Tatiana's Blog | Spam je blog

Het is al weer een tijd geleden dat ik een “Spam je blog” artikel plaatste. Ik ontdek nog elke dag nieuwe blogs, maar ik ken ze nog lang niet allemaal! Daar mogen jullie mij vandaag mee helpen.  Want vandaag mogen jullie schaamteloos reclame maken voor je eigen blog. Het is dé kans voor jou en mij om andere blogs te leren kennen.

Vertel mij en de lezers hieronder in een comment, wie je bent, waar je over blogt en waarom wij jouw blog moeten volgen.

Voor de aardigheid zou ik het ook leuk vinden als je in je reactie kort omschrijft waarom je mijn blog bezoekt.

Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink en social media kanalen te noemen, ik kom zeker een bezoekje brengen. 

afsluiting-tatiana

Spam jij graag?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Spam je blog

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

15 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Wat gaaf dat we mogen spammen op je blog ??. http://www.papa-zijn.nl is een blog waarop ik mijn verhalen deel over het ouderschap door de ogen van een papa. Op instagram kun je me vinden onder de naam papa.zijn wie weet tot ziens op mijn blog!! ?

 2. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Wat lief van jou dat we mogen spammen! Thankx! Mijn beauty blog heet http://www.beautytag.nl. ik zou het leuk vinden als je/jullie een x gezellig langs komt!???

 3. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Wat een leuk idee zeg! Ik doe zeker mee 🙂 Mijn blog is een mindstyle blog en heet Change of Heart. Als je geïnteresseerd bent in jezelf en je eigen ontwikkeling moet je zeker even een kijkje komen nemen. Je kunt me ook volgen op Facebook.

 4. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Yeah, spammen met die hap 🙂 Ik heb een foodblog en blog dus over eten (je verwacht het niet!) door lekkere recepten te delen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en je (hopelijk) te laten inspireren tot het maken van lekkere gerechten.

 5. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Haaai, hier was ik ook om te spammen ;-).mijn blog-url is http://www.pinchofjo.com. Ik blog daar over alle struggles waar twintigers en dertigers mee te maken hebben, maar ook over het vinden van geluk, carriere en andere gerelateerde dingen.

 6. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Wat ontzettend leuk! Ik blog op http://www.stijlgevoel.nl over fashion en beauty.. Als styling coach en visagiste geef tips en meer op mijn site.. Mijn laatste blog gaat over wat je beste kunt dragen tijdens een bruiloft. Binnenkort meer over de laatste bikini trends! Neem een kijkje! ?? insta: leonie_benneker_stijlgevoel en fb:stijlgevoel

 7. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Lekker spammen dus!! Mijn blog is http://www.yourfashionavenue.nl waar ik je vanalles vertel over fashion, beauty en lifestyle. De total look of life. Ik kom zelf uit de fashionbranche en vind het heerlijk om andere te inspireren! Van outfitpost om inspiratie op te doen,van beauty hacks tot woontrends en veel meer! Natuurlijk bezoek ik ook graag jouw blog voor leuke topics omtrent beauty!

 8. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Hey, leuk initiatief van je , mijn naam is Veerle en heb je leren kennen via Instagram.
  Mijn stukje in de blogwereld heet http://www.lifetrigger.be . Alles wat me triggert in het leven kan je lezen op mijn blog. Moet nog veel leren over sociale media en computers, maar dat houdt me niet tegen ?
  Thanks en groetjes

 9. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Leuk! Ik heb een foodblog, genaamd Volg de kruimels (www.volgdekruimels.nl). Hier plaats ik vier keer per week een artikel, soms eentje extra. Meestal zijn dit recepten, maar ook reviews, kookboeken, tips en how to’s, nieuwe producten die ik heb getest en ga zo maar door.

  Lijkt me leuk als je een kijkje neemt!

 10. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Leuk. Ik heb een mode en lifestyle blog “Closet Full of Dreams”: http://www.closetfullofdreams.com.
  Van fashion trends tot travel reports, kun je allemaal vinden op de site. Leuk als je een kijkje komt nemen.

 11. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Wat leuk! Door te spammen kom je op blogs terecht waar je normaal niet zo snel zou kijken. Zo ben ik ook hier terecht gekomen leuk!
  Ik blog op https://www.lifebyxenia.nl Het liefst schrijf ik over hotspots, uitstapjes, steden , vakanties. Ben mijn blog nog aan het opbouwen.
  Dus lees je dit en heb je leuke tips voor een leuk uitstapjes( met/zonder kinderen) hotspots die ik moet bezoeken dan hoor ik het graag:) of wil je zelf een stukje inbrengen ben je natuurlijk ook van harte welkom!

 12. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Wat leuk dat we onze blogs mogen delen! Ik ga zeker alle blogs bezoeken!
  Ik zelf heb ook een blog; https://soofblogt.nl/
  Ik schrijf over heel veel beauty en lifestyle producten en ik hou vaak winacties waar mensen de producten kunnen winnen die ik erg fijn vind. Ik test interessante of bijzondere producten zoals haarverf of wimperverf zodat mensen het eerst bij mij zien voordat ze het zelf kopen of gebruiken. Ik denk dat mijn blog net iets anders is dan de andere omdat ik zelf nog erg jong ben en ik op mijn manier schrijf. Neem zeker eens een kijkje! 🙂

 13. Tatiana's Blog | Spam je blog

  Ik ben Lotte en ik voel me regelmatig een prachtige ramp, jij ook? Dan zit je bij mij helemaal goed! Op Beautiful Disaster kan je van alles vinden. Van beauty tot aan food. Of misschien lees je liever een persoonlijk artikel? Je vindt het er allemaal dus pak iets te drinken en veel plezier! ♥

  https://beautifulisaster.nl

 14. Tatiana's Blog | Spam je blog

  hallo,

  bij deze dan wat weetjes en fun top 10 lijstjes van mijn blog

  https://www.top10share.com/category/top-10-fashion/

  dank je..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *