St. Ives

De producten van St. Ives zijn doordrenkt met ingrediënten zoals donzige abrikozen, voedende havermout, heerlijke roze citroen en verfrissende groene thee. De Apricot Scrub die ik jullie vandaag laat zien is daar zo’n product van. Dag saaiheid, hallo gloeiende wangen! De abrikozen scrub die diep scrubt voor een schone, gladde en stralende huid, van het Britse scrubmerk.

SASS

St. Ives

 

St. Ives

NAAST HET GEBRUIK VAN EEN SERUM VOOR MIJN GEZICHT, VIND IK HET GEBRUIK VAN EEN SCRUB ONTZETTEND FIJN. Ik kan ontzettend genieten van een scrub die diep exfolieert zonder je gezicht en lichaam een brandend gevoel te geven. Na een scrub sessie, voel ik me altijd als herboren omdat mijn huid dan super zacht aanvoelt. Deze scrub gebruik ik nu al een tijdje als onderdeel van mijn dagelijkse routine voor mijn huid, en mijn huid merkt het verschil.

IK HEB EEN HUIDTYPE DAT IN DE ZOMER WAT VETTIG AANVOELT, EN IN DE WINTER DROOG. Deze scrub vind ik fijn omdat het een diep exfolierende scrub is die na gebruik direct zachtheid aan de huid laat voelen een een langdurig resultaat geeft. Ook in de winter, of misschien juist in de winter is deze scrub ideaal voor mijn huid.

DE SCRUB ZIT IN EEN TUBE VAN 170 GRAM. De scrub is voorzien van het stempel “Made with 100% Natural Exfoliants” en “Allure The Beauty Expert 2017 Reader’s Choice Award Winnaar”. Er staat veel informatie op, zoals de ingrediënten, en hoe we de scrub moeten gebruiken. Maar wat in mijn ogen ontbreekt is de vervaldatum. Die kan ik op de verpakking nergens vinden.

NAAST DE SCRUB DIE IK HEB ZIJN ER NOG ANDERE VARIANTEN. Je hebt nog de Blemish Control Apricot Scrub, Even & Bright Pink Lemon & Mandarin Orange Scrub, Nourish & Smooth Oatmeal Scrub & Mask, Blackhead Clearing Green Tea Scrub. De Fresh Skin Apricot Scrub heeft een fijne verfrissende en fruitige geur, en dat maakt mij heel nieuwsgierig hoe de andere scrubs ruiken.

St. Ives

OOK HEB IK NOG DE RENEWING COLLAGEN & ELASTIN MOISTURIZER EN DE RENEWING COLLAGEN & ELASTIN BODY LOTION IN MIJN BADKAMER STAAN. De St. Ives Renewing Collagen & Elastin Moisturizer hydrateert het gezicht en de nek en laat je huid stralen. Het is een 100% natuurlijke moisturizer met collageen, elastine. Het hydrateert en versoepelt en helpt de huid vernieuwen voor een gezonde en jongere look. Ik gebruik de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds op het gezicht en de nek. De St. Ives Renewing Body Lotion Collagen & Elastin body lotion trekt snel in en is niet vet. De body lotion ruikt heerlijk fris en verzorgt de huid. Wat ik ook fijn vind is de grote fles van 621 ml en de handige handpomp.

St. Ives

MOCHT JE NIEUWSGIERIG ZIJN, NEEM DAN SNEL EEN KIJKJE OP DE WEBSITE VAN EXCLUSIVELY.

Tatiana's Blog | St. Ives huidproducten

Ben jij bekend met de producten van St. Ives?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | St. Ives huidproducten

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

4 Reacties

 1. Tatiana's Blog | St. Ives huidproducten

  Ik ben echt dol op St. Ives, echt een favoriet!

 2. Tatiana's Blog | St. Ives huidproducten

  Oei, ik heb juist gelezen dat er een rechtzaak is gespant tegen dit product / merk! Het schijnt je huid op langdurige tijd te schaden…

  1. Tatiana's Blog | St. Ives huidproducten

   Mara, dat klopt inderdaad! De rechtszaak ging er om dat het gemalen walnotenpoeder microscopische schaafwondjes in je huid veroorzaakt, waardoor het wordt blootgesteld aan infecties en irritatie, en de claim dat poriën niet zouden verstoppen was niet correct. In 2018 werd deze rechtszaak buiten de Rechtbank gegooid. Unilever diende een motie in om de rechtszaak te verwerpen vanwege onvoldoende bewijs. Mocht je er meer over willen lezen, dan vind je dat hier: https://www.glamour.com/story/st-ives-apricot-scrub-lawsuit

 3. Tatiana's Blog | St. Ives huidproducten

  Ah wat een mooie producten zeg, zelf heb ik er niks van.. maar ze zien er goed uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *