Shout it out! Speciale kledinglijn voor Stichting Semmy

by Tatiana

Als er iets is dat voorop staat, is het wel de zorg voor (onze) kinderen. Tijdens de zwangerschap zeggen we het allemaal over ons ongeboren kindje: ” … … als het maar gezond is!” En als ze dan toch ziek zijn, dan willen wij natuurlijk de beste ondersteuning en verzorging. Maar wat als dat niet genoeg is?  Suze mocht helaas maar 6 jaar worden, zij overleed aan de gevolgen van hersenstamkanker. Na het overlijden is een speciale kledinglijn gemaakt, waarvan er per jurkje € 5,- naar Stichting Semmy gaat.

SASS

Marjolein voor Stichting Semmy

Speciale kledinglijn

Stichting Semmy  

Marjolein is een vrouw waar ik mij heel goed in kan verplaatsen. Voor hun was het ook niet gemakkelijk om zwanger te raken. Daarvoor waren zij ook aangewezen op behandelingen in het ziekenhuis. En in deze medische malle molen is het hun gelukt om twee kindjes te krijgen. En niets is dan spannender, en maakt je gelukkiger dan een positieve zwangerschapstest. Door alle onzekerheden gaat dat wel gepaard met een gezonde dosis angst en stress. Je wilt de weken voorbij hebben, in ieder geval die 20 weken, dat geeft een bepaald gevoel van zekerheid.

En toch vraag je je bepaalde dingen af. Is mijn kindje wel gezond? Gaat deze zwangerschap goed verlopen? Hoe gaat het daarna? Wat er vervolgens ging gebeuren lag aan de wilskracht en levenslust van ons kleine meisje, verscholen in haar glazen huisje achter al die slangetjes, plakkertjes, toeters en bellen. Die onzekerheid, en die zorgen gaan nooit weg, dat blijft. Want zelfs na de zwangerschap kan er ook nog van alles gebeuren. Gelukkig voor Marjolein waren haar kinderen gezond, gelukkig voor mij was mijn meisje gezond. Maar voor Suze was het anders.

SASS

Suze’s Angels 

een overlevingskans van 0 %

[easy-image-collage id=21094]

Ken jij je buren? Ken jij hun kinderen? Ik woon in een klein dorp waar iedereen elkaar kent. Bij Esmee op school zitten totaal rond de 40 kinderen, en ik ken ze allemaal. Ons buurmeisje komt geregeld langs om even te kletsen, te spelen, te socializen. Suze woonde één straat verderop van Marjolein en haar gezin, Suze zat in de klas bij haar neefje.  Veel te jong overleed Suze op zes jarige leeftijd aan de gevolgen van hersenstamkanker. Deze vorm van kanker is extreem en heeft een overlevingskans van 0%. Deze vorm van kanker komt vooral bij kinderen voor.

Suze’s Angels, geluksengeltjes voor Stichting Semmy. De moeder van Suze begon na het overlijden van haar dochter met de verkoop van sleutelhangers, armbandjes en andere cadeautjes via Facebook. De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Semmy, en inmiddels staat de teller dankzij verkopen en donaties al op ruim € 4000,-.

SASS

Kledinglijn “Shout it Out” 

bijzondere kledinglijn 

[easy-image-collage id=21095]

Marjolein wist uit eigen ervaring hoe moeilijk het was om zwanger te raken.  Omdat zij weet hoe belangrijk kinderen zijn, en het besef dat er te veel kinderen zijn die te vroeg overlijden, wilde zij ook een bijdrage leveren. Daarom besloot zij een speciale kledinglijn te ontwerpen. Iets wat Suze ook prachtig had gevonden. Mooie kleding aan, make up op, haren netjes. En super gave foto’s samen met al je vriendinnetjes. Het jurkje met de tule zou zij geweldig hebben gevonden, en daarom is dit jurkje naar haar vernoemd.

Deze bijzondere kledinglijn komt in de aankomende wintercollectie in maat 50/56 t/m 146/152. Daarnaast zijn er leuke getailleerde mama twinningjurken in de maten S, M, L en XL verkrijgbaar. De stoffen waar Marjolein mee werkt zijn voornamelijk volgens de Oeko-Tex standaard.

SASS

Ook iets bijdragen? Pre order nu!

draag iets bij aan het onderzoek naar hersenstamkanker

 

[easy-image-collage id=21096]

Ben jij op zoek naar leuke kleding, en wil je daarmee iets bijdragen? De “Shout it Out” collectie is al te pre orderen op www.shoutitoutofficial.com en zal verkocht gaan worden bij Emma & Sam in Apeldoorn en Vaassen, The Upperside in Enschede, Webshops Only in Den Bosch, Items in Roermond en Mini’s Only.

Of wil jij deze gave collectie in jouw winkel verkopen, stuur dan een mailtje naar info@shoutitoutofficial.com.


DE COLLECTIE:

 


Lever jij een bijdrage aan Stichting Semmy?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

11 comments

charlotte 20 juni 2018 - 11:29

Zo oneerlijk dat kinderen overlijden. Fantastisch dat ze op deze manier een bijdrage leveren zodat er meer onderzoek gedaan kan worden

Reply
Marsha 20 juni 2018 - 11:41

Wat een mooie kledinglijn, en wat een goeie stichting! Lijkt me echt vreselijk om je kindje te verliezen! 🙁 Goed dat ze hiermee gesteund worden!

Reply
Luc van de Wiel 20 juni 2018 - 12:29

Mooi initiatief!

Reply
kiki hasselton 20 juni 2018 - 13:09

wat een goede stichting zeg!! En de kleding is prachtig!!

Reply
Linda 20 juni 2018 - 16:44

Ik ben er een beetje stil van, wat een mooie kleding voor een nog mooier doel! Zo lief dat dit opgezet is en andere kindjes ermee geholpen worden!

Reply
Daisy 20 juni 2018 - 17:06

Altijd heftig als je kindje komt te overlijden 🙁 Ken zelf persoonlijk ouders die dit meegemaakt hebben..

Wat een mooi initiatief is dit en wat een prachtige kleding lijn! Goed dat hierdoor kindjes geholpen kunnen worden!

Reply
Tiny 20 juni 2018 - 20:19

Ik lees dit met een hele dikke keel ,heftig vooral als het om kinderen gaat
Het leven is soms zo oneerlijk
Maar ik vind het initiatief prachtig ,en wil in de loop van de tijd wel iets bestellen ,alleen al voor het goede doel

Reply
marjolein westerbaan 20 juni 2018 - 20:42

Wat een prachtig intitiatief. Ik moet er niet aan denken hoe het moet voelen als je er achter komt dat je kindje zo ziek wordt. Vreselijk!

Reply
Eva 21 juni 2018 - 09:51

Wat een mooi gebaar dat je hier een artikel voer schrijft om meer aandacht te geven aan de stichting.
Ik ben nog jong en nog lang niet bezig met zwangerschap en kinderen krijgen, maar het lijkt me heel heftig als je kindje ziek is en dan ook nog ongeneeslijk.

Reply
Amanda 21 juni 2018 - 17:51

Het initiatief vind ik heel mooi! Maar het blijft natuurlijk ook ontzettend verdrietig. Heel knap dat iemand dan een steentje wil bijdragen en de energie gebruikt om zo’n leuke kledinglijn op te zetten. Vind het echt te schattig!

Reply
Priya 20 augustus 2018 - 12:26

Wat een goed initiatief! Ik hoop dat dit merk veel mensen bereikt!

Reply