Stem en win een sieradenset twv 250

by Tatiana
De My Bendel fotoshoots zitten er al weer op. Vorige week stonden Claudia en ik in Capelle a/d IJssel voor de camera. Met een tas vol kleding en schoenen kwamen we aan op locatie. Helemaal klaar om het nieuwe gezicht van My Bendel 2018 te worden. En vandaag vertel ik jullie meer over de shoot die wij gehad hebben, over het stemmen en natuurlijk nog iets veel leukers voor jou als lezer … … hoe je kans maakt om een sieraden set t.w.v. € 250,- te winnen. Lees je mee!

SASS

Tour door de showroom

Uitgeteld en zonder make-up kwamen we aan op locatie, het was weer een hele reis voor ons. We werden met open armen ontvangen en kregen na een eerste kennismaking een rondleiding door de showroom. Pas daar zag ik hoe mooi de sieraden allemaal zijn. Ik was natuurlijk al bekend met de sieraden van My Bendel, want ik heb zelf al een setje, bekijk hier. Op de website zien alle sieraden er al mooi uit, maar in het echt zijn ze nog zoveel mooier. Hier een kleine impressie van de sieraden.

SASS

In de kleren en make-up 

Nadat we alle sieraden hadden bekeken, de juiste kleding hadden uitgezocht en op elkaar afgestemd, werden we door Kelly Boogaart in make-up gezet. Daarna konden we de set op en werden we gefotografeerd.
SASS

On the set

Op het moment dat Kelly de laatste hand legde aan mijn make-up stond Claudia al in het beeld van de camera. Het zag er allemaal goed uit, en de dames van My Bendel keken elke foto tot in detail na: zijn de sieraden goed te zien, is de achtergrond goed etc. Een leuke, en ook gezellige fotoshoot. Daarna was ik aan de beurt, en ik had er onwijs veel zin in. Om dit te delen met een goede vriendin / collega blogger is wel een bijzondere ervaring. Nu stond ik daar, de schijnwerpers waren op mij gericht. Een goede fotograaf kan mensen op hun gemak laten voelen, waardoor er een gezellig en relaxt sfeertje ontstaat. En zo voelde dat hier ook, hij stuurde ons.  Maar na een 3e click, en eindelijk de juiste belichting bleek dat beide batterijen van de camera helemaal op 0 stonden, leeg en geen energie meer om mij vast te leggen op beeld. Ik dacht dat dit het was, en het sfeertje kreeg voor mij ineens een beetje een nasmaak. Daar waar het apparatuur ons soms in de steek laat, heeft de fotograaf alsnog een aantal shots kunnen maken. Het resultaat staat inmiddels klaar op de stempagina.

      

SASS

Stem & Win

Claudia en ik deden natuurlijk niet zomaar mee aan deze shoot. De fotoshoot stond in het teken van “My Bendel Models 2018”. Totaal deden er 8 koppels mee, maar slechts 2 daarvan worden de nieuwe gezichten van My Bendel. En wij hopen natuurlijk dat wij zoveel stemmen krijgen dat wij onszelf My Bendel Model mogen noemen. Daarvoor hebben wij jullie hulp nodig.

mybendel

HOE KUN JE STEMMEN EN WAT KUN JE WINNEN?

Je kunt maar 1x stemmen op jouw favoriete duo. Dit kan je doen door hier in te loggen of te registreren. Na het inloggen of registreren ga je via het menu “Stem & Win” naar alle duo’s en klik je op ons. Stemmen kan tot 19 september. Op 20 september 2018 maakt My Bendel bekend welk duo gewonnen heeft met de meeste stemmen.

Onder de stemmers wordt één My Bendel sieradenset t.w.v. € 250,- verloot.  En op 25 september wordt de winnaar bekend gemaakt. Klik op deze link om te stemmen. En het wordt heel erg gewaardeerd als jullie dit delen onder vrienden, familie, collega’s en misschien nog meer fans zodat jullie ons naar deze titel kunnen helpen. Alvast bedankt voor jullie stem, en nu maar hopen en duimen!

 

Heb jij op ons gestemd?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

12 comments

Fleur 14 september 2018 - 11:12

Wat leuk zeg! Ik ga zeker stemmen. Vorige week heb ik het merk voor het eerst gezien en ben al verliefd op een paar armbanden

Reply
lodi 14 september 2018 - 11:23

Wat ontzettend leuk zeg en wat een leuke dag hebben jullie zo gehad. Ik ga ook stemmen.

Reply
Diana Middel 14 september 2018 - 11:40

Ik heb ook gestemd, de foto’s zijn erg mooi geworden en ook de sieraden van my bendel die jullie hierop dragen stralen warmte uit. en ik hoop dat jullie het nieuwe gezicht van my bendel worden. gestemd heb ik dan ook zeker.

Reply
Juliette - Strongbody.nl 14 september 2018 - 14:23

Wat zijn er leuke foto’s van jullie gemaakt! Ik ga ook stemmen en heel succes met de wedstrijd!

Reply
Eva 14 september 2018 - 14:37

Wat leuk! Zo te zien hebben jullie het leuk gehad. Ik ga zeker stemmen X

Reply
Macblogster 14 september 2018 - 21:49

Wat een leuke foto. Hopelijk harken jullie voldoende stemmen binnen 👌

Reply
Merel 14 september 2018 - 22:48

Heel veel succes! Zeker hele mooie foto’s. Hopelijk lukt het jullie voldoende stemmen te krijgen

Reply
MC Kleuver 15 september 2018 - 14:30

Leuk om zo een winactie te kunnen aanbieden. Volgens mij hebben jullie veel plezier gehad tijdens deze fotoshoots.

Reply
Jamey 15 september 2018 - 20:35

Oooh wat leuk zeg! Wij waren ook uitgenodigd. Maar helaas konden wij niet..

Reply
Tiny 18 september 2018 - 09:08

Ik heb ook gestemd ,en vond de foto’s prachtig .en nog mooier met de sieraden van My Bendel
Het kan niet anders of jullie gaan winnen ,anders is My Bendel sieraden jullie niet waard 🤭
Jullie hebben vast met heel veel plezier gedaan en dat is ook heel veel waard

Reply
ellen 20 november 2018 - 22:08

ik heb met mijn stem op jullie de bon twv 250 euro gewonnen en er zo veel leuks mee uitgezocht zo mooi allemaal !!!!

Reply
Blog & Beauty | Tatiana 20 november 2018 - 22:14

Wat super leuk om te horen. Kunnen we ook ergens zien wat je hebt uitgekozen, ik ben wel heel benieuwd.

Reply