SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

I'm A FashionLover Sugar Mommy

Wie mij volgt op Instagram heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen. Maar vandaag laat ik jullie een heel gaaf shirtje zien + statement ketting uit de webshop I’m A FashionLover.

 

I’m a Fashionlover is jouw favoriete webshop voor fashion musthaves! We bieden jou de mooiste sieraden, laatste fashion trends en allerlei leuke accessoires om jouw garderobe aan te vullen. In deze webshop vind je fashion volgens de laatste trends, mooie sieraden om jouw outfit af te maken en fashionable accessoires.

━━━━ I’m a fashionlover ━━━━

SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

I'm A FashionLover Sugar MommyI'm A FashionLover Sugar Mommy

I’m A FashionLover is een hele leuke webshop waar echt van alles te vinden is. Je vind er shirtjes, truien en tassen met leuke tekstenquotes. Maar ook posters voor in huis en telefoonhoesjes. Statement shirts en tasjes zijn het straatbeeld en de modetrend van nu.  En doordat het zo lekker basic is kun je het makkelijk combineren. En in combinatie met een statement ketting krijg je direct een hele andere uitstraling.

Ik ben zó fan van dit nieuwe shirtje in combinatie met de ketting! Op het t-shirt dat ik draag staat de tekst “Sugarmommy”. Maar er zijn nog meer leuke teksten: Sugar & Spice, Can’t hear the haters, I’m the new rebel in town.

Je kunt dit eindeloos combineren met een blazer, vestje, broek, rok en natuurlijk een statement kettingen uit de shop. Het t-shirt is gemaakt van 100% katoen wat ervoor zorgt dat je niet te snel gaat zweten in het t-shirt. Het t-shirt heeft een medium fitted pasvorm.

MIJN OUTFITTatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

I'm A FashionLover Sugar Mommy

Ik vind het ontzettend leuk staan in combinatie met elkaar, maar ik heb het t-shirt ook al zonder ketting gedragen met een colbert en een ripped jeans, maar ook met een lange rok en een vestje. De ketting heb ik gedragen tijdens een trouwfeest met een jurkje, zie hier.

De t-shirt en de ketting zijn los verkrijgbaar of als setje bij I’m A FashionLover.

I'm A FashionLover Sugar Mommy
KOOP HIER: Statement ketting zilver €19,95

Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING
KOOP HIER: Sugarmommy – Statement T-shirt €24,95

Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING
KOOP HIER: “BESPAAR” Combi – Sugarmommy t-shirt & statement ketting

Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

Wat vind jij van t-shirts met tekst? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

31 Reacties

 1. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ohh super nice!! Staat je ook heel mooi xxx

 2. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Mooi! Ik had je ketting al gespot. Het shirtje spreekt me wel erg aan. Lekker basic, maar toch trendy. Leuk!

 3. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuke t-shirt samen met die ketting maakt het wel een geheel
  Ik persoonlijk wil voor de ketting gaan ,die is super leuk ,voor de t-shirts ben ik wat te oud
  Jou staat het echt heel leuk de foto,s zijn ook erg mooi

 4. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ik vind de tekst erg grappig. En die ketting vind ik mooi contrasteren met de eenvoud van het shirtje. Ik vind het een een leuke combi!

 5. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ik heb meteen even gekeken en het is echt een leuke shop!

 6. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Wat een leuk shirt en dat gecombineerd met die prachtige ketting wauwie! Je foto’s zijn mooi geworden !

 7. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Staat je prachtig het t-shirt en de ketting matchen super met elkaar

 8. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Staat je erg goed. Die ketting is helemaal top. Binnenkort een feestje van een vriendin die hier helemaal weg van is. Ik ga even neuzen of ik wat voor haar aan kan schaffen!

 9. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ahh leuke producten en wat een leuke ketting!! Het zijn mooie foto’s geworden en de tekst is sowieso superleuk!

 10. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuk shirt en die ketting vind ik echt geweldig! normaal hou ik niet van zulke grote kettingen!

 11. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Staat je heel erg mooi! Ik ga eens neuzen op de site of ik nog leuke dingetjes zie.

 12. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Wauw hij staat je erg goed love it!

 13. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Mooie ketting! Ik ben benieuwd waar ‘sugarmommy’ voor staat! 🙂

  1. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

   Tja waar staat het voor! Ik vond het shirt in combinatie gewoon erg leuk staan en heb er nooit zo bij stil gestaan. Maar in combinatie met de ketting en mijn stijl vind ik dit wel leuk klinken: Een succesvolle vrouw die weet wat ze wil. Erg gedreven, geld speelt geen rol. Je kunt het natuurlijk zo opvatten als je zelf wilt. Het kan ook een vrouw met geld zijn die geniet van de aandacht van aantrekkelijke jonge mannen. Maar dat gaat voor mij niet op, want ik ben trouw aan mijn man en val op oudere mannen.

 14. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  oh wauw die t-shirt vind ik echt zooo geweldig, haha
  I need this in my life 😉 en die statement ketting gaat er ook perfect bij he
  goed gekozen!

  liefs
  Karlien

 15. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ik hou van je shirt in combinatie met de ketting. Ik ben eigenlijk fan van hele minimalistische sieraden, maar deze vind ik je erg mooi staan! Ik heb zelf ook een T-shirt met de tekst: go sit on a cactus. Ben daar ook heel blij mee, dus ik ga zeker eens kijken op deze site!

 16. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Wat super leuk! En de ketting en het shirtje staan inderdaad heel goed samen. Ik zou voor de I can’t hear the haters gaan… hahaha

 17. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  grappig shirt, ik vind witte shirts met een bedrukking altijd ideaal. echte musthaves, fijn op een jeans te dragen of op een kleurrijk rokje

 18. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Met die geweldige ketting kun je elk T-shirt super chique maken! Leuke tekst ook

 19. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuk shirt! Maar ik ken wel een sugardaddy… is het daar de vrouwelijke versie van? 😉

 20. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Staat je leuk! Ik hou wel van statement shirts! Maar de tekst moet me wel aanspreken.

 21. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuk shirtje met die ketting zo! Inderdaad moet de tekst wel een beetje leuk zijn en sugarmama is niet helemaal mijn ding. Maar andere teksten kan ik weer te gek vinden, dus wie weet zit er iets tussen 🙂

 22. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuk shirtje, zou er zelf nooit aan gedacht hebben het met zo een ketting te combineren, maar is echt een super statement, heel gaaf

 23. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Heel leuk, alleen denk je bij sugarmommy snel aan verkeerde dingen, de vrouwelijke versie van een sugardaddy haha, oeps.

 24. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ik ben dol op tshirts en stiekem helemaal de mommy shirts en het liefst nog een maatje voor mijn dochter;-) ketting is mooi gestyled!

 25. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuke combi! Staat je prachtig. De ketting spreekt mij het meest aan

 26. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Hele leuke combi. Mooi dat wit met zilver!

 27. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Ik heb deze ketting ook! Staat je prachtig

 28. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuk combi,en love the neckless. Ga zo direct even kijken wat ze allemaal hebben.

 29. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Wat een enorm tof geheel zo het shirt met de ketting. Staat je goed!

 30. Tatiana's Blog | SUGAR MOMMY T-SHIRT EN STATEMENT KETTING

  Leuk shirtje! De combinatie met de statementketting staat heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *