Spam je blog!

by Tatiana
spam je blog

Spam je blog!, vandaag op Blog & Beauty mogen jullie weer spammen. Normaal gesproken is spammen NOT DONE! Spam verwijder ik het liefst zo snel mogelijk, maar vandaag mag het. Graag zelfs! En onder dit artikel laat ik alle spam staan, en hoop ik blogs te ontdekken die ik nog niet ken.

spam je blog Spam je blog!

Er komen dagelijks steeds meer bloggers bij, gewoon omdat bloggen zo ontzettend leuk is. Of je nu blogt over fashion, beauty, lifestyle, food, over welk thema dan ook, het is zo leuk. Als blogger lees je natuurlijk zelf ook blogs, maar hoe weet je welke je moet lezen? Vaak kom je op een Spam je blog! de leukste, maar ook nieuwste blogs tegen. Daarom is het ook zo leuk om af en toe te mogen spammen.

Vandaag geef ik je de kans op mijn blog! Kom je nou toevallig op mijn blog terecht omdat je wilt spammen en volg je mij nog niet, neem dan ook ajb even de tijd om rond te kijken op mijn blog! En wil je mij blijven volgen, klik dan hier!

Heb je een leuke blog of webshop, die je graag wilt delen met anderen, laat dan je reactie achter onder dit artikel.


Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink (Social Media -Bloglovin-Instagram-Twitter-YouTube- mag ook) achter te laten en vertel er bij waar jij over blogt, en wat jou blog bijzonder maakt. 


Let op: het kan zijn dat je reactie in de spam terecht komt omdat je een link in je reactie post. ‘Keep calm’ als je je reactie niet ziet verschijnen, ik hou de spam in de gaten, en haal de legale spam eruit!

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

12 comments

Lauryn 28 augustus 2015 - 06:56

Wat leuk dat we dit mogen doen! Ik schrijf eerlijke beauty reviews, inspirerende fashionposts en persoonlijke lifestyle artikels op https://www.regardslauryn.nl!! Mijn instagram is https://www.instagram.com/regardslauryn

See you soon!

Xx

Reply
Ylanka 28 augustus 2015 - 07:15

Hallo, mijn blog gaat over make up en beauty producten en alles er om heen. Neem een kijkje zou ik zeggen. Tips zijn altijd welkom.

Reply
SoMama 28 augustus 2015 - 07:21

In dit geval is spammen altijd leuk! Ik blog op http://www.somama.nl en ik schrijf over van alles. Over onze kinderen, hobby’s, favoriete series/films en mijn broertje met het Syndroom van Down. Kom gerust eens gluren 🙂

Reply
Sophie 28 augustus 2015 - 07:24

Ik blog over alles wat ik leuk vind, dus neem een kijkje❤️

Reply
Hennie 28 augustus 2015 - 07:42

Dank voor het mogen spammen!

Hennie hier, een al wat *kuch* oudere beautyblogger, met een grote fascinatie voor makeup, maar ook heel erg moet lachen om al die hysterische toestanden in de beautywereld.

Beauty met een nuchtere kijk.

Fijne dag!

Groetjes Hennie

Reply
Yessica 28 augustus 2015 - 08:00

Leuk dat we mogen spammen! Ik blog over dingen die ik mee maak in me leven en schrijf reviews. Ik maak shoplogs. Fashionxcreatures.wordpress.com

Ik heb ook een youtube kanaal en ik wil ook game videos gaan maken in de toekomst.

Reply
Céline 29 augustus 2015 - 08:13

Leuk!

Ik blog op http://www.celineschrijft.be over beauty, boeken en lifestyle. Het is dus heel gevarieerd en er komen ook video’s voorbij. Je kan me volgen via Twitter, Facebook, Instagram, Bloglovin en Youtube.

Groetjes Céline

Reply
Yayitstoday 6 september 2015 - 11:19

Hoihoi! Wij bloggen op http://www.yayitstoday.nl We bloggen over lifestyle, diy, interieur en Healthy food. Op instagram heten we yayitstoday_

We vinden het erg leuk als je een kijkje neemt!
XXX Maartje en Esmée

Reply
Yoni van ekkendonk 2 oktober 2015 - 16:39

Leuk dat we mogen spammen!
Hoi ik blog over mijn verstandelijke beperking! Neem je een kijkje? https://yonivanekkendonk.blogspot.nl

Reply
Jenny 3 oktober 2015 - 09:25

Hey, mijn naam is Jenny en op Multithejens plaats ik iedere dag één gedicht. De onderwerpen van mijn gedichten verschillen heel erg. Ik doe het natuurlijk voornamelijk over wat ik leuk vind en wat mij die dag bezighoud. Zou het leuk vinden als je een kijkje op mijn blog zou willen nemen! Bedankt alvast 😀

Xx Jenny

Reply
Yasmine en Marit 31 januari 2016 - 21:16

Wat leuk dat we dit mogen doen! Wij zijn Yasmine en Marit van het blog https://modasplash.wordpress.com, wij begonnen ons blog met het idee om onze mening over fashion te delen met iedereen die daar maar ook geïnteresseerd in is, maar inmiddels staan er ook al beauty en lifestyle gerelateerde artikelen online! We zouden het leuk vinden als je een kijkje zou nemen. X

Reply
adinda 19 april 2016 - 18:05

Hi, ik maak armbandjes voor mijn webshop Leuke Sieraden. Kijk gerust rond, zit jouw stijl er niet bij? Geen probleem, maak ook bandjes op bestelling! Prijzen vanaf € 1,95, tot snel 🙂

Reply