Drukwerknodig

Al een poosje ben ik op zoek naar een mooie foto, of poster voor aan de wand. Wij hebben (om bepaalde redenen) ons huis verkocht en zijn kort geleden verhuisd. Van een mooi karakteristiek oud huis zijn we naar een modern huurhuis vertrokken. Om het een beetje mooi aan te kleden wilde ik nog graag iets moois voor boven de bank. Kijk je mee naar mijn nieuwe hoekje!

SASS

Zwart& wit aan de wand

 

Drukwerknodig

FOTO’S OP FOREX. Door het lot bepaald, werd ik op het juiste moment benaderd door Drukwerknodig.nl of ik een foto op forex wilde kiezen. Ik had geen idee wat forex precies was, dus dat ben ik eerst even gaan uitzoeken. Forex is beter bekend als PVC-kunststof. Een stevige, witte kunststof die waterbestendig is en een strakke structuur heeft. Dat past dus heel erg goed op de wand waarvoor ik het wilde hebben. Omdat ons interieur vrij strak en modern is. Forex is zeer licht, waardoor het makkelijk te verplaatsen is. Andere voordelen van forex zijn dat het niet reflecteert en het is UV- en waterbestendig. Daardoor is forex ook geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

ZWART WIT FOTO’S VAN ESMEE. Nog niet zolang geleden heb ik voor Rimmel in het thema Halloween een make-up sessie en fotoshoot gehad met Esmee. Zelf vond ik de foto’s erg mooi geworden, en wist ik al dat ik met de foto’s iets wilde gaan doen. De foto’s zelf heb ik in kleur gemaakt, maar in zwart wit vond ik ze zoveel meer zeggen, extra expressief. Ik heb gekozen voor twee foto’s waarbij Esmee een mooie spontane pose aanneemt.

Drukwerknodig

DE RUIMTE WAAR DE FOTO’S HANGEN. Omdat ik nogal moest wennen aan het moderne, wilde ik de woonkamer  in zijn geheel moderniseren. Ik wilde de foto’s graag in de woonkamer boven onze bank plaatsen. Op deze plek komt veel licht naar binnen, maar dat is voor forex dus geen probleem, want het reflecteert niet. De foto’s van Esmee die nu boven de bank hebben, zijn vrij groot. Ze hebben het formaat van 118 bij 84 cm. Dat is best groot, maar daar heb ik bewust voor gekozen, ik wilde ook echt dat je iets aan de wand zag hangen. En één ding is zeker, hier heb je geen vergrootglas bij nodig.

Drukwerknodig

HET RESULTAAT. De twee foto’s die aan de wand hangen zijn erg aanwezig door hun formaat, daarom heb ik ervoor gekozen om ze op dezelfde hoogte te hangen, en niet de ene foto hoger of lager dan de andere. Nadat ik al mijn wensen had doorgegeven kreeg ik ook al erg snel mijn bestelling binnen. Netjes ingepakt in een groot stuk karton. Bij het openen was ik echt super blij verrast met het resultaat. We zijn meteen aan de slag gegaan en binnen een paar minuten hingen de twee prachtige foto’s aan de wand.

Drukwerknodig

SAMENSTELLEN VAN FOTO OP FOREX. Tijdens het samenstellen van de foto’s stond ik eigenlijk best wel versteld van de prijs. Voor zo’n groot formaat ( 118 bij 84 cm ) betaal je rond de € 30,00. De foto’s hang je op met een zwevend ophangsysteem. Je ziet het ophangsysteem niet en daardoor lijkt de foto zwevend, dat geeft een mooi effect aan de muur.  Ik vind het resultaat echt super mooi geworden en ben er ontzettend blij mee.

Drukwerknodig Drukwerknodig Drukwerknodig Drukwerknodig

NAAST FOTOPRODUCTEN HEEFT DRUKWERKNODIG NOG VEEL MEER. Zoals bijvoorbeeld het drukken van boeken. Dat is één van de mogelijkheden die Drukwerknodig.nl ook al jaren biedt. En ook daarvoor heb ik al weer allerlei leuke ideeën.  Wie weet wordt dit één van mijn volgende projecten. Dan zullen jullie dat ook nog zeker terug zien hier op Blog & Beauty. Wil je intussen zelf een boek laten drukken of een foto laten drukken voor aan de wand, neem dan zeker even een kijkje op de website van Drukwerknodig.nl want je kunt nog veel meer producten laten drukken.

Wat vind jij van mijn mooie fotowand?  

Tatiana's Blog | Super mooie foto's aan de wand

Ken jij het bedrukken van foto’s op forex?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Super mooie foto

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

5 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Super mooie foto

    Echt zo enorm leuk geworden! Ik heb ook twee foto’s laten vergroten van onze bruiloft op deze website, ze zijn prachtig

  2. Tatiana's Blog | Super mooie foto

    prachtige mooie foto,s past ook mooi bij jullie bank

  3. Tatiana's Blog | Super mooie foto

    Nog nooit producten van hun geprobeerd. Maar deze foto prints zien er goed uit! Forex is ook een nieuw materiaal voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *