Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik een “Spam je blog!” artikel plaatste. In de tussentijd zijn er misschien weer volop nieuwe Blogs om het hoekje komen kijken. Vandaag mogen jullie op Blog & Beauty weer volop spammen.

Spam een blogSpam je een blog!

Er komen dagelijks steeds meer bloggers bij, gewoon omdat bloggen zo ontzettend leuk is. Of je nu blogt over fashion, beauty, lifestyle, food, over welk thema dan ook, het is zo leuk. Als blogger lees je natuurlijk zelf ook blogs, maar hoe weet je welke je moet lezen? Vaak kom je op een Spam je blog! de leukste, maar ook nieuwste blogs tegen. Daarom is het ook zo leuk om af en toe te mogen spammen. En vandaag mag dat hier!

Alleen een tikkeltje anders dan normaal!!! Ik zou het leuk vinden als je niet jezelf maar de blog van een ander spamt. Het is een soort van ‘in het zonnetje zetten!’ Welke blog lees jij graag en vind jij de moeite waard om te spammen?

Ken je een leuke blog of webshop, die je graag wilt delen met anderen, laat dan je reactie achter onder dit artikel.


Vergeet vooral niet in de reactie de bloglink (Social Media – Bloglovin – Instagram – Twitter – YouTube – mag ook) achter te laten en vertel er bij waar de blog over gaat, en wat deze blog zo bijzonder maakt. 


Let op: het kan zijn dat je reactie in de spam terecht komt omdat je een link in je reactie post. ‘Keep calm’ als je je reactie niet ziet verschijnen, ik hou de spam in de gaten, en haal de legale spam eruit!

Kom je nou toevallig op mijn blog terecht omdat je wilt spammen en volg je mij nog niet, neem dan ook ajb even de tijd om rond te kijken op mijn blog! En wil je mij blijven volgen, klik dan hier!

Afsluiting naam Modern

Ben jij een spammer?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

  Wat leuk! Ik volg een heleboel blogs met veel plezier, onder andere https://www.happilyeverafterx. en https://www.byrebeccadenise.nl

 2. Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

  Leuk! Een spamtopic 🙂 Ik ben fan van verschillende blogS, maar zal er nu 1 noemen: https://www.TuTje.nl
  Binnenkort Komt er op mijn blog een top5 van mijn favoriete beautyblogs (om nog maar ff verder Te spammen 😉 )

 3. Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

  Jaaa, iemand anders in het zonnetje zetten! Leuk! Ik hou echt van de humor op NOrthflix.nl en Tutje.nl en ik hou van de persoonlijke en creatieve touch van choosebeautiful.nl, maar ik lees de perfect verzorgde blogs van BlogenBeauty ook bijna dagelijks!
  Een blog die ik echt graag met jullie wil delen is deze blog over de IKEA. Ik heb echt liggen rollen van het lachen. Een feest van herkenning. Tip: wacht even met lezen als je net bij de Ikea bent geweest en nog half in echtscheiding ligt daardoor.
  https://thoughtcatalog.com/taylor-wolfe/2014/11/lets-talk-about-the-black-hole-that-is-ikea/

 4. Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

  Ik vind wel veel blogs leuk om te lezen. Ik geloof dat wij onze best doen op onze eigen manier. Geen blog is beter dan andere is gewoon persoonlijke voorkeur. Beautyspot.nl en pinkit.nl trekt mijn aandacht vaak en ik weet niet waarom.

 5. Tatiana's Blog | Spam EEN blog!

  Thanks dat we mogen spammen!

  Ik ben Joyce, een dame met een Borderline persoonlijkheidsstoornis (BPS). Daarnaast gebruik ik mijn resterende energie om tegen mijn overtollige kilo’s te strijden.
  Ik help andere mensen die BPS hebben of mensen die iemand kennen met BPS door mijn persoonlijke ervaringen te delen. Ook deel ik mijn strubbles met het afvallen. Die veel mensen zullen herkennen.
  Zodat mensen meer inzicht krijgen in wat BPS nu precies met je doet en dat ik meer mensen stimuleer om gezonder te leven en zij mijn tips kunnen gebruiken om ook kilo’s kwijt te raken.
  http://www.mylifeinamoment.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *