Neonail advent

Dit najaar lanceert NÉONAIL zes unieke gift sets voor tijdens de feestdagen. De limited edition sets bestaan ieder uit verschillende kleuren gellak met bijpassende accessoires en tools. Het verzorgen van een complete manicure thuis? Of fan van het creëren van nail art met opvallende kleuren en afwerkingen? Deze kerst is er voor iedereen een passend cadeau van NÉONAIL. Lees gauw verder en ontdek de verschillende gifsets!

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

Neonail advent

⊱  Adventskalender

Voor de feestdagen zorgt de NÉONAIL adventskalender dagelijks voor een geluksmomentje. De elegante cadeauvakjes in de kalender zijn gevuld met zowel limited kleuren gellak als verschillende top coats, nail art tools en verzorgingsproducten. De adventskalender is hét perfecte cadeau voor iemand die al beschikt over een UV/LED lamp. 

 

Neonail Colors

 

Colors Set

Deze set is ideaal als toevoeging aan het gellak kleurenpallet voor iemand die al beschikt over een lamp. Met nieuwe kleuren als goud, nude, rood en paars kan er voor iedere gelegenheid een mooie look gecreëerd worden. De kleurtinten staan perfect in harmonie met elkaar en maken het mogelijk om voor zowel een klassieke manicure als een opvallende nail art creatie te gaan. 

 

Neonail Baby Boomer

 

Base Baby Boomer Set

Deze set voor beginners bestaat uit alle basiselementen om een thuismanicure zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een unieke editie van de bestseller Baby Boomer set – met limited modeling Base Calcium in een prachtige, roze tint. Ideaal voor iemand die al beschikt over een lamp en een intrede wil doen in de wereld van nail art. 

 

Neonail Stamping Set

 

⊱   Stamping Set

Een cadeau geven aan een liefhebber van nail art? Kies dan voor de stamping set, vol met accessoires en producten die nodig zijn voor de stamping methode. Met verschillende limited kleuren gellak, een stamping pallet met verschillende winterse patronen, gouden stamping gel en een stamper met schraper kunnen de mooiste nail art designs voortaan thuis gecreëerd worden. Daarbij is de stamping methode snel, eenvoudig en daardoor voor iedereen weggelegd.

 

Neonail Futuro Starter

 

Futuro Starter Set

Met alle nodige accessoires, een UV/LED lamp en vier limited kleuren gellak is de Futuro Starter set ideaal om te geven aan iemand die wil beginnen met een salonwaardige manicure voor thuis. Deze set bevat kleurtinten en afwerkingen die geschikt zijn voor zowel kerst als in het voorjaar. Met verschillende kleurcombinaties zijn de mogelijkheden aan looks en stijlen eindeloos. 

Neonail Nail drill

 

Manicure & Pedicure Nail Drill Set

Voor de beginnende nagelstylist is de nail drill set een goede match. Met de eenvoudig te gebruiken nail drill wordt zowel de gellak als de gel effectief verwijderd. Het apparaat is eenvoudig te bedienen  en nagelboren met een fijne, universele helling in verschillende.

Tatiana

Ik vind een Adventskalender altijd zo spannend. Jij ook?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Stralende feestdagen samen met NÉONAIL

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Stralende feestdagen samen met NÉONAIL

    Wat een leuke producten allemaal. Ik heb nog niks van Néonail, maar heb wel een lamp dus misschien een keer wat aanschaffen.

  2. Tatiana's Blog | Stralende feestdagen samen met NÉONAIL

    leuke producten daar kan je mee voor de dag komen
    fijne feestdagen al vast

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *