Swiss Clinic

Ik mag mezelf nu al een tijdje brand ambassador van Swiss Clinic noemen. Zo heb ik een tijd geleden al de skin roller geprobeerd, waar ik niet anders dan lovende woorden voor op. Wat is dat een fantastisch apparaatje. Zoals jullie op mijn Instagram al konden zien heb ik onlangs ook hun ontgiftende grijze kleimasker getest. En ik kan je nu al vertellen, dat het één van de heerlijkste en rustgevende 30 minuten ever was. Lezen jullie mee, om meer te weten te komen over mijn ervaring met het masker.

 

SASS

Swiss Clinic 

Renew your beauty routine

Swiss Clinic

Swiss Clinic

Swiss Clinic heeft 2 soorten sheet masks, de Detoxifying Grey Clay Mask en de Purifying Pink Clay Mask. Ik heb gekozen om het grijze klei masker uit te testen. Maar omdat ik daar zo enthousiast over ben, ben ik nu ook heel nieuwsgierig naar het andere masker. Allereerst ziet alles van Swiss Clinic er netjes, strak en schoon uit qua verpakking.

Op het masker staat duidelijk de instructie hoe je het masker dient te gebruiken. Bij het openen van de sachet komt er niet direct een smurrie van klei uitzetten, dat vind ik ook wel fijn. En toch zit er meer dan genoeg product in. Je kunt het masker er gemakkelijk uit halen, en je ziet ook in 1 oogopslag hoe je het masker dient aan te brengen op je gezicht. Na het aanbrengen van het masker ben ik er lekker voor gaan liggen, om optimaal te genieten van mijn 30 minuten ME-TIME. Maar bij dit masker is het niet nodig. Kijk je bijvoorbeeld liever je favoriete serie op Netflix, terwijl je het masker draagt, dat kan ook. Want dit masker blijft uitstekend zitten.

Ik moet echt heel eerlijk zeggen dat dit één van de beste gezichtsmaskers is die ik ooit heb geprobeerd. In slechts 30 minuten heb ik een heerlijke gezichtsbehandeling ondergaan, heerlijk in eigen huis. Het masker voelde comfortabel aan op mijn gezicht, voelde niet ongemakkelijk en het brandde ook niet op mijn huid. Je verwijderd het masker door het na afloop te reinigen met water. En daarna voelde mijn gezicht zo ongelofelijk zacht aan. het masker op mijn gezicht lag. Ik had geen ongemak of tintelingen.

Swiss Clinic

Swiss Clinic

BEHIND EVERY MASK THERE IS A FACE, AND BEHIND THAT A STORY


Nu ben ik al een persoon dat graag een maskertje opzet, maar dit is zeker echt een aanrader! Dus ben je nog op zoek naar echt een goed masker, dan adviseer ik je het masker van Swiss Clinic. Het masker kost € 8,00. Shop het masker snel door hieronder op het plaatje te klikken.

Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask
Shop hier:
Detoxifying Grey Clay Mask
€ 8,00
Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask
  Shop hier:
Purifying Pink Clay Mask
€ 8,00

 

 

Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

Wat is jouw favoriete masker?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

6 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

  Klinkt erg goed! Ik ben een groot fan van sheet maskers.

 2. Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

  Ik ben gek op maskers. Deze klinkt veel belovend. Wil deze ook wel een keertje proberen

 3. Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

  Ziet er heerlijk uit! Ik ben gek op maskers. Nog mooi betaalbaar ook.

 4. Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

  Ik ben gek op sheet masks: zo lekker makkelijk in gebruik!

 5. Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

  Wat heerlijk zeg… en maar 8 euro, dat is echt super! Deze moet ik eens kopen!

 6. Tatiana's Blog | Swiss Clinic Detoxifying Grey Clay Sheet Mask

  Dit merk ken ik nog niet maar klinkt heel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *