Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

Ben jij op de valreep nog op zoek naar een cadeautje voor Sinterklaas? Maar weet jij niet meer wat je moet kopen. Ik vond het ook erg moeilijk maar ben gegaan voor iets educatiefs. En daarnaast is het ook nog eens super gezellig om samen te doen: puzzelen. Ik heb voor Esmee een prachtige puzzel uitgekozen, en heb voor mezelf ook een besteld. Om alvast een beetje in de puzzel-spirit te komen. En samen hebben we de smaak behoorlijk te pakken. Kijken jullie mee!

SASS

Disney Pixar – The Artist’s Desk 

 

Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

BIJ SPELLENRIJK KUN JE TERECHT VOOR ALLEMAAL LEUKE SPELLEN, MAAR OOK DE MEEST FANTASTISCHE PUZZELSIk wilde Esmee alvast in de stemming krijgen voor het puzzelen, omdat zij met Sinterklaas ook een puzzel krijgt. Dit cadeau past dan een beetje in de ‘the four gift rule’, waarbij je met Sinterklaas 1 cadeau geeft dat ze graag willen hebben, 1 cadeau dat ze nodig zijn, een cadeau dat ze kunnen dragen en een cadeau om te lezen. Maar boeken leest Esmee al genoeg, op dit moment verslind ze de boekenreeks van Dummie de Mummie. Toch wil ik wel dat ze ook iets educatiefs krijgt, vandaar dat ik met het idee op de proppen kwam om voor een puzzel te gaan. Op die manier ontwikkel je de fijne motoriek. Daarnaast prikkel je de visuele aantrekkingskracht en een stukje ruimtelijk inzicht. Ook de wil om door te gaan tot het leggen van het laatste stukje geeft ze kracht om naar het juiste stukje te zoeken, en te concentreren. Voor mij was vooral het stukje samen spelen erg belangrijk. Je bent samen bezig, en hebt contact met elkaar. En je zit niet verstopt achter een scherm.

Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

DE EERSTE ‘GROTE MENSEN’ PUZZEL DIE ESMEE EN IK SAMEN GINGEN MAKEN WAS EEN GROOT SUCCES. Van Ravensburger, heb ik de mooie puzzel Disney Pixar – The Artist’s Desk Puzzel gekozen. Deze heb ik besteld op de website van Spellenrijk. Het is een puzzel van 1.000 stukjes, en met een mooie afbeelding van  Disney Pixar The Artist’s Desk hebben jong en oud er plezier aan. Je ontsnapt uit de realiteit en stapt in de wereld van Ravensburger-puzzels. En tot aan het laatste stukje is de puzzel vol spanning gelegd.

Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

Disney Pixar - The Artist's Desk Puzzel

Zoek jij nog Sint Top Tips! De beste tips voor de leukste Sinterklaas vind je op Spellenrijk.nl   

Tatiana's Blog | Spellenrijk Cadeautip

Hoeveel cadeautjes krijgt jouw kindje met Sinterklaas?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Spellenrijk Cadeautip

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Spellenrijk Cadeautip

    Ahw deze is wel echt leuk! Ziet er goed uit, het is trouwens wel echt megaaaaaa lang geleden dat ik een puzzel heb gemaakt.

  2. Tatiana's Blog | Spellenrijk Cadeautip

    Wouwwwwwwww dit is al de 2e puzzel waarmee je mij de ogen uitsteekt. Whahahahhahaha. Wat een mooi plaatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *