Swisse Beauty voor schoonheid van binnenuit

Swisse Beauty

De Swisse Beauty supplementen hebben alle ingrediënten in zich om je schoonheid van binnenuit te ondersteunen: voor een stralende huid, mooi, dik, glanzend haar en mooie sterke nagels. Alles voor jouw ultieme schoonheid van binnenuit. Ik kreeg van Swisse Beauty, de Beauty Box met daarin een collageenkuur met 10 collageenshots (5100 mg collageen per shot). Daarnaast de Collageen tabletten (2500 mg collageen per dag dosering), én de Haar Huid Nagel tabletten voor een mooie volle bos haar en sterke nagels! In dit artikel vertel ik jullie meer over de producten en mijn ervaring. Lees je mee?

Tatiana's Blog | Swisse Beauty voor schoonheid van binnenuit

 

Swisse

Swisse is een internationaal gerenomeerd wellness merk. Swisse inspireert mensen om een gezond en gelukkig leven te leiden met als basisprincipe ‘Celebrate Life Every Day’. Het is 1969 in Australië ontstaan en is al meer dan 50 jaar pionier op het gebied van wellness. Onze gezondheid is het belangrijkste in het leven en vormt de basis voor ons geluk, het ondersteunt al het andere dat ertoe doet, zoals vrienden, familie, carrière en al onze dromen. Swisse bevat een uitgebreid en kwalitatief assortiment van 25 voedingssupplementen.

Swisse Beauty

Swisse Beauty

Collageenkuur met 10 shotjes

De 10-daagse Collageen+ Shotkuur zorgt voor een stralende huid van binnenuit. De unieke Collageen+ shots bevatten vitaminen, hyaluronzuur en collageenpeptiden (maar liefst 5100 mg), om de gezondheid van de huid te ondersteunen en de productie van collageen te bevorderen. Collageen+ is een anti-aging formule die de zichtbare tekenen van het ouder worden helpt te verminderen. Voor een stralende en elastische huid. En ik ben wel van mening dat je jouw huid op verschillende manieren mooi kunt houden. Natuurlijk kun je een heerlijke creme op je gezicht smeren, maar alleen met een goede creme kom je er niet. De staat van jouw huid hangt voor een groot deel ook af van wat je eet, hoe jij je huid verzorgt, en dus ook de verzorging van binnenuit.

Ingrediënten: Gedemineraliseerd water; collageen peptiden; emulgator: sorbitol;  zuurteregelaar: citroenzuur; smaakversterker: natuurlijke zoete smaakversterker, natuurlijke perzik, natuurlijke passievrucht; vitaminen; natriumhyaluronaat; verdikkingsmiddel: arabische gom, conserveermiddel: kaliumsorbaat, druivenpittenextract (Vitis vinifera), zoetstof: sucralose, kopergluconaat. 

Belangrijkste ingrediënten: Collageen peptiden, Hyaluronzuur, Druivenpitextract 

Swisse Beauty

Swisse Beauty

Collageen tabletten

Beauty Collageen bevat 2 belangrijke ingrediënten die de huid verstevigen. Collageen & Hyaluronzuur, collageen verhoogt de elasticiteit van de huid, vermindert rimpels en verbetert de structuur van het huidoppervlak van gezicht en lichaam. De Swisse Collageen+ tabletten bevatten bijna dezelfde ingrediënten als de shots en dienen daardoor als onderhoudskuur om schoonheid van binnenuit te stimuleren. Om je huid van binnenuit te stimuleren vind ik het persoonlijk belangrijk om beauty supplementen te slikken. Alleen om echt resultaat te zien, aan je huid, je haar en je nagels moet je de beauty supplementen langdurig gebruiken. Verwacht niet binnen een paar dagen/weken het resultaat waar je naar verlangd.

Ingrediënten: Collageen peptiden; vulstof: microkristallijne  cellulose, vernette natriumcarboxymethylcellulose, hydroxypropylcellulose; coating; natriumhyaluronaat; vitaminen; antiklontermiddel: polyvinylpolypyrrolidon, siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren; kopergluconaat 

Belangrijkste ingrediënten: Collageen peptiden, Hyaluronzuur, 

Swisse Beauty

Swisse Beauty

Swisse Beauty

Haar Huid Nagels tabletten

Coaching. Wil je een mooie bos haar, en sterke mooie nagels. Vul dan de shotkuur en de Collageen tabletten aan met de Swisse Haar Huid Nagels tabletten. Dit supplement is aangevuld met antioxidanten om de huid in een goede conditie te houden. Het is een volledige 3-in-1 formule om haar, huid en nagels te voeden van binnenuit.

Ingrediënten: Vulstof: microkristallijne cellulose, dicalciumfosfaat;  mineralen; vitaminen; stabilisatoren: hydroxypropylcellulose, gecrosslinkte natriumcarboxymethylcellulose; kruidenextracten; coating; antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide. 

Belangrijkste ingrediënten: Bloedsinaasappels, Biotine. 

Swisse Beauty

Swisse Beauty

Swisse Beauty

Mijn ervaring. Na de 10-daagse Collageen+ shotkuur zal het gebruik van de Swisse Collageen tabletten een stralende en elastische huid blijvend ondersteunen. Voor een optimaal resultaat kunnen de drie Swisse beauty supplementen samen worden gebruikt, als aanvulling op een gezonde levensstijl. Nu heb ik sinds een aantal weken mijn levensstijl drastisch veranderd. Ik leef nu veel gezonder dan ik een aantal weken geleden deed. Alleen dat merk ik al aan mijn lichaam. Maar nu ik ouder wordt ben ik er ook meer mee bezig hoe ik mijn huid goed kan verzorgen. Als het even kan word ik het liefst oud met zo min mogelijk rimpels. Ik gebruik de Swisse Skin Beauty supplement nu 3 weken. Ik gebruik 1 tablet per dag na het avondeten. De 10-daagse Collageen+ shotkuur heb ik op.  Ik het het idee dat mijn huid wel gezonder oogt,  wat stralender. Of dit na 3 weken Swisse gebruik al kan, of dat het een combinatie is met mijn huidige leefstijl? Wie kan het zeggen. Maar in ieder geval voel ik mij er goed bij. Ik heb niet het idee dat mijn nagels er sterker van zijn geworden (nog niet). De supplementen hiervoor zijn ook nog niet op, dus een update hiervan is wel op zijn plaats als het potje leeg is. Ben je nieuwsgierig geworden en zou je dit graag willen proberen? Profiteer nu van 25% korting! 

 

 

Beauty Box € 59,00

Swisse Beauty

 

Collageen Shot € 29,99

Swisse Beauty

Collageen tabletten € 22,49

Swisse Beauty

Haar huid nagels tabletten € 18,74

Swisse Beauty

Tatiana's Blog | Swisse Beauty voor schoonheid van binnenuit

Gebruik jij supplementen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Tatiana's Blog | Swisse Beauty voor schoonheid van binnenuit

Tatiana

Hi! Ik ben Tatiana. Hier op mijn online plekje schrijf ik graag over Beauty, Fashion & Lifestyle! Je zult hier vooral veel lezen over de dingen die ik leuk vind, en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te lezen.

Je houd misschien ook van..

2 Reacties

  1. Tatiana's Blog | Swisse Beauty voor schoonheid van binnenuit

    Eindelijk is het ook in Nederland te koop! Ik wacht al super lang tot dit merk ook op de Nederlandse markt zou komen.

  2. Tatiana's Blog | Swisse Beauty voor schoonheid van binnenuit

    Heeft iemand ervaring met dit product https://www.flinndal.nl/beauty/superfood-shakemix-beauty Ik zie online veel goede reviews, maar ik vraag me af of ik beter voor de collagen tabletten kan gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *