Sieraden kaartjes drukken met DWCPRINT

Mint Kitty Jewelry & DWCPRINT

“Mama ik ga een eigen sieraden winkeltje beginnen. Zo klonk het al voordat ze kralen en ander materiaal in huis had. Maar ze was vastbesloten, en ze wilde het ook gelijk goed aanpakken. Armbandjes maken, en zelf haar foto’s maken voor op haar website. En daar hoort ook een officiële naam bij. Ook die had ze al verzonnen. En … zei ze … mijn sieraden verdienen het om op een mooie manier gepresenteerd te worden. Daarvoor wilde ze sieraden kaartjes, laten drukken. Daarvoor hebben we de hulp ingeschakeld van DWCPRINT. En het resultaat is verbluffend. Kijken jullie mee!?

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

DWC  Print

 

De website van DWCPRINT toont fris en overzichtelijk en heeft heel veel te bieden. Het assortiment aan te bestellen producten voor drukwerk is groot en uitgebreid. Als je net een winkeltje start, komt er veel op je af en wil je alles tot in de puntjes afgewerkt hebben. Daarbij was DWCPRINT heel fijn om mee samen te werken. DWCPRINT denkt op een hele fijne manier met je mee. Zowel qua mogelijkheden, maar ook praktisch en technisch. Voordat zij jouw aangeleverde bestand omzetten tot drukwerk, gaan ze eerst alles checken. Ik kreeg dan ook een terugkoppeling met wat technische verbeterpunten. Daar moesten wij dus nog even aan werken. Maar als dan alles goed is en je levert het bestand aan, dan gaat ook alles in een rap tempo. Liefde en plezier voor hun werk zou je zeggen, en dat zie je ook zeker terug in het drukwerk.

 

“Wij zijn de digitale drukker die alles kan. En zo niet, dan voor een toch!” 

 

Zij denken echt met je mee, en bij hun voel je liefde voor het vak. Materiaal, dikte van het papier, niets wordt vergeten of overgeslagen. Drukwerk is zoveel meer dan alleen inkt op papier. Het verkeerde papiersoort kan al heel snel afbreuk doen aan de uitstraling van jouw product. Zij willen jou niet beperken in jouw creativiteit.

 

“Jij bent bij ons koning, en wij gaan voor een vorstelijke service.” 

 

Mint Kitty Jewelry & DWCPRINT

Mint Kitty Jewelry & DWCPRINT

 

 

Mint Kitty Jewelry

Vol goede moed is Esmee haar winkeltje begonnen. Als eerste de naam: Mint Kitty Jewelry.  Daar hoefde ze niet lang over na te denken. Mint is op dit moment haar lievelingskleur, ze houdt van poezen en jewelry dekt natuurlijk helemaal de lading. Shoppen voor kralen en materialen was misschien wel het leukste onderdeel, dat ging haar goed af. De winkelmandjes waren snel gevuld. En eenmaal in huis kon de creativiteit van start gaan. De eerste armbandjes waren snel gemaakt. En deze moesten dus op een mooie manier gepresenteerd te worden. De sieraden kaartjes met haar eigen ontwerp bij DWCPRINT zijn een groot succes geworden. De kaartjes zijn van topkwaliteit en nu worden haar sieraden op hun allerbest gepresenteerd. Bekijk het resultaat maar eens op haar Instagram account

De sieraden kaartjes met logo laten drukken gaat in een aantal stappen. Als eerste kies je waarvoor je sieraden kaartjes wilt maken; armbandjes, kettingen of oorbellen. Daarna kies je voor het formaat, vervolgens voor het papier en de bedrukking. En je kunt nog voor een aantal extra opties kiezen, zoals lamineren en snijden. Dan kies je jouw gewenste leverdatum en de oplage waarin je het wilt ontvangen. Je krijgt daarbij direct de prijs te zien. De standaard sieraden kaartjes worden gemaakt van 2-zijdig gestreken sulfaatkarton. Daar hebben wij ook gewoon voor gekozen. Maar je kunt ook gaan voor exclusief, iets meer luxe. Denk bijvoorbeeld aan een bedrukking met witte inkt op één van de populaire gekleurde papiersoorten (bijvoorbeeld kraftpapier) of een bedrukking met goudinkt, waarmee je metallic kleuren kunt nabootsen? Het is helemaal aan jou! Dit is het uiteindelijke ontwerp geworden van Esmee. 

 

Made with love  Mint  Kitty jewelry.

 

 

Mint Kitty Jewelry & DWCPRINT

Mint Kitty Jewelry & DWCPRINT

Mint Kitty Jewelry & DWCPRINT

 

Tatiana

Ik weet waar ik mijn producten laat drukken. Heb jij al een drukker voor jouw producten?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Sieraden kaartjes drukken met DWCPRINT

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Sieraden kaartjes drukken met DWCPRINT

    Wat ziet dat er mooi uit! Zowel de kaartjes als de sieraden zelf. Hopelijk wordt het een succes voor Esmee!

  2. Tatiana's Blog | Sieraden kaartjes drukken met DWCPRINT

    In een woord geweldig,zo jong en dan een eigen onderneming beginnen
    Ik wens haar heel veel succes,en dat ze steeds groter mag worden
    Maar ze heeft haar mama aan haar zijde staan ,en kan van haar mama veel leren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *