Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

Op 10 november werd in Salon @ Marcel Wanders op de 4e etage van het Westerhuis, het Smith & Cult Eye-Collection Launch event gehouden. Ook het Noorden moest hierbij vertegenwoordigt worden, en dus waren Claudia van Beautytag, Hennie van Tutje.nl, Melike van Melikebeauty en ik aanwezig.

schermafbeelding-2016-11-13-om-14-44-49psx_20161113_141446 De locatie was echt super mooi, met een strakke en chique aankleding. Maar het ging natuurlijk om de make-up. Hier was ik zelf zo benieuwd naar. En ik heb ook echt weken uitgekeken naar dit event.

Tijdens het event kon je foto’s maken van de producten, we kregen een presentatie van Jeanne Chavez, je kon je nagels laten lakken door Celebrity Nail Ambassador Sarah Bland. Voor een mooie ooglook kon je je ook laten opmaken door de verschillende make-up artiesten die aanwezig waren.

psx_20161113_142333 psx_20161113_142715Diary of a Beauty Junkie

Een setje producten verpakt in een prachtig doosje. Dit is zeker een DIARY OF A BEAUTY JUNKIE, sla het boek open en je ziet alle geheimen van de vrouw in het boek.

psx_20161113_142151psx_20161113_142013Nailed Lacquer

Ik kan niet ontkennen dat ik als echte nail freak voornamelijk daar was om de nagellak collectie te bewonderen. En dat was ook zeker niet voor niets, want de uitgestalde kleuren waren prachtig.

psx_20161113_142458Mochten je nagels nog niet mooi in de lak zitten, dan kon je hier kiezen uit tal van kleuren en lekker onderuit zakken om je nagels te laten lakken. Like a real diva! Ik ging natuurlijk helemaal in stijl naar het event toe, met de nagels strak in de lak. Ik had een nail art gemaakt, die geïnspireerd was op een ontwerp van niemand minder dan Celebrity Nail Ambassador Sarah Bland, die vanuit Beverly Hills ook aanwezig was op het event. En ze was zelfs onder de indruk van mijn nail art en herkende het direct, dus ik had het goed gedaan. Dit hield natuurlijk wel in dat mijn nagels niet gelakt hoefden te worden.

Melike en Claudia namen wel plaats in de stoel. En het kleurtje van Claudia, “Kundalini Hustle” sprak mij wel heel erg aan. Ik zou er bijna een moord voor doen.

photogrid_1479114369901

En een plus-plus-plus punt van deze lakjes is dat ze 5 free zijn. Zijn jullie gek op lakjes die 5 FREE zijn, dan zal ik jullie totaal gek maken, want … … … Smith & Cult heeft lakjes die de 8 FREE formula bevatten.

Deze 5 FREE kennen jullie misschien: Dibutylftalaat (DBP), Tolueen / methylbenzeen, Formaldehyde en tosylamide, Formaldehyde resin en Kamfer. Daar bovenop komen nog: Xylene, Ethyl Tosylamide, Triphenyl Phosphate.

psx_20161113_142552 Eye Quad Palette

Ok, ik liet dan niet mijn nagels lakken. Ik kon natuurlijk wel plaatsnemen op de kruk om een mooie ooglook te laten zetten door een make-up artist. En so I did! Met behulp van de Eye Quad Palette, en de B-Line Eyeliner kreeg ik een mooie smokey eye look.

psx_20161113_142425

psx_20161113_143519Hier is nog een hele kleine sfeerimpressie op video! Geen vlog en zeker geen top kwaliteit, gewoon even een klein beeld in videovorm.

GOODIEBAG

Bij het verlaten van het event kregen we ook een goodiebag mee naar huis, met daarin een paar productjes uit de collectie. Hiervan zien jullie binnenkort een review.

psx_20161113_141219

Smith & Cult is een top merk, en dus kan je ook niet hele lage prijzen verwachten. Om je een idee te geven zijn hier de consumenten prijzen: nagellak € 24,00 || mascara € 28,00 || eyeliner € 26,00 || oogschaduw € 44,00 || lip gloss € 25,00 en de lip kleur € 27,00.

De Smith & Cult collectie is online verkrijgbaar via www.voquire.nl. En de laatste rumours laten weten dat heel misschien zelfs in het noorden een verkooplocatie van Smith & Cult komt! Hoe te gek is dat! En daar sluit ik vandaag graag mijn artikel mee af.

afsluiting-tatiana

Wat vind jij van deze collectie van Smith & Cult?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

13 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Mooie foto’s
  en wat vele kleurtjes nagellak maar wel mooi
  de rode en bruine kleurtjes vind ik leuk
  En wat een mooie foto van jou waar je jou ogen laat doen

  1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

   Dank je wel voor je compliment! Een keer wat anders he, je laten opmaken.

 2. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Wat een mooie foto’s! Het ziet er echt uit als ene prachtig merk. Leuk om zo andere bloggers te ontmoeten.

  1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

   Dat vind ik ook 1 van de leuke dingen van events, andere bloggers ontmoeten.

 3. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Alleen die flesjes al!! Vind ze zooo mooi. Zou dolgraag eens zo’n prachtig lakje kopen 🙂

  1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

   Ja gaaf he!Ik zou er wel dolgraag meer dan 1 willen haha.

 4. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Oh dat zijn echt mooie producten

  1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

   Mooi he! Ik was eigenlijk ziek op de dag van het event, maar ik moest er gewoon heen.

 5. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Prachtige producten en wat gezellig met andere leuke blog collega’s.

  1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

   Ik vind de producten ook prachtig, en het was echt super gezellig met de andere bloggers.

 6. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Zo leuk om terug te zien! En wat gaaf dat je zelfs een filmpje had gemaakt, dat had ik helemaal niet door hihi. Ik vond het super gezellig en op naar the next one;)

  1. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

   Echt vloggen gaat me nog een beetje té ver boven mijn pet, maar wat vaker zulke korte filmpjes is best grappig toch!?

 7. Tatiana's Blog | Smith & Cult Eye-Collection Launch Event!

  Wat heb jij er ook een ontzettend leuk verslag van gemaakt! Ik ben even weer terug in de tijd. Ook weer hele mooie foto’s! Een goed beeld van een super leuke en gezellige middag met prachtige producten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *