Skin Roller van Swiss Clinic

Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

Ik en naalden? Oh nee echt niet! Het is en blijft een soort fobie voor mij, en dat terwijl ik al heel wat naalden gezien en gevoeld heb. En dan zie je ineens overal om je heen de Skin Roller van Swiss Clinic. Ik zag het bij vriendinnen, en bij vloggers en bloggers. En bij een paar daarvan ging het gepaard met pijn, bloed, en irritatie. Dat is iets wat ik totaal niet wilde. Maar ik wilde wel de werking van het rollen ervaren! En dat heb ik gedaan, lezen jullie mee!?

SASS

Microneedling! Waarom heeft iedereen het erover?

The way to find a needle in a haystack is to sit down !

Skin Roller van Swiss Clinic Skin Roller van Swiss Clinic

Skin Roller Therapie is een micro-chirurgische neeldling behandeling. Een procedure die jouw huid, door microtrauma te veroorzaken, aanzet zichzelf te herstellen doormiddel van celdeling en aanmaak van nieuwe collageen-en elastinevezels. Het resultaat daarvan is een gladdere, jongere, strakkere, stevigere en gezondere huid. Heb jij last van littekens, acne, porien, hyperpigmentatie, striae, een verslapte huid of ouderdomsverschijnselen, dan kan de Skin Roller de oplossing zijn.
 
Het is natuurlijk niet zo verwonderlijk dat iedereen het erover heeft. Want wie zet er nou opzettelijke 540 naaldjes in eigen huid. Dat gaat tegen ons geweten in, instinctief willen we onszelf geen pijn doen. Deze behandeling gebruik je zonder grote druk, waarbij je fijne microkanaaltjes creëert die  onze huid waarneemt als microwondjes, zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Op deze manier wordt een natuurlijk herstelproces in gang gezet.

SASS

Hoe vaak, en hoe moet je de Swiss Clinic Skin Roller gebruiken?

Insecurity kills all that is beautiful!  

Skin Roller van Swiss Clinic Skin Roller van Swiss Clinic

In de laatste paar jaar heb ik te maken gehad met een hoop stress. Door al die stress had ik last van een onrustige huid met veel onzuiverheden waardoor littekens zich opbouwden. Daarom was ik ook zo vastberaden om de Skin Roller uit te proberen. Ik zag het als mijn laatste redmiddel om een glimp van de gave huid die ik ooit had terug te zien. Ik ben echt geen fan van foundation, maar ik werd hierdoor eigenlijk wel gedwongen om mijn huid te verstoppen achter een masker. 
Ook wilde ik mijn huid niet verder verpesten en zomaar ergens aan beginnen. Daarom heb ik eerst advies ingewonnen, bij een onafhankelijk persoon, gebaseerd op mijn huid.  Huidverbetering, betekend een kwestie van geduld en opbouwen. De kunst van huidverbetering is een kwestie van weerstand en conditie verbeteren en langzaam opbouwen. Een goede start is het halve werk. En dat wilde ik niet verknallen door direct in het diepe te springen. Ik heb de afgelopen tijd gebruik gemaakt van de Skin Roller van Swiss Clinic met een lengte van 0,5 mm. Deze lengte is het beste te gebruiken als je last hebt van (diepe) acne littekens. Ik kreeg het advies om mij aan het onderstaande stappenplan te houden.
STAPPENPLAN
 1. Reinig de huid 2x goed, zodat de huid schoon en steriel is.
 2. Breng een serum aan (de naaldjes maken microscopisch kleine gaatjes, waardoor het serum beter opgenomen wordt in de huid
 3. Rol je gehele huid. Dit doe ik door te beginnen op mijn voorhoofd te werken met een + beweging (horizontale en verticale bewegingen) en een x beweging (diagonaal beide kanten op). 
 4. Eindig met een herstellend, opbouwend product. 
Bij Swiss Clinic adviseren ze om de behandeling dagelijks gedurende 5 tot 7 dagen te herhalen, en daarna de huid dezelfde periode te laten rusten, voordat je de behandeling weer opstart. Voor mijn huid heb ik het onderstaande persoonlijke advies gekregen.
HERHALING
 • Eerste maand (Opbouw fase): 1x in de week  
 • Tweede maand (Opruim fase): 2x in de week
 • Derde maand (Opruim fase): 2x in de week
 • Vierde maand (Onderhoud fase): 1x in de maand
Dit is natuurlijk per persoon, en voor ieder huidtype verschillend. Je moet het gewoon zelf ervaren en doen wat voor jou huid goed voelt. De druk die jij gebruikt bij het rollen is ook erg belangrijk. Bij te weinig druk gebeurd er eigenlijk niets. Maar druk ook zeker niet te hard. Je moet de naaldjes wel voelen op je huid. Het moet geen pijn doen. Het gevoel dat je ervaart kan ik het beste omschrijven als klittenband dat je over je huid veegt. Hierbij kun je een beetje gaan tranen en het gevoel krijgen alsof je moet niezen tenminste dat had ik. Schrik niet als je huid een beetje rood wordt, dit hoort er echt bij. Eventuele andere bijwerkingen die kunnen optreden zijn een droge huid die schraal en warm aanvoelt. 
Ik gebruik de roller altijd ’s avonds, en op avonden waarvan ik weet dat ik de volgende dag niets bijzonders heb. Voor het geval mijn huid dan toch wat rood en droog is. En als je het ’s avonds gebruikt kan je huid de hele nacht herstellen.
En reinig niet alleen je huid voor gebruik, maar ook de roller. Dat kan met de Sanitizing Spray van Swiss Clinic. Deze antibacteriële spray is ontworpen om zowel de huid als de Skin Roller te desinfecteren. De Sanitizing Spray bevat aloë vera en vitamine E zodat de huid zacht wordt. De spray heeft een verfrissende citroengeur en is zowel veilig als antiseptisch.

SASS

Wat is het resultaat bij mij?

Keep calm and love your skin!  

Skin Roller van Swiss Clinic
Skin Roller van Swiss Clinic
De eerste keer dat ik begon met rollen deed ik het echt te voorzichtig en voelde ik eigenlijk helemaal niets. En ik zag ook niets aan mijn huid. De tweede keer ging het beter en voelde ik het ook echt, en mijn huid werd rood. Niet schrikbarend rood. Na de tweede keer gebruik, begon het een beetje verslavend te werken. Ik wil niet meer zonder, echt ik vind het zo fijn voor mijn huid. En na gebruik van nog maar net een maandje merk ik zichtbaar verschil in mijn huid. Mijn huid ziet er frisser en gladder uit, en mijn littekens zijn ook zeker verminderd. Niet helemaal verdwenen, maar daarvoor zijn de littekens misschien ook al te oud. 

Om dit voor mijn huid te kunnen bereiken is natuurlijk meer nodig geweest dan alleen een paar goede producten. Naast het gebruik van goede producten, is een gezonde lifestyle ook heel belangrijk. Daarom heb ik naast het gebruik van de Skin Roller geprobeerd om genoeg water te drinken, gluten te verminderen en zuivel te vermijden.

Omdat ik zo enthousiast ben mag ik mijn volgers een kortingscode van 15% geven. Als je bij bestelling de code ROLLER15 gebruikt krijg je bij aankoop vanaf € 50,- een korting van 15%.

 

Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

Heb jij de Skin Roller van Swiss Clinic al gebruikt?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

7 Reacties

 1. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Oh wat interessant! Ik zie het mezelf niet snel doen maar fijn dat het werkt! 🙂

 2. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Je hebt me heel nieuwsgierig gemaakt eigenlijk! Ik loop altijd een beetje achter op dit gebied, dus ik kende het nog niet, haha. Maar als je zo enthousiast bent, is het wel de moeite waard!

 3. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Ik heb het ook ontvangen en ga het vanaf vandaag testen. Ik heb geen probleemhuid dus ik weet niet of ik veel verschil ga merken. Ik ben benieuwd

 4. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Mooie foto’s heb je gemaakt zeg! Ik ben hier zo benieuwd naar. Heb er al veel positieve verhalen over gelezen.

 5. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Ik zie het mezelf niet snel doen, nochtans heb ik veel littekens en ziet mijn huid heel hard af… Nee, niet overtuigd! Maar fijn voor jou dat je er goed bij voelt! 😉

 6. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Ik vind het een fascinerend onderwerp en zo bijzonder dat het simpelweg maken van kleine gaatjes in de huid bijdraagt aan een mooiere en egale strakke huid. Je hebt mij in ieder geval heel erg nieuwsgierig gemaakt.

 7. Tatiana's Blog | Skin Roller van Swiss Clinic

  Oh wat een bijzonder product. Troepvrij klinkt al heel fijn, ik ben eigenlijk wel benieuwd naar wat het bij mij zou doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *