Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

Nu de zomer er aan komt lijkt het me leuk om weer een wishlist met jullie te delen. Dit keer zijn het allemaal items voor de zomer, en omdat mijn kleine meid ook al zo’n fashionista is wordt dit een Summer LOF Wishlist vol met twinning items.

SASS

LOF Fashion Boutique

Playing dress up begins at age 5, and never truly ends!

Als ik op een site ga shoppen, kijk ik ook altijd op de pagina met meer informatie over het bedrijf zelf. En dat deed ik ook op de site van LOF Fashion Boutique. Op de site wordt LOF omschreven als een mode snoepwinkeltje gerund door styliste Kim en moeders Carla. Hun motto is: “Fashion is FUN!” En daar is echt geen woord van gelogen. Een tijd geleden zag ik een foto voorbij komen op Instagram, ik vond het leuk, en ben het account gaan volgen. En dagelijks zie ik zo ontzettend veel moois verschijnen.

SASS

Mijn Summer LOF Wishlist

It takes two hands to clap!  

Ik heb drie setjes die ik jullie graag wil laten zien, en toevallig zijn alle drie de setjes ook met animal print. Dit allemaal setjes waar ik mezelf en zeker mijn meisje wel in zie lopen. Ik zie al helemaal voor me hoe leuk het zou zijn om allebei hetzelfde setje te dragen.

 

SASS

SETJE 1

Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

 

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

» KIDS WILD LEOPARD T-SHIRT || € 19,95 

» KIDS TUTU RED || € 39,95

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

» WILD LEOPARD T-SHIRT || € 24,95

» TUTU RED || € 49,95

[/lgc_column]

Het eerste setje dat ik jullie laat zien is een shirtje met animal print. Het leopard trendje is still going strong & we LOF it! De opdruk Wild in de knalrode kleur maakt het nog even extra leuk, en dat is nou juist wat ik er zo leuk aan vind. Zo’n stoer shirt met een tutu eronder maakt je outfit helemaal compleet. Ik hou ontzettend van de kleur rood, maar zou je het iets rustiger willen dan is de tutu er ook in de kleur zwart.

SASS

SETJE 2

Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

» KIDS LOS ANGELES T-SHIRT BLACK || € 19,95

» KIDS LEOPARD PANTS STRIPE || € 24,95

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

» LOS ANGELES T-SHIRT BLACK || € 24,95

» LEOPARD PANTS STRIPE RED || € 29,95

[/lgc_column]

Voor het tweede setje heb ik een combinatie gemaakt van een mooi zwart shirtje op een leopard pants. Op de broek zit een rood witte bies wat je deze zomer heel veel ziet. En ik ben helemaal verzot op dit setje, en ik zie mezelf hier ook helemaal in lopen met de rode sneakers die ik al heb.

SASS

SETJE 3

Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

» KIDS PANTER BOMBER JACKET || € 24,95

» KIDS PANTS BLACK GOLD BUTTON || € 22,50

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

» PANTER BOMBER JACKET || € 29,95

» HIGHWAIST PANTS GOLD BUTTONS || € 29,95

[/lgc_column]

Het derde en laatste setje is iets rustiger maar ook weer met animal print. De bomber jack heeft een leopard print en de boordjes hebben een zwart witte bies. Het lijkt me erg leuk om de bomber jack te combineren met de zwarte broek met gouden knopen. Maar ook erg stoer met een mooie ripped jeans.

Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

Welk setje vind jij het leukste?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

    Ah zo leuk dit soort setjes!

  2. Tatiana's Blog | Summer LOF Wishlist

    Dat rode tutu rokje is inderdaad erg leuk zeg! Mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *