Tatiana's Blog | Spammen in oktober

Het is weer een keer tijd dat jullie mogen spammen op mijn blog. Het is alweer oktober, en het jaar is bijna voorbij. En wat is het weer een mooi jaar geweest met ups en downs, pieken en dalen. Hoe verder we naar het eind van het jaar gaan, hoe beter alles hier gaat. Dat beloofd voor 2019 alleen maar nog meer goeds. Maar vandaag mag je op mijn blog heerlijk gaan spammen.

SASS

Tell me more …

Soms als je zelf even niet meer weet wat je moet schrijven, of waarover je moet schrijven, moet je anderen de kans geven. En zo helpen we elkaar ook een beetje toch! Want ik wil jullie de kans geven op mijn platform om jezelf in de schijnwerpers te zetten. Ik zou het leuk vinden als je wat over jezelf verteld, waar je over blogt en waarom wij jouw blog moeten volgen. En wat was de reden dat jij een bezoekje bracht aan mijn blog?


Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink en social media kanalen te noemen, ik kom zeker een bezoekje brengen.  Ik pak er een lekker kopje koffie bij en neem rustig de tijd om al jullie blogs te bezoeken. SPAMMEN MAAR!


Tatiana's Blog | Spammen in oktober

 

Tatiana's Blog | Spammen in oktober

Kom jij gezellig spammen!


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Spammen in oktober

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

11 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Leuk! Op mijn blog elegantic.nl blog ik inmiddels bijna zeven jaar over beauty, fashion en lifestyle. 🙂

 2. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Ah heel leuk! Vroeger deed ik ook altijd zulke artikelen, maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer. Zonde, want het is altijd zo leuk! Mijn blog is June-Two.nl waar ik al bijna 4 jaar actief op ben. Schrijvend over lifestyle, travel & fashion. Via social media kan je me vinden via @junetwonl

 3. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Wat leuk dat je dit doet Tatiana! Mijn blog bestaat bijna 1 jaar en het gaat wel lekker, ik zou nog meer lezers willen hebben. Maar ik beleef er veel plezier aan en dat is het belangrijkste!
  http://www.thethingswelike.nl

 4. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Oh wat leuk dat we mogen spammen 🙂
  Ik schrijf eigenlijk alleen over mijn wereldje en wat mij bezighoud. Doe niet aan reviews ed. Heb er een hoop plezier aan en vind het mee en bij lezen bij andere blogs ook altijd erg leuk,
  Je vind mij tevens in insta: https://www.instagram.com/deborah_hamar/ waar ik mijn natuur/vogelfoto’s plaats 🙂

 5. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Leuk dat we mogen spammen! Op mijn blog vind je vooral veel beauty & lifestyle artikelen, maar ook fashion, handige tips, recepten, winacties & meer. Vrijwel elke dag staat er een nieuw artikel online en zo niet, dan staat er nog meer dan genoeg in het archief 😉

 6. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Haha nou mijn blog bestaat pas net 3,5 week. Schrijf al wel een langere tijd gastblogs voor Mamakletst.nl . Op mijn eigen blog schrijf ik vooral over en voor de doelgroep reizende ouders met jonge kinderen.

 7. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Lief! Ik blog bijna 4 jaar op http://www.lindseybeljaars.nl en iedere werkdag om 06:00 uur verschijnt er een artikel online. Dit is vaak beauty of fashion gerelateerd maar zo nu en dan zeker ook persoonlijke artikelen of artikelen met betrekking tot lifestyle en interieur! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen. Groetjes Lindsey

 8. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  heel erg leuk!
  Op mijn blog focus ik voornamelijk op fashion : https://www.polishedcats.com/
  MIjn instagram staat dan weer vol outfits, make up en katten haha: https://www.instagram.com/karlienvermeersch

 9. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Hee, wat leuk! Ik ben nog niet zo heel lang bezig, maar heb inmiddels toch een aardig blog neergezet (vind ik zelf, heh). Op http://www.huidnhaar.nl lees je over mijn speurtocht naar de fijnste beautyproducten voor mijn huid (en haar), maar ook over beter in je vel zitten, bewuster leven, lekker eten, stress en ontspanning. Kom gerust eens langs, vind ik gezellig!

 10. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Wat lief dat we onze eigen blogs mogen delen! Ik ben Amy, 25 jaar en ik blog al 5 jaar op http://www.thepinkperfectionist.be, voornamelijk over beauty & travel. Er staan al over de 1800 artikels online dus er is zeker genoeg om te lezen!

 11. Tatiana's Blog | Spammen in oktober

  Leuk! Mijn blog is https://www.anneover.nl en gaat over persoonlijke ontwikkeling, films, daten, gadgets, productiever leven en meer. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *