Shoplog | Op zoek naar een nieuwe bank

Tatiana's Blog | Shoplog | Op zoek naar een nieuwe bank

Oude bank

Deze mooie witte lederen hoekbank heeft 5 jaar bij ons in woonkamer gestaan. Volgens mij is dat voor een bank nog helemaal niet zolang. Alleen zoals wij wel vaker doen, waren wij weer aan vernieuwing toe.

Het idee was nog maar net geboren of de bank stond ook al op Marktplaats. In no time hadden we het eerste bod gekregen en er volgden al gauw meer. Het ging zo goed, beter dan verwacht, dus wij gingen akkoord. Ooooops bank verkocht en nog geen nieuwe.

Aangezien de levertijd van banken normaal zo’n 9 weken duurt,  gingen wij de volgende dag gelijk bank-shoppen. De eerste winkel waar we naar binnen liepen zagen we bij binnenkomst gelijk al een mooie bank. Maar die viel ook gelijk af want de maten waren te groot. Jammerrrrrrrrr.

Maar verderop helemaal verstopt in het hoekje, stond nog een hele mooie bank. De bank zag er uit alsof ze wilde zeggen ‘ik nodig jullie uit om te gaan zitten’, en dat deden we. Eigenlijk waren we er al uit. Die bank wilden we!20141016_110634

Maar om niet gelijk in de eerste winkel overstag te gaan en andere banken ook een kans te geven zijn we ook naar andere meubelzaken geweest.

Eigenlijk zagen we nergens nog zoiets leuks of leuker. We hadden nog 1 winkel te gaan. Ook daar stond bij binnenkomst er een hele mooie bank. Heel anders dan die andere maar ook heel mooi. En er stond ook een L♡veseat bij, ver-lei-de-lijk!

Als de verkopers ook maar een beetje proeven dat je iets leuk vind, komen ze op je af met mooie praatjes en proberen het laatste beetje twijfel weg te nemen. Dat probeerden ze ook bij ons. Het was zo’n beetje de duurste bank in hun collectie, dus wij waren al gauw afgehaakt. Maar de manager wilde graag nog even wat van onze tijd. En wij wilden wel even kijken hoe hij ons wilde proberen om te kopen.

20141016_121324

20141016_121313

En hij deed echt zijn best. Het was net of een piranha ergens zijn tanden stevig in had gezet en niet meer wilde loslaten. Het begon zelfs een beetje irritant te worden. Zoals verkopers vast vaker van potentiële klanten krijgen te horen zeiden wij ook dat we eerst nog verder wilden kijken. Dat zat hem niet lekker. Hij probeerde ons daar te houden door met de prijs te spelen. Hij gooide er nog eens € 500,- af, wat de bank nog niet goedkoop maakte. Standvastig zeiden we dat het niet om het geld ging maar dat wij hoe dan ook verder wilden kijken. We waren met stomheid geslagen wat er daarop gebeurde. De manager stond op een zei: ‘Ok klaar, jullie doen maar.  Ik zie wel of jullie terug komen!’ En hij liep zo weg en bleef met zijn rug naar ons gekeerd. Daarop zijn wij zo snel we konden de winkel uitgegaan. De arrogantie zeg, en dat nog wel voor de manager. Al hadden we de bank graag gewild, dan waren we na dit incident wel van gedachten veranderd.

We zijn lekker weer terug gegaan naar de eerste winkel en hebben de bank gekocht … … jeeeeeeh. Alleen toen kwam het, de bank kon de volgende dag ook al bezorgd worden,  heeeeeeee zo snel, ja echt waar.

En nu staat ze daar, nieuw en mooi te zijn in onze woonkamer. Ik ben heel erg blij, en ook met de nieuwe tafel (die we ook maar gelijk hebben gekocht  😉

 

20141017_144124

20141017_144433

Afsluiting BLOG

Veranderen jullie ook graag van interieur? Hoe lang houden jullie  een bank / interieur?  Vinden jullie de verandering van ons een Yay of een Nay?
Tatiana's Blog | Shoplog | Op zoek naar een nieuwe bank

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

3 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Shoplog | Op zoek naar een nieuwe bank

  Ik heb onlangs met mijn vriend een woning toegewezen gekregen. Ik ben dus ook druk opzoek naar een bank! Ik vind het echt ontzettend lastig. Ik vind je bank erg mooi! Zelf wil ik ook graag een hoekbank.

  1. Tatiana's Blog | Shoplog | Op zoek naar een nieuwe bank

   Allereerst natuurlijk gefeliciteerd! Is het voor het eerst samenwonen? Spannend hoor. Ik wens jullie vooral veel plezier met shoppen voor meubels en jullie lopen ongetwijfeld tegen iets leuks aan. Als jullie geslaagd zijn meld het hier maar, dat vind ik wel leuk.

 2. Tatiana's Blog | Shoplog | Op zoek naar een nieuwe bank

  Awesome article! I want people to know just how good this information is in your article. It’s interesting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *