Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

Skinfood Mud Masker (Moddermasker)

Als ik iets leuk vind, zijn het wel de weekenden waarin ik altijd een me-momentje inplan en mezelf lekker verwen. Het zij een manicure, het zij een scrub of masker. Even helemaal niets moeten, en helemaal zen. Nu ben ik opgegroeid tussen de klei en in het modder, dus het Skinfood Mud Masque van Big Green Smile is bij mij in goede handen en wordt door mij onder de loep genomen zoals een boer die de eerste aardappels van het land haalt. Lezen jullie mee!

Ik heb al meerdere product reviews geplaatst over de producten van Big Green Smile, een hele fijne uitgebreide webshop die eigenlijk alles heeft op het gebied van persoonlijke verzorging. Wil je de artikelen teruglezen, klik dan even op het volgende:

Barefoot SOS Repair & Renew Nourishing Cleansing Cream ♥ Pacifica Mystical Eye Shadow Palette ♥ Zoya || Jana, Pandora & Pixiedust ♥ Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples

Dit konden jullie dus al eerder lezen, en over alle producten was ik zeer te spreken. Dit keer heb ik een masker geprobeerd, en we gaan snel kijken of dit een masker is die mij een somber of stralend weekend gaf.

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

Big Green Smile over

Het Skinfood’s Mud Masker is rijk aan natuurlijke mineralen. Deze mineralen zijn gevonden in de vulkanische modder van Nieuw-Zeeland. Het masker heeft een diepe reinigende werking en verzacht en ontspant de huid.

♥ Werkt als een diepe reiniger: verzacht en ontspant de huid

♥ Effecten zichtbaar, zelfs na het eerste gebruik

♥ Huid verjongende ingrediënten resulteren dat de poriën er kleiner uitzien en de huid voelt ongelooflijk zacht aan.

 

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green SmileEr zitten een aantal voordelen aan dit modder masker, die het zeker waard zijn om hieronder genoemd te worden.

♥ het verpakkingsmateriaal is volledig gerecycled

♥ ECOCERT gecertificeerd

♥ niet getest op dieren

♥ vegetarische & veganistische

♥ halal

♥ gluten, noten, tarwe & zuivel vrij

♥vrij van: Parabenen, genetisch gemodificeerde ingrediënten, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen, nano ingrediënten, dioxinen, Triclosan, giftige mineralen, natriumlaurelsulfaat (SLS), natriumlaurylsulfaat (SLES), agressieve schoonmaakmiddelen, en propyleenglycol

♥ alle ingrediënten zijn afkomstig van duurzame leveranciers

INHOUD EN PRIJS

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green SmileIn de tube zit een inhoud 100 ml en dat vind ik best veel voor een masker. Voor het masker betaal je normaal de prijs van € 11,99 maar op dit moment betaal je slechts € 9,59. Het masker is online te bestellen op de site van Big Green Smile.

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green SmileSkinfood Mud Masque Ingrediënten

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green SmileAqua (Water), Kaolin, Rotorua Mud, Glycerine, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Spirulina, Ascophyllum Nodosum (Kelp) Extract, Iron Oxide, Polysorbate-20, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Tocopherol (Vitamin E), Xanthan Gum, Citric Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol (Ecocert Approved Preservative), Parfum, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange Oil), Limonene, Linalool.

AANBRENGEN VAN HET MASKER

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

Breng het masker in een dikke egale laag aan op een gereinigde huid. Laat het masker ongeveer 5 tot 10 minuten zitten, totdat het (bijna) volledig is uitgehard. Je kunt het masker er af wassen met water of met een vochtige doek.

MIJN BEVINDINGEN

Al tijdens het eerste contact met de huid, voelde ik dat het masker zijn weg zocht in mijn huid. Het masker drong diep in de huid en ik voelde mijn gezicht strakker trekken en zag het masker uitharden. Je kon dit heel goed zien omdat het masker verkleurde van donker naar licht grijs.

Na gebruik van het masker voelde mijn huid verfrissend zacht aan. Maar omdat ik een vrij gevoelige huid heb, moet ik wel een beetje oppassen dat ik het masker zorgvuldig gebruik. Dit keer werd mijn zen-momentje verstoord en moest ik mijn dochter bijstaan terwijl ik er uitzag als het moddermonster. Maar je rol als moeder gaat gewoon door, en intussen was ik al bijna vergeten dat er een masker op mijn gezicht zat, en ik besefte niet eens dat de 10 minuten al lang voorbij waren. Het masker zat dus de dubbele tijd in te werken in mijn huid, waardoor er lichte roodheid was ontstaan onder mijn ogen en naast mijn neus waar de erg gevoelig is.

Wat ik na het gebruik van het masker wel had was een iets uitgedroogde huid, maar Skinfood adviseert ook om erna een moisturizer te gebruiken. Bij de meeste maskers die ik tot nu toe heb gebruikt is dat zo, dus ik gebruik altijd een hydraterende creme na het gebruik van een masker.

In een notendop: Ik vind het een erg fijn masker, en dit is voor mij het beste modder masker dat ik tot nu toe heb gebruikt. Je voelt het masker intrekken in de huid en ziet aan de hand van de kleur dat het masker vrij snel uithard.

Wil je het masker ook bestellen voor een kleine schappelijke prijs, klik dan snel hier en bestel het masker nu voor maar € 9,59.

 

afsluiting-tatiana

Gebruik jij graag een masker voor je gezicht?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

  Klinkt best goed. Ik gebruik zelf graag mud masks

 2. Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

  Dit lijkt me echt een fijn masker, zeker omdat er geen schadelijke ingrediënten in zitten!

 3. Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

  Het lijkt me heerlijk zo’n fijne masker te gaan gebruiken
  Wie wil nou niet een zachte en fris gevoel van je huid hebben
  Maar dan moet er niks tussen komen hihi zoals een dochter
  maar het is de moeite waard dus om te gaan proberen

 4. Tatiana's Blog | Skinfood Mud Masque van Big Green Smile

  Hij is lekker he! Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt. Ga volgende week ook een review online gooien erover.
  Leuk geschreven trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *