Le Beach Tantasy Drops

In de zomer hebben we allemaal vaak een gezellige stralende teint, maar als het dan herfst en winter wordt dan trekt het kleurtje weer helemaal weg. En dat is jammer want als we een beetje een tintje hebben dan zien we er beter uit en uit onderzoek blijkt dat we ons dan ook beter voelen. Dus tijd voor Le Beach Zelfbruiner!

Mobile Logo Tatiana's Blog

 

 

Tanning drops

Tanning drops zijn mijn favoriete zelfbruiners. Het werkt heel snel, gemakkelijk, schoon en heel natuurlijk. Je krijgt gemakkelijk  een mooie kleur, zonder dat je in de zon hoefde te zitten. Niet iedereen heeft namelijk tijd om in de zon te gaan zitten voor een mooie bruine teint en de zon heeft ook een schadelijke kant. Reden te meer om eens naar deze nieuwe zelfbruiner te kijken:

Le Beach Tanning drops

 

Al langere tijd ben ik fan van zelfbruinende druppels, maar de Tanningdrops van Le Beach zijn echter  wel degelijk anders!

Regelmatig krijg ik namelijk de vraag wat mijn ervaring is met tanning drops van merk X. Dan kan ik helaas enkel concluderen dat ik het niet eens ben met de ingrediëntenlijst en dat hier irriterende en uitdrogende ingrediënten in zitten. Ook geven verschillende klanten aan dat ze er onzuiverheden van hebben gekregen. Balen, want het concept van de druppels die je kan mengen met je huidverbeterende nachtcrème of bodylotion is naar mijn idee super goed! Je hoeft namelijk geen stappen over te slaan.

 

⊱  Waarom Le Beach Tantasy drops?

Na verschillende zelfbruiners te hebben getest en veel ingrediëntenlijsten door te hebben gespit kwam ik uit op Le Beach Tantasy drops! Een fijne zelfbruiner die je zowel voor je gezicht als lichaam kan gebruiken (scheelt weer een extra product) én alleen maar fijne ingrediënten bevat! Je kunt de intensiteit van de Le Beach Tantasy drops gemakkelijk zelf bepalen door te kiezen hoeveel druppels je aanbrengt (zie gebruik voor de hoeveelheid die ik adviseer).

Ook bevat het product kalmerende ingrediënten zoals aloë vera, vitamine E en panthenol. Hierdoor is het product geschikt voor de meest gevoelige huidtypes (ook als je eczeem of acne gevoelig bent). Je huid barrière wordt namelijk versterkt, dus die summer glow is direct zichtbaar!

Dus, hoewel ik erg fan was van andere tanning producten, vind ik dat we nu zeker een upgrade gevonden hebben! Met name dus omdat je gewoon je normale routine door kan zetten en je niet een uur hoeft te wachten voordat je je producten kan aanbrengen.

ps. ben je een keer je zelfbruiner vergeten aan te brengen? Geen zorgen! Meng hem door je creme in de ochtend en binnen een paar uur komt er een mooie kleur tevoorschijn!

Daarnaast is deze zelfbruiner ook nog eens heerlijk qua geur, wat bij andere zelfbruiners vaak niet het geval is.

De voordelen van Le Beach Tanning Drops

  • Musthave zelfbruiner voor je gezicht & lichaam
  • Zónder vervelende ingrediënten (97,8% natuurlijk)
  • Hydrateert je huid zonder je poriën te verstoppen
  • Geschikt voor alle huidtype en huidtinten
  • Geen strepen en makkelijk te doseren
  • Geurt heerlijk
  • Intensiviteit zoals je wenst.
  • Natuurlijke bruining

Met deze fijne tanningdrops heb je dus in no time een hele mooie natuurlijke stralende teint!

Je vind de Le Beach Tanning Drops hier

Naast de tanningdrops heeft Le Beach ook nog andere heerlijke producten. Je vindt ze hier.

 

Do …  zoek jij een zelfbruiner die ook nog eens lekker ruikt?

Don’t … gebruik jij liever de oude tanning producten waarna je soms een uur moet wachten.

 

Stralende groetjes Sandra van Viva DonnaTatiana

Ik vind het fijn om ook in de winter een mooi tintje te hebben. Ben jij bekend met Le Beach Tantasy Drops?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Een mooie stralende teint met Le Beach

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *