Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

Voor mijn haar ben ik vaak op zoek naar producten die mijn haar gezond en glanzend houden. Van Supernaturels mocht ik een product uitkiezen om mijn haar de juiste verzorging te geven. Kijken jullie mee naar welk product ik heb uitgekozen!

SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 2

Supernaturals.nl is zes jaar geleden opgericht, heeft een ruim assortiment met natuurlijke producten met een traditionele achtergrond. De shop is voor iedereen met een bewuste én gezonde levensstijl. Het assortiment bestaat voornamelijk uit relatief onbekende producten uit verschillende landen, met een rijke culturele historie en interessante, werkzame eigenschappen.

Wat ik ook erg fijn vind, en zeker even het vermelden waard: Op de label aan de achterkant van het flesje staat het ‘Cruelty Free‘ logo. Hier wordt men name door bloggers steeds vaker naar gekeken. Ook staat er op de label aan de voorkant nog iets belangrijks! Community Commerce Fights Poverty. Dit wordt aan de achterkant van de label verder toegelicht. Ik zal jullie hier uitleggen wat het inhoud.

10% van SheaMoisture Community Commerce verkoop gaat naar door vrouwen geleide bedrijven, en voor het ondersteunen van gemeenschappen die ingrediënten leveren voor onze producten. Community Commerce is opgericht om deze gemeenschappen te ondersteunen, met name die bron en een aantal van de belangrijkste ingrediënten in SheaMoisture producten. Wij helpen met fonds opleiding en infrastructuur om hen te helpen hun eigen hoge kwaliteit goederen in hun land te produceren, en krijgen eerlijke prijzen voor hun producten en arbeid. Dit helpt hen op een beter levensonderhoud en ondersteuning van hun families, het mogelijk maken van een beter leven binnen hun gemeenschappen. Het is niet een donatie. Het is een investering in een rechtvaardiger wereld.

SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 3SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 4

Supernaturels heeft een ontzettend groot aanbod, met hele fijne ingrediënten, zoals:

Ik had al ervaring met onder andere Arganolie en Kokosolie. En daarom viel mijn keuze (en op advies van Supernaturels) op een product wat ik nog niet eerder gebruikt heb, namelijk Shea Butter.

SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 5SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 7Wat zegt Supernaturels over dit product?

Een bijzonder serum voor veerkracht en glans. Shea Moisture Manuka Honing & Mafura is een uitstekende haarbehandeling voor haar dat wat extra verzorging kan gebruiken. De ingrediënten in dit haarserum beschermen je haar voor invloeden die je haar droog kunnen maken. Door natuurlijke oliën zoals shea butter, krijgt het haar zijn veerkracht terug. Een ideaal serum voor droog haar en voor haar dat veel te verduren heeft gehad!

De krachtige Manuka honing houdt de vochtbalans van je haar langdurig op peil zonder te verzwaren. Mafura brengt essentiële vetzuren in je haar terug, die nodig zijn voor glans. Shea butter beschermt tegen invloeden van buitenaf en voedt je haar. Deze topingrediënten zijn niet alleen: onder meer kokosolie en jojoba maken dit haarserum compleet.

Gebruik het serum voor je je haar wast en laat vijf minuten intrekken. Na het wassen is je haar in topconditie.

˜  Supernaturels ˜

SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 6SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 8Hoe te gebruiken:

De Manuka Honey & Mafura Oil komt in een flesje met pipet. Daardoor gebruik je nooit teveel product en gaat het product langer mee, omdat je op deze manier goed kunt doseren. Verdeel een paar druppels olie op je handen en breng dit vervolgens aan op het haar. Dit kan op droog, of handoekdroog haar.  Masseer de olie in je haar en hoofdhuid en laat dit 5 minuten of langer goed inwerken. Gebruik daarna shampoo en crèmespoeling zoals je dit normaal gesproken ook doet.

Ingrediënten:

Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Coco-caprylate, Simmandia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Isopropyl Myristate, PG-3 Benzyl Ether Myristate, Denatured Alcohol, Fragrance ( Essential Oil Blend), Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil, Trichilia Emetica (Mafura) Seed Oil, Ficus Carica (Fig) Extract, Tocopherol, Honey

Prijs en inhoud:

Het flesje heeft een inhoud van 59 ml, de prijs van dit flesje is € 22,95.

SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 10SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 11

Ik gebruik het product nu al een tijdje en merk dat mijn haar minder droog is geworden. Onlangs heb ik een behoorlijk stuk van mijn haar afgeknipt, maar daarna ben ik niet gestopt met het gebruiken van de olie. Mijn haarstijl is een lange bob, door het drastisch halveren van de lengte van mijn haar is het al een stuk gezonder geworden, zonder hiervoor producten te hoeven gebruiken. Doordat mijn haar niet meer zo lang en zwaar is heeft het ook meer volume gekregen. Dit in combinatie met het gebruik van de olie heeft er voor gezorgd dat mijn haar in topconditie is.

SuperNaturels Manuka Honey en Mafura Oil 9

Heb je last van droog haar en wil je dit product nou ook graag bestellen, klik dan hier.

Afsluiting naam Modern

Wat is jullie haar routine?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

 HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

  Ik moet ook hoognodig een stuk van mijn haar afknippen….Ik gebruik vaak een masker om mijn haar extra te voeden. Gelukkig heb ik niet erg last van droog haar.

 2. Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

  Dit zou niet verkeerd zijn, het klinkt als een fijn product! De verpakking ziet er ook mooi uit!

 3. Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

  Mijn haren zijn heel slap dus dit is daar echt te veel voor, maar een olie is altijd heerlijk!

 4. Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

  Manuka honing is heel bijzonder, ook om te eten. Zit boordevol gezonde stoffen. Wat ik fijn vind is dat het maar 5 minuten hoeft in te trekken.
  Klinkt in ieder geval heel fijn voor je haar!

 5. Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

  Klinkt goed! Ik heb ook vaak droog haar

 6. Tatiana's Blog | Super Naturels | Manuka Honey & Mafura Oil

  Thank you for your wonderfull review, it is very usefull for me, and also from my past experience I would like to share that I’am using manuka honey & mafura oil I have been using sheamoisture products for over 2-3 years.It is the only hair product I use.i have tried different scents and love them all.I cannot use regular shampoo and conditioner anymore, as it leaves my hair feeling very fresh. I would recommend this product to everyone, It is the best.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *