Tatiana's Blog | Sukhi
Een tijdje geleden werd ik door Sukhi benaderd of ik een artikel wilde schrijven over één van de kleden uit het assortiment van Sukhi. Ik ben dol op sfeermakers voor in huis, en een kleed kan zeker wat toevoegen aan de sfeer in je huiskamer.
Bij Sukhi vind je handgemaakte Fair Trade Vilten kleden uit India, Patchwork kleden uit Turkije, Beni Ouarain kleden uit Marokko, en Bolletjeskleden uit Nepal. Ik laat jullie wat meer zien over het kleed Aditya uit India.

blogger-foto's-designer-tapijten

Sukhi betekend ‘blij’. En een prachtig handgemaakt kleed rechtstreeks van de maker zelf maakt toch iedereen blij. Sukhi heeft één simpel doel, de mooiste kleden van de hoogste kwaliteit aanbieden om iedereen blij te maken.
De foto’s die jullie hieronder zien zijn een Aditya sample die ik mocht ontvangen. Ik heb gekozen voor Aditya omdat dit past de moderne designtrends. Aditya is een opvallend mooi vilten blaadjes vloerkleed met prachtige witte, beige en chocolade kleuren. Deze kalmerende kleurencombinatie neemt stress weg na een lange werkdag. Handgemaakte vloerkleden zoals Aditya zijn echte pronkstukken. Ze zijn het resultaat van een eeuwenlange traditie in kledenkunst. Met Aditya houd je deze artistieke traditie in ere.

Sukhi 2

Ik heb wel eens rondgelopen in winkels waar ik een mooi kleed zag liggen, voorzichtig draaide ik het prijskaartje om, en vervolgens liep ik heel hard weg. Voor mij onbetaalbaar. Maar Sukhi werkt rechtstreeks met de mensen die het maken. Dat houdt de prijzen laag, want er zijn geen opslagruimtes, winkels of tussenpersonen nodig. Jij besteld een kleed naar keuze, zij maken het en het wordt direct naar jouw verzonden.
Heb jij een bont interieur, rustig, koel of juist warm? Kies het kleed dat bij jou past. En raad eens? Je kan ook nog zelf de vorm bepalen. Dat is het fijne aan een handgemaakt kleed op bestelling. Weet je nog niet zo goed wat je wilt, bij elk kleed kan je voor een kleine vergoeding een sample bestellen.En qua levertijd valt het ook nog best wel mee hoor, reken maar gemiddeld 2 á 12 weken. Dit hangt natuurlijk van het formaat af, wil je een onderzetter of een kleed zo groot als een voetbalveld. Je snapt me wel!

SUkhi 1Het leuke aan deze handgemaakte kleden is dat ze allemaal uniek zijn, van elk kleed is er maar één exemplaar. De kledenmakers uit India knopen de vloerkleden met de hand. Hiervoor maken ze gebruik van enorm veel vilten blaadjes van Nieuw-Zeelandse wol. Het proces is verfijnd en elegant.

De kleden worden in India gemaakt. Daar werken ambachtelijke kledenmakers wekenlang aan één kleed. Met passie en liefde knopen ze de vilt garen aan elkaar tot een schitterend vloerkleed. De kledenmakers werken onder prima arbeidsomstandigheden en krijgen een uitstekend salaris.

Sukhi

PS: Handgemaakte kleden direct van de maaksters. Bekijk hier de prachtige nieuwe video die een uniek inzicht geeft in het leven van onze ambachtslieden

Afsluiting naam Modern

Ben jij bekend met Sukhi?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Tatiana's Blog | Sukhi

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Sukhi

  Wat een bijzonder kleed, heel mooi!

 2. Tatiana's Blog | Sukhi

  Mooie kleden en heel interessant om het te zien hoe die ballenkleed word gemaakt

 3. Tatiana's Blog | Sukhi

  Nee, ik ken het merk niet. Maar ziet er erg mooi uit zeg! Bijzonder!

 4. Tatiana's Blog | Sukhi

  Ik ken het niet… maar ziet er enorm mooi uit!

 5. Tatiana's Blog | Sukhi

  Super leuk:) Ook hele leuke foto’s!!
  gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *