Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Als je mij vroeger had gevraagd wat waar mijn smaak voor sieraden lag, dan had ik gezegd zo groot mogelijk. In die tijd had ik ook alleen maar statement oorbellen en kettingen. Nu vind ik minimalistische sieraden toch net even wat leuker. Verfijnder, en dat past beter bij mij. Een tikkeltje robuust, zoals een grote schakel vind ik nog wel mooi. Kort geleden zocht ik een aantal sieraden uit bij Finaste, toevallig allemaal kettingen, en die laat ik jullie vandaag in dit artikel zien. 

SASS

Finaste

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Over Finaste. Met de sieraden en accessoires van Finaste kun je jouw outfits af stijlen. Er is ruime keuze van minimalistische oorbellen tot statement kettingen en hele fijne armbandjes, zelfs toffe fashion accessoires. Veel van deze sieraden kun je personaliseren door een speciaal voor jou gemaakte gravering.

De mooiste. Finaste betekent in het Zweeds ‘de mooiste’. En de mooiste dat ben jij! Veel van ons mogen best eens wat vaker stilstaan bij onze innerlijke en uiterlijke schoonheid. Iedereen is mooi en mag er zijn! Die boodschap vind ik helemaal geweldig. Bedenk eens hoé veel makkelijker jouw wereld zou zijn zonder jouw onzekerheden over je uiterlijk. Zeg daarom gewoon eens tegen jezelf en mensen om je heen #HiFinaste.

Layering, de trend van nu. Het fijne aan minimalistische sieraden vind ik, is dat je er mee kunt spelen. Necklace layering,  op dit moment een ware trend. En zo leuk! Veel eerder kenden we al de trend wat we armparty noemden. Hierbij mixte en matchte je allerlei armbanden bij elkaar. Dit is eigenlijk hetzelfde maar dan met kettingen. Je kunt meerdere laagjes fijne kettingen bij elkaar dragen. Zo kun je een mix dragen van korte en lange kettingen bij elkaar en is de keuze welke ketting je vandaag gaat dragen iets makkelijker geworden. Met deze trend kun je jouw kettinkjes eindeloos combineren en er je eigen draai aan kan geven. Mix bijvoorbeeld die ene chocker die je al jaren in de la hebt liggen, met dat ene kettinkje die je bij Finaste op de website hebt gezien.

Mijn nieuwe kettinkjes van Finaste. Nu laat ik jullie maar al te graag zien welke kettinkjes ik heb uitgekozen. Bij het kiezen van mijn kettinkjes heb ik gekeken of het voor mij als vrouw draagbaar is, maar ook voor mijn dochter van 9 jaar. Zij vind het steeds leuker om sieraden te dragen, maar voor zo’n jonge meid vind ik nog niet alles geschikt.

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Schakelketting met graveerbaar slotje.My new favourite is here! Dit kettinkje is zo leuk, en wilde ik meteen toevoegen aan mijn sieradencollectie. En het slotje heb ik een personal touch gegeven door er gratis Esmee (naam van mijn dochter) in te laten graveren. Verkrijgbaar voor € 34,95 in het zilver. Ga je liever voor goud dan is dit kettinkje met slotje ook heel erg mooi.

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Maan en ster ketting. Misschien heel erg cliche, maar iets wat Esmee en ik altijd tegen elkaar zeggen is “Love you to the moon and back!” Daarom vond ik dit maan en ster kettinkje zo leuk. Het is een heel fijn kettinkje die je gemakkelijk kunt combineren als je de layering trend wilt toepassen. En om een kinderhalsje staat dit kettinkje gewoon ook heel erg mooi. Dit kettinkje is voor € 19,90 verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud. TIP voor de feestdagen: Heel erg leuk om cadeau te geven!

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Layer ketting.Vind je de layering trend net als ik helemaal geweldig dan kom je met deze ketting al een heel eind. Want deze heeft van zichzelf al 2 lagen. De combinatie van de 2 verschillende schakels maakt het een speelse ketting die makkelijk te dragen en te combineren is. Deze mooie verschijning is voor € 24,90 verkrijgbaar in zilver en goud.

Kortingscode. Wil jij de layering trend ook graag toepassen, of heb je gewoon zin om te shoppen voor dat ultieme ‘Finaste’-gevoel? Met de code: TATIANA15 krijg je 15% korting op de gehele collectie, met uitsluiting van de items in de sale. De kortingscode is geldig t/m 14 november 2020. Heel veel plezier met shoppen, en laat je in een reactie even weten waar jij de kortingscode voor hebt gebruikt?

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Wat voor sieraden draag jij graag? Ken jij Finaste al?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Sieraden van Finaste + Kortingscode

    Leuk dat kettinkje met slotje! Ik heb hem zelf in goud. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *