplog heb geplaatst. Maar daar komt nu verandering in, want ik heb allemaal nieuwe make-up binnen. Vandaag is het een shoplog van het make-up merk Collistar. Bij de webwinkel ParfumCenter ben ik ontzettend uit mijn dak gegaan, en ik ben zo blij met mijn nieuwe make-up. Kijken jullie mee?

SASS

ParfumCenter

De beste parfums voor scherpe prijzen!

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Het is voor het eerst dat ik bij ParfumCenter heb gewinkeld, want ik wilde graag wat nieuws proberen. En deze webwinkel kende ik nog niet. ParfumCenter heeft een ruim assortiment aan parfums van vele bekende topmerken. Dat allemaal voor een betaalbare prijs. Alle producten zijn 100% origineel. De prijzen zijn laag omdat zij uitsluitend via internet verkopen en geen dure winkels in beheer hebben. Kijk dat scheelt voor ons weer, heerlijk toch!

Hieronder laat ik jullie de producten stuk voor stuk zien die ik uitgekozen heb, en in een volgend artikel zal ik er ook nog swatches en een look mee maken. Maar ik ben te enthousiast om daar op te wachten. Daarom wil ik jullie de producten alvast laten zien.

SASS

Collistar Silk Belle Mine Bronzing Powder

Toewijding voor schoonheid en passie!  

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Nu het zomer is draag ik minder make-up, maar een goede bronzer is bij mij altijd onmisbaar. Hoewel een bronzer uitermate geschikt is voor vrouwen met een sneeuwwitte huid, gebruik ik met mijn getinte huid liever een bronzer dan een blush of highlighter. De zijdezachte en lichte bronzer geeft de huid een gouden en transparante bruining. Nu ben ik al lekker bruin van het zonnetje, maar de bronzer versterkt dit  en laat mijn teint er gezond uitzien. De prijs van deze bronzer is € 22,50 en verkrijgbaar in 7 verschillende tinten.

SASS

Collistar Puro Lipstick Bewitched Ruby

Het symbool van Italiaanse stijl in de wereld van schoonheid!  

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Ik heb vooral een aantal hele leuk lipsticks uitgekozen. De eerste daarvan is de Bewitched Ruby. Het is een lippenstift met verstevigende eigenschappen en Lifting-Effect. De formule met aloë vera, hyaluronzuur, rijstwas, retinol en vitamine E verzorgt de lippen met vocht en beschermt tegen vroegtijdige veroudering. De prijs van deze lipstick is € 14,95 en de lipstick is verkrijgbaar in 19 kleuren.

SASS

Collistar Vibrazioni Di Colore Lipstick Cherry Wood 

 Een Italiaans verhaal!  

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

De tweede lipstick die ik in mijn winkelmandje stopte is de Cherry Wood. Vibrazioni Di Colore Lipstick geeft de lippen een intense kleur en glans. Vitamine E beschermt de lippen en houdt ze zacht en soepel. Hop extract zorgt voor een volume-gevend en sensueel effect. Je voelt hoe zacht de lipstick is zodra je ermee over je lippen glijdt, dit gaat echt zo fijn als boter. En daar hou ik van. Het heeft de kleurintensiteit van een lipstick, met de levendige glans van een lipgloss. Dat is een droomcombinatie van hightech en glamour, elegantie, comfort en gebruiksgemak. Want ik hou helemaal niet van lipgloss.  Het design van de lipstick is al net zo uniek de onvergelijkbare finish. Het potloodje zorgt ervoor dat de lipstick mooi binnen de lijnen blijft. Deze lipstick staat online voor € 16,50 en is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren.

SASS

Collistar Unico Lipstick Violet

When a product becomes an icon!Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Als laatste der lipsticks heb ik gekozen voor een donkere violet kleur. Collistar Unico Lipstick is een unieke lippenstift, met buitengewone prestaties. Vol en romig tegelijk maar ook heel licht. Ook deze lipstick streelt je lippen als boter op een mes. Het resultaat is een perfecte zachte satijnen finish, het hecht goed aan de lippen en blijft urenlang zitten, zonder dat de intense kleur enige variatie ondergaat. Deze lipstick heeft ook een prachtig en uniek design van een luxueuze gouden kogelverpakking, met een super handige magnetische sluiting. Deze lipstick is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en de prijs hiervan is € 19,95.

SASS

Collistar Kajal Shock Oogpotlood

 Shock, make-up and disbelief!  

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Voor mijn ogen heb ik gekozen voor een oogpotlood, deze gebruik ik altijd. Ook in de zomer als ik weinig tot geen make-up gebruik laat ik niet snel mijn oogpotlood en mascara staan. Deze gebruik ik eigenlijk het hele jaar door. En dan ben je vaak toe aan een nieuwe. En bij het zien van het design van dit oogpotlood was ik meteen verkocht. Het hemels crèmige Kajal Shock oogpotlood van Collistar ziet er prachtig uit en laat zich moeiteloos aanbrengen. Een betoverende look met een verleidelijke finish die de ogen diepte geeft. Ik breng het potlood op de wimperrand / waterlijn van het oog. Een techniek dat Tightlinen wordt genoemd. Het is eigenlijk gewoon de waterlijn van je bovenste wimperrand aanzetten met oogpolood. Hierdoor lijken je wimpers veel voller omdat de tussenruimte tussen je wimpers gekleurd wordt. Dit potlood koop je al voor € 13,50 in de webwinkel.

SASS

Collistar Infinito Set Mascara

 If you can’t win by reason, go for volume!  

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Natuurlijk mag een goede mascara bij mij niet ontbreken. Dit is echt iets waar ik niet zonder kan. Alleen welke moet je kiezen, dat is zo moeilijk. Tenzij het geleverd wordt met een kajal potlood in een prachtig tasje. Dat was mijn gedachte. Bij mij moet een mascara aan een aantal eisen voldoen, het moet volume geven zonder spinnenpoten te creëren. De mascara in dit setje zorgt voor dichte en volumineuze wimpers, vol glans en is ook nog eens waterproof. De zachte applicator zorgt voor een perfecte toepassing en maakt de wimpers dikker. Het potlood spreekt voor zich, en het tasje is gewoon een lust voor het oog.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien wat ik in mijn winkelmandje heb geplaatst. En er komt nog een aparte review met swatches online.

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Wat vind jij van het merk Collistar?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

19 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wat een mooie items! Ik ben heel benieuwd naar het oogpotlood.

 2. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wauw, wat een prachtige producten! Ben vooral erg benieuwd naar de lipsticks.

 3. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Het lijken me mooie producten. Ik heb dit merk nog niet in mijn stash. Ik kijk uit naar de swatches van de lipstick, want daar houd ik ontzettend van.

 4. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Mooie dingen heb je gekocht, en je hebt het prachtig op de foto gezet zeg!

 5. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  mooie spulletjes!
  ik heb nog nooit iets geprobeerd van dit merk eigenlijk, ik ben wel benieuwd!

  groetjes,
  Karlien

 6. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Leuke spullen heb je gekocht! Ik vind de cherry wood lipstick heel mooi van kleur.

 7. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Leuk producten net wat je zegt zomers gebruik je niet zo veel make up
  Maar helemaal zonder kan ik natuurlijk nooit
  De oogpotlood en lipstick ben ik wel nieuwschierig naar

 8. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Ik heb nog niks van dit merk. Het lijken me wel fijne profucten, ze zien er in ieder geval mooi uit!

 9. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wat een prachtige producten! Collistar is echt een waanzinnig mooi merk.

 10. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  wat bestaat er toch veel make-up, ik kijk iedere keer mijn ogen uit. prachtige foto’s trouwens!

 11. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Ik vind echt alle drie de kleuren lippenstick zo ontzettend mooi, Een winkelmandje vol producten waar ik van hou!

 12. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wat een mooie producten zeg en ook mooi op beeld vastgelegd. Ik heb eigenlijk niets van dit merk en houd het vaak bij de budgetdingen omdat ik het niet heel erg belangrijk vind. Een goede mascara dan weer wel!

 13. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wat ben je goed geslaagd zeg! Ik vind je foto’s ook zo mooi geworden, bijzonder met dat licht er zo op. Zelf koop ik trouwens vooral budget make-up. Ik ben er ook niet zo heel lang nog mee bezig, pas sinds kort doe ik weer oogschaduw erop zeg maar. Jaren was het alleen wat poeder, eyeliner en mascara.

 14. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wat een prachtige fotos! Ik zelf kies voor natuurlijke make up, maar deze producten zien er wel mooi uit

 15. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Super mooie foto’s! En dat tasje vind ik ook heel leuk!

 16. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  deze webwinkel kende ik helemaal nog niet maar wat een top producten heb je gekocht

 17. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wat een geweldige foto’s. Mooi gedaan hoor!!

 18. Tatiana's Blog | Shoplog Collistar Make-up Producten

  Wauw wat een mooie producten allemaal! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *