Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

Goedemorgen lieve beauties, ik heb vandaag weer een ontzettende leuke shoplog voor jullie. Afgelopen dinsdag ging ik met een missie naar Duitsland. Ik had een heerlijke vrije dag, was er even lekker uit, en shoppen is natuurlijk altijd een leuke bezigheid. De missie waarvoor ik naar Duitsland ging was voor de #echtepostiscool swap waar ik op dit moment druk mee bezig ben. Voor mijn swapmaatje, die ik nu nog echt even anoniem moet weten te houden (moeilijk), ging ik over de grens op zoek naar een leuke verrassing. Natuurlijk laat ik dat hier niet zien in de shoplog. Wat ik jullie laat zien, zijn de lakjes waarmee IK thuis kwam. Ze stonden niet op mijn wishlist, ik had geen nieuwe kleurtjes nodig, maar ik zag zoveel mooie kleurtjes die ik gewoon echt niet kon laten staan. 

Shoplog2 Met twinkeltjes in mijn ogen, en een bonzend hart, laat ik jullie mijn nieuwe aanwinsten zien. Oke, let’s begin … … !

Al mijn aankopen op een rijtje:

♥ Manhattan | Last & Shine | I’m an Original (910)

♥ Manhattan | Last & Shine | Spring it On (230)

♥ Manhattan | Last & Shine | Love Peach (120)

♥ L’Oréal Paris |  Dimanche Apres-Midi (220)

♥ Essence | The Porcelains | Make Up Your Mint (50)

♥ Essence | The Porcelains |  So in Love (48)

♥ Trend It Up | 300

♥ Trend It Up | 390

♥ Trend It Up | 400

In dit artikel zullen jullie geen swatches van de kleuren aantreffen. Dit komt zeker terug in een volgend artikel op mijn blog of anders zeker op mijn instagram account @blogenbeauty.

♥ Manhattan | I’m an Original (910), Spring it On (230), Love Peach (120)

Manhattan4

♥ L’Oréal Paris |  Dimanche Apres-Midi (220)

l'Oreal Paris6

♥ Essence | The Porcelains | Make Up Your Mint (50) en So in Love (48)

Essence

♥ Trend It Up | 300, 390 en 400

Trend it Up10

Wat een prachtige zomer kleurtjes zijn dit he! De meeste aankopen heb ik gedaan bij Müller. Dit is naast DM één van mijn favoriete drogisterijen als ik in Duitsland ga winkelen. De aankopen die ik allemaal heb gedaan zijn ook makkelijk te doen voor een budget portemonnee. Meer over de lakjes en de prijzen volgen. Dit waren mijn aankoopjes, hoop dat jullie weer met plezier mijn artikel hebben gelezen en tot snel.

Wat is jouw lievelingskleur nagellak?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

  Hooo je kunt zo goed shoppen in Duitsland! Hele leuke lakjes 🙂

 2. Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

  Ik ben zo benieuwd naar de lakken van Manhattan. De lak van Loreal ziet er ook goed uit, leuk potje! Je hebt goed geshopt.

 3. Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

  Wat mooie kleurtjes manHatten alle drie erg mooi

 4. Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

  Oeh, je bent al lekker in de zomerstemming zo te zien. In duitsland kun je zulke mooie en fijne lakjes kopen. Ik ben ook echt dol op een shoptripje in Duitsland!

 5. Tatiana's Blog | Shoplog MÜLLER en DM Duitsland

  Oh wat een fijne aankopen. Me want!! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *