MyJewellery

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn ervaringen met de door mij geshopte producten in een shoplog liet zien. Wie mij op Instagram volgt heeft kunnen zien dat ik bij My Jewellery weer een aantal leuke items hebt gekocht. En vandaag laat ik ze hier ook nog even zien. Ik wil jullie fashionista’s natuurlijk blijven inspireren, informeren en adviseren. Ga er dus maar vanuit dat er binnenkort nog meer shoplogs online komen. Want voor de zomer/vakantie heb ik bij diverse winkels en merken leuke kleding en accessoires gekocht. Maar voor vandaag is het de beurt aan de items die ik bij My Jewellery heb gekocht. Ga lekker zitten, en lees mee!

Tatiana's Blog | Shoplog MyJewellery

 

⊱  Casa Fiore groene Ciao Bella pet

 

MyJewellery

De groene pet zag ik op de website voorbij komen en moest ik gewoon hebben. Dit is de perfecte pet voor mijn zomerse avontuur die ik nog moet beleven in Frankrijk. Juist omdat ik in de vakantie altijd heel actief ben, in de zon, moet ik mezelf ook beschermen tegen de zomerse zon. En dat doe ik lekker in stijl in deze mooie groene tint.  

 

 

Lees ook het artikel:

 

Floral Body

 ⊱  Telefoonkoord 

MyJewellery

 

Om in het groene sfeertje verder te gaan heb ik ook gekozen voor dit mooie telefoonkoord. Ik gebruik mijn telefoon ook als camera tijdens de vakanties. En ik maak veel foto’s, vaak kom ik wel met duizenden terug. Als ik iets moois zie wil ik mijn camera bij de hand hebben, en tijdens mijn actieve uitstapjes draag ik ook liever geen handtas. Dit gevlochten telefoonkoord is helemaal on-trend, praktisch en fashionable, ik hang het om mijn schouder en heb altijd mijn camera bij de hand. Dit accessoire is echt mijn final touch voor mijn camera. Maar als ik wil kan ik het koord ook nog aan mijn handtas hangen! Hoe leuk en handig is dat.

 

 

⊱  Biker short met ruiten

MyJewellery

Als laatste heb ik gekozen voor deze biker short met ruiten in de zwarte kleur. Ik draag het broekje regelmatig. En ik kan deze biker short echt niet meer missen. Gewoon als een casual outfitje, maar zeker tijdens mijn wandelingen, fietstochtjes of sport momentjes. En alles bij elkaar is dit toch the full package (het shirtje heb ik van Shein, en zien jullie nog in een volgende shoplog).

Tatiana's Blog | Shoplog MyJewellery

 

Ik vind het leuk om kleur te dragen. Wat is deze zomer jouw favoriete kleur?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Shoplog MyJewellery

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

1 Reactie

  1. Tatiana's Blog | Shoplog MyJewellery

    Wat een mooie kleur groen! De telefoonkoord heb ik alvast in mijn winkelmand gedaan haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *