Shoplog: Inrichten van een meisjeskamer

by Tatiana
Beddengoed Aldi

Bijna alle meisjes houden er wel van, een mooie roze prinsessenkamer. Een beetje roze hier, een beetje roze daar, een beetje roze overal. Er is niets mooier dan een kamer voor je dochter waarin ze overdag heerlijk kan spelen. En als het schemerig wordt gaan de gordijnen dicht en kan ze haar nachtrust pakken onder een vertroetelend dekbed. Mijn prinsesje is inmiddels 8 jaar, en je merkt dat ze haar eigen stijl en smaak begint te ontwikkelen. Wat mijn kleine meid nu wil, is niet meer wat ze een jaar geleden nog mooi vond. Kijken jullie mee naar een aantal producten die ik kocht voor in haar kamer?

SASS

Ik hou van dieren

 

When I needed a hand, I found your paw.

Beddengoed Aldi Beddengoed Aldi Beddengoed Aldi Beddengoed Aldi Beddengoed Aldi Beddengoed Aldi

 

Meisjesartikelen voor een meisjeskamer, maken de kamer van jouw prinsesje compleet. De meubels die in Esmee haar kamer staan, zijn wit. Zoals haar bed, kledingkast en bureau. De details in haar kamer brengen kleur, hier heb ik voor gekozen zodat ze over bijvoorbeeld een jaar kan kiezen voor een andere kleur. Is haar lievelingskleur over een jaar groen, dan hoef ik alleen maar te kiezen voor andere en nieuwe accessoires. Ze heeft allerlei accessoires in haar kamer zoals bijvoorbeeld een heerlijk fluffy plaid met bijpassend kussen in dierenvorm en beddengoed. Verder vind je bij haar aan de muur details met zwanen en ballerina’s en kroontjes.

¬ Dekbedovertrek: € 9,99

¬ Kussen in dierenvorm: € 4,99

¬ Hoeslaken: € 4,99

¬ Plaid: € 5,99

SASS

Wonderland

 

Little deer lost in the Wonderland

Ernsting's Family

Ernsting's Family

Ernsting's Family Ernsting's FamilyErnsting's Family Ernsting's FamilyErnsting's Family Ernsting's Family

Uitleven in de details. Ik vind niets leuker dan het inrichten van de meisjeskamer van mijn dochter. Ik kan me helemaal uitleven door te spelen met roze, maar ik kies ook voor een klein beetje basic. De accessoires die er zijn kunnen in een roze kamer, maar ook in een grijze of groene. De mogelijkheden zijn er. Het felroze hebben we geruild voor zachtroze, en de Frozen accessoires hebben plaats gemaakt voor leuke accessoires die ik ontzettend goedkoop op de kop heb getikt bij Ernsting’s Family. Hier kun je hele leuke kleding vinden, maar dus ook ontzettend leuke accessoires. Je moet er alleen wel voor naar Duitsland. Maar dat heb ik er graag voor over.

¬ Magazine mandje: € 1,50

¬ Kussen in dierenvorm: € 1,50

¬ Pennenbakje: € 2,50

¬ Spiegel: € 0,50

¬ Niet storen bordje: € 0,75

 


Wat vind jij van deze leuke details die ik voor mijn dochter heb gekocht? Ken jij de leuke winkel Ernsting’s Family?


Hoe ziet de kamer van jouw dochter eruit?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment