Stijlvol

Meer zon, hogere temperaturen en langere dagen: we bereiden ons al helemaal voor op het zomerseizoen. En bij lekker weer en zon horen luchtige zomer-outfits. Zwierige outfits in mooie lichte kleuren of in leuke prints. Benieuwd wat er deze zomer niet in je kast mag ontbreken? Wij sommen de belangrijkste basics voor je op.

Tatiana's Blog | Stijlvol de zomer in met deze items

 

Stijlvol

 

Stijlvol de zomer in

Blue skies, denim shorts + a salty tan

Badpak of Bikini

Laten we hopen dat we deze zomer weer op vakantie kunnen en weer kunnen genieten van mooie warme stranden. Maar: ook in Nederland kun je heerlijk zwemmen. Op het strand, in een rivier of meer of in het zwembad. Je gaat je bikini of badpak hoe dan ook nodig hebben, dus zorg ervoor dat je er één hebt waar jij je prettig in voelt. Want als je je fijn voelt in je bikini, straal je dat ook uit. Begin dus op tijd met rondkijken. Onze tip: koop een paar modellen en pas deze thuis. De bikini’s of badpakken die je niet mooi vindt, kun je terugsturen. 

Pantalon

Hoewel je in de zomer misschien vaak naar rokjes en jurken neigt, mag een goed zittende broek niet in je garderobe missen. Het fijne aan een mooie pantalon is, dat je hem altijd en overal kan dragen. Naar het strand, maar ook naar een feestje. Bovendien kunnen losse broeken juist voor veel verkoeling zorgen, op warme dagen. Een lichte pantalon met dunne stof werkt het best tegen de hitte. 

Sandalen

Hoe warmer het wordt, hoe minder je aan wil trekken. En dat geldt niet alleen voor je lichaam, maar ook voor je voeten. Sandalen geven verfrissing op warme dagen, en fleuren daarnaast je outfit op. Onze tip luidt dus: schaf één paar fijne basic sandalen aan, zodat elke outfit een zomerse look krijgt. Heb je het idee dat sandalen te lomp, of juist te tuttig zijn? Geen zorgen, er zijn talloze variaties. Van sandalen met hak tot sandalen met plateauzolen tot sandalen met een klittenband-sluiting: voor iedereen wat wils. 

Sandalen

Kort Rokje

Yes, het korte rokje mag ook deze zomer weer niet ontbreken. Een kort rokje geeft je het ultieme zomergevoel: niets fijner dan blote benen in de zon. Een rokje zorgt er bovendien voor dat elke outfit er speels en zomers uitziet. En het is eindeloos te combineren: met basic shirts of met een nette blouse, bijvoorbeeld.  

Shorts

Wel blote benen, maar meer comfort? Ga dan voor een goed paar shorts. Veel tweedehands winkels zoals de Episode hangen er vol mee: afgeknipte Levi’s shorts. Geen zin om geld uit te geven? Maak het zelf! Het is heel simpel: pak een paar jeans dat je niet meer veel draagt en knip het af tot de lengte die je wil. En kijk voor de zekerheid even een tutorial op Youtube. Onze tip: knip je short eerst iets langer dan je wil. Mocht je scheef geknipt hebben, dan kan er altijd nog iets af. 

Basic Blouse

Een goede blouse is altijd goed. Of je nu naar een verjaardag, een opening of gewoon naar het park gaat. Het fijne aan een blouse is dat je hem op meerdere manieren kunt dragen. Ga je voor een nonchalante look? Dan kun je hem open over een hemdje dragen. Is het warm? Dan kun je de blouse opknopen en als crop top dragen. En heb je een gelegenheid waarbij je er chique uit moet zien? Dan draag je de blouse bijvoorbeeld in je broek. 

Zonnebril

Een zonnebril mag, ook dit jaar, niet in je zomer-outfit ontbreken. Je maakt hier namelijk elke dag, een groot deel van de dag gebruik van. Een zonnebril zorgt er niet alleen voor dat je er stijlvol uitziet, maar is ook belangrijk als bescherming voor je ogen. Let bij het aanschaffen van een zonnebril dus op de UV-bescherming van de glazen. Goede zonnebrillen hoeven niet duur te zijn: kijk op Vinted of Marktplaats voor tweedehands modellen van goede kwaliteit.

Strandjurk

En last but not least: met een strandjurk kom je fris én stijlvol de zomer door. Het is een van de makkelijkste kledingstukken, omdat je hem makkelijk aan en uit kan doen en met één jurk een hele outfit maakt. Een goede strandjurk is lang en gemaakt van stretchy materiaal. En hij zit niet te strak, waardoor hij lekker luchtig is. Op naar het strand!

Strandjurk

Sparen met de app van Dyme

Wil je meteen beginnen met sparen, zodat je deze toffe items op tijd kunt aanschaffen? De app van Dyme helpt je hierbij! Met Dyme kun je eenvoudig een financieel overzicht maken, waardoor je precies weet wat je maandelijks verdient en uitgeeft. Geef zelf aan wat je ergens maximaal aan wil uitgeven en de app zal je waarschuwen als je daar overheen gaat. Daarnaast motiveert het je om je spaardoelen te behalen, door middel van budgetten. En tot slot: betaal je te veel voor een abonnement? De app geeft dit aan, en helpt je vervolgens met het opzeggen hiervan.

 

Tatiana's Blog | Stijlvol de zomer in met deze items

Wat mag er volgens jou zeker niet ontbreken qua kledingstuk deze zomer?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Stijlvol de zomer in met deze items

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *