Aphrodite
Ik ben dol op sieraden, in mijn ogen kun je er dan ook nooit genoeg van hebben. Sieraden maken mijn outfit altijd af en zonder sieraden voel ik mezelf maar naakt. Klinkt raar maar toch is het zo. Aphrodite stelde me de vraag of ik niet een van hun sieraden wilde testen. Over deze vraag hoefde ik natuurlijk niet lang na te denken. In dit artikel vertel ik je over de armband van Aphrodite die ik uitzocht en wat ik ervan vind. Ben je net zo dol op sieraden als ik? Laat het met weten bij de reacties hieronder.

SASS

Sieraden van Aprhodite

 

Ik koos onderstaande sieraden. Eigenlijk draag ik alleen maar witgouden sieraden, en toen ik dit aanbod kreeg heb ik voor de verandering ook weer een keer iets in het goud gekozen, een ketting en een setje oorbellen. Daarnaast heb ik nog een zilverkleurige ketting met een mooie hanger gekozen. Hieronder zien jullie wat ik allemaal precies heb uitgezocht.

Gelaagde ketting met witte steen. De ketting is niet gemaakt van zilver maar heeft een zilverkleurige look, voor een keertje vind ik dat best ok. Dit soort sieraden wissel ik regelmatig af en dan vind ik het niet zo erg. De ketting geeft een beetje een gypsy, bohemian touch aan je style en dat vind ik zomers erg leuk staan.

€ 12,90 € 22,90

AphroditeAphrodite Aphrodite

 

Gelaagde ketting met dubbele schijven. Een ketting voor elk moment! Gelaagde kettingen zijn super leuk en ook erg praktisch! De ketting bestaat uit twee lagen, en aan elke laag hangt een gouden munt. De dubbele ketting kun je prima dragen met je favoriete t-shirt, blouse of jurk. Leuk om te combineren met muntoorringen, ring of armband. Ben je toch meer van het dragen van zilverkleurige sieraden, dan heb je geluk want deze ketting is er in beide kleuren: goud en zilver. De ketting heeft een lengte van 50 cm + 55 cm.

 12,90  22,90

Aphrodite

Aphrodite

Aphrodite

Kristallen oorbellen in een set van 4 stuks. Deze oorbellen set bestaat uit twee oorringen, elk met een aparte charme. En twee kleine oorbellen met een maan en ster hanger. Maak je look af met een armband of ketting met een maan- of sterhanger. Of een prachtige maan- of sterrenring. Je kunt de oorbellen afzonderlijk of samen dragen voor een oorfeestje. Ik heb ervoor gekozen om de hangers te dragen en de twee kleinere oorbellen kan mijn dochter Esmee dragen.

€ 14,90

Aphrodite Aphrodite Aphrodite Aphrodite

SASS

Het resultaat

 

 

Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite

Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite

Wat voor sieraden draag jij?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite

    Oeh, die oorbellen zijn echt heel erg mooi! 🙂

  2. Tatiana's Blog | Sieraden van Aprhodite

    Leuk artikel en mooie fotos! Zelf ben ik ook sinds kort fan van https://www.lizzu.nl/ – mooi en vooral zeer betaalbaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *