Swatches | Yes Love nagellak

by Tatiana
Yes Love G11-2 en G10-1

Yes Love G11-2 en G10-1

Het is koud buiten! Ik heb net een lange wandeling gemaakt met mijn prinsesje en nu ben ik lekker aan het swatchen met mijn Yes Love nagellakjes. Vandaag heb ik 2 zachte kleurtjes voor jullie.

De flesjes hebben elk een inhoud van 15 ml en zijn online al te krijgen voor € 2,00 op de site van Yes Love. De vorm van de flesjes vind ik erg vrouwelijk.

Yes Love G11-2 en G10-1

 Yes Love G10-1

Yes Love G10-1

De eerste kleur die ik swatch komt uit de G10 serie. Deze catagorie heeft 6 kleuren, dit is de G10-1. Het is een nude kleur met een beetje een peachie ondertoon. Deze serie bevat de volgende kleuren: G10-2 (mintgroen), G10-3 (neon roze), G10-4 (lila), G10-5 (lichtblauw) en G10-6 (lichtroze).

Yes Love G11-2

Yes Love G11-2

Deze kleur komt uit de Neon Speckled categorie, dit is nummer G11-2. De categorie bevat 6 soortgelijke lakjes met elk een andere kleur. Wil je online 1 van deze kleuren bestellen, dan moet je er snel bij zijn, want diverse kleuren zijn al uitverkocht. De kleuren uit deze categorie zijn: G11-1 (Speckled Roze), G11-2 (Speckled Peach), G11-3 (Speckled Blue), G11-4 (Speckled Fel Roze), G11-5 (Speckled Licht Roze) G11-6 (Speckled Yellow). Let op, Yes Love geeft haar lakjes en nummer en geen naam. De namen hierboven genoemd, zijn door mij bedacht.

Het kwastje van beide lakjes (Yes Love lakjes in het algemeen) is vrij dik, wat het aanbrengen voor mij makkelijk maakt. Dit vind ik erg fijn.

Yes Love G11-2 en G10-1

Ik heb eerst 1 laag G10-1 aangebracht, en daarna 1 laag G11-2. In combinatie van deze 2 kleuren zie je dat de G11-2 de G10-1 iets lichter maakt. Ik vind het resultaat erg mooi geworden.

Yes love G11-2 en G10-1 swatches

De budget nagellak van Yes Love vind ik erg fijn in gebruik. Doordat de kwastjes iets breder zijn dan normaal, wordt het lakken van je nagels simpel. Voor mij mag het zelfs nog wel iets breder. De kwaliteit van de lak vind ik goed, zeker als het om een budget merk gaat. De lakjes die ik vandaag heb aangebracht gaven ook een goede dekking.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van de combinatie die ik heb gebruikt?
Hebben jullie ook Yes Love producten?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a Comment

5 comments

Manon 28 januari 2015 - 08:22

Leuke combi, mooie kleur lak ook!

Reply
Lonneke 28 januari 2015 - 08:22

Ik ben gek op zachte roze kleuren. De combinatie vind ik erg mooi!

Reply
Petra 28 januari 2015 - 09:25

Wat een leuke combinatie,zelf heb ik nog geen Yes Love nagellak…Wel zag ik van de week dat er een winkel bij ons in de buurt pas begonnen is deze te gaan verkopen, dus ik ben van plan daar binnen een paar dagen eventjes te gaan kijken…Ik ben er wel erg nieuwsgierig naar

Reply
Lavinia 28 januari 2015 - 15:33

Ik vind de combinatie echt super. Heb nu spijt dat ik ze destijds niet gekocht heb. Zelf heb ik 2 kleuren van Yes Love. Neon Rose en Neon Oranje en deze geven mij een heerlijk vakantie gevoel, ik heb ze namelijk gekocht in een winkeltje in Portugal. Dat was mijn eerste kennismaking met dit merk.

Reply
Teddy 29 januari 2015 - 15:52

Wat een leuke lakjes!

Reply