Swatch | Artdeco lippenstift

by Tatiana

Artdeco Lipstick 37P (3)

Ik ben gek op rode lippenstift, vooral in de zomer, als mijn huid lekker gebruind is. Omdat ik van Oosterste afkomst ben, vind ik rood denk ik toch wel het beste bij mijn huidskleur passen, ondanks dat ik ook erg dol ben op nude kleuren. Daarom swatch ik vandaag voor jullie een Artdeco lippenstift.

Artdeco Lipstick Verpakking

Artdeco Lipstick

De lippenstift van Artdeco zit verpakt in een zwarte glanzende huls met op de dop ‘Artdeco’ gedrukt. De lippenstift is voorzien van een naam, en een nummer door. Alleen het nummer zie je door middel van een sticker op de onderkant. De kleur die ik heb is 04 – Desire Red en was verkrijgbaar bij Douglas voor € 9,95. Zonder de dop te openen is niet te zien om welke kleur het gaat. Dit kan soms handig zijn, maar ik mis het niet echt. Ik vind de verpakking er chique en stijlvol uitzien.

Artdeco Lipstick swatch

De kleur brengt goed aan, de pigmentatie is goed en dekt ook goed. Ik hoef de lippenstift maar 1x aan te brengen en mijn lippen zijn goed gevuld. Je ziet ook de glans van de lippenstift terug op de lippen. De lippenstift blijft vrij lang zitten op de lippen, zeker als je eerst een lipliner aanbrengt. Ik ben zeer tevreden en zeker blij met dit kleurtje. Wat ik wel vind van een rode lippenstift, het geeft je een wat strengere uitstraling.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat voor kleur lippenstift dragen jullie het liefst?
En van welk merk is deze lippenstift?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

6 comments

Lonneke 6 februari 2015 - 07:36

Mooie kleur ik draag eigenlijk nooit rood. Wat een mooie foto van je en rood staat erg goed bij je! x

Reply
Petra 6 februari 2015 - 10:34

Jahhh, ik vind hem prachtig, zelf heb ik ook een rode lipstick van Artdeco en wat is hij onwijs mooi en intens van kleur.Ik draag hem erg graag…ook deze vind ik erg mooi!

Reply
Manon 6 februari 2015 - 13:48

Wat een mooie kleur is dit!

Reply
Mariëlle 6 februari 2015 - 15:15

Ik ken niet zoveel producten van dit merk, maar het ziet er goed uit!

Reply
Sonja 6 februari 2015 - 20:25

I love red! wat een mooierd!

Reply
cosmetica groothandel 18 januari 2016 - 11:17

Thanks for kindly nice post.You have given me education by your powerful post.

Reply